Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου
Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Σήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας. :confused:

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
70
Πόντοι
0
πειτε με κακοπιστο, αλλα σαν να μου φαινεται τωρα τελευταια οτι πολλα διαφορετικα (φρεσκα) προφιλ γραφουν με παρομοιο τροπο.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
70
Πόντοι
0
1. Και οι γκόμενες των σελέμπριτι είναι υπαρκτά πρόσωπα... είδες τον Κοψιάλη να ψάχνει να μας γαμήσει επειδή γράφουμε στο θρέντ εδω οτι θέλουμε να παρτουζώσουμε άσχημα τη γκόμενα του ;
εδώ κάνεις λάθος.
η γκομενα του κοψιαλη ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
διαχειρίζεται την εικόνα της με καποιον τροπο συγκεκριμενο.(φωτογραφιες στα σοσιαλ, προώθηση της σεξι πλευρας της) κατι που ερχεται σε πληρη αντιθεση με τον θαμώνα του τσονταδικου η με την κυρία που ερχεται να εργαστεί στην καθαριότητα.
διαφωνεις?

αν ρωτας εμενα βεβαια το ιδιο προβληματικα βρισκω τα σχολια κατω απο προφιλ διασημων, ειτε ειναι στο επιπεδο ''θα σου εσκιζα τον πατο κουκλα'' κατω απο τις φωτογραφιες της γκομενας του κοψιαλη, ειτε ειναι του τυπου ''παθε καρκινο ρε βλακα'' κατω απο τις φωτογραφιες του αλεξη κουγια ξερω γω.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.089
Πόντοι
456
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο
Η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τα τραβάς εσύ διότι εσύ μου κουβαλήθηκες εξαρχής. Εγώ δεν ψάχνομαι να γαμήσω αλλά γελάω με τα χάλια σας εδώ και δεν είμαι
ο μόνος.

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
247
Πόντοι
21
Αλάνια μου τι γίνεται, σχολάσατε νωρίς σήμερα ή είχατε εκδρομή κι έχετε χρόνο για ξεκατίνιασμα;

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.227
Πόντοι
206
Κοίτα ρε κάτι μαλακες που μπήκαν στο σάιτ να τσακωθούν..ρε εδώ μέσα είναι για να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον και όχι να βγάζετε τα κόμπλεξ σας ..

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.361
Πόντοι
456
αυτην την στιγμη στο ιδρυμα

οποιος προλαβε προλαβε

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.361
Πόντοι
456
Σήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας. :confused:
ηρθαν για τουρ απο την επαρχια:grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …
ποσοι σε πηδηξαν?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
maxresdefault.jpg

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.
Ρε συ, είναι απλό, γίνονται φάσεις αλλά όχι πολλές και θέλει αρκετή δόση τύχης για να τις πετύχεις και φυσικά να αφιερώνεις αρκετό χρονο. Δυστυχώς δεν έχει πολλές μόνες γυναίκες και ζευγάρια να ξέρεις ότι θα παίξει φάση στανταρ, δεν ειναι swingers club. Αν θες κάτι πιο στανταρ, πάρε μια φίλη και πηγαίνετε σε swinger club, αλλιώς παίζε τα ρέστα σου Σάββατο στο τσοντοσινεμά, φάση 8-12, ε, δε γίνεται να μην πετύχεις σκηνικό. Οχι πως αν πετύχεις σημαίνει ότι θα γαμήσεις κιόλας γιατί η ουρά του Ικα από τους θαμώνες είναι μεγάλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom