Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)
mister miyagihtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
πειτε με κακοπιστο, αλλα σαν να μου φαινεται τωρα τελευταια οτι πολλα διαφορετικα (φρεσκα) προφιλ γραφουν με παρομοιο τροπο.
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Η περίπτωση σηκώνει την συνδρομή του @kostakis27
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 456
πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;Στα τελευταία μηνύματα στο προφίλ σου που είδα μπαίνεις ξαφνικά σαν μαλάκας και τσακώνεσαι. Και σε εμένα έτσι ηρθες. Ούτε σου μίλησα. Μια χαρά λύση πρότεινα σε ότι είπα. Αν θες να βάλεις σειρά βάλε στο μυαλό σου. Και τώρα σπάσε.
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους
mister miyagihtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
εδώ κάνεις λάθος.1. Και οι γκόμενες των σελέμπριτι είναι υπαρκτά πρόσωπα... είδες τον Κοψιάλη να ψάχνει να μας γαμήσει επειδή γράφουμε στο θρέντ εδω οτι θέλουμε να παρτουζώσουμε άσχημα τη γκόμενα του ;
η γκομενα του κοψιαλη ειναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
διαχειρίζεται την εικόνα της με καποιον τροπο συγκεκριμενο.(φωτογραφιες στα σοσιαλ, προώθηση της σεξι πλευρας της) κατι που ερχεται σε πληρη αντιθεση με τον θαμώνα του τσονταδικου η με την κυρία που ερχεται να εργαστεί στην καθαριότητα.
διαφωνεις?
αν ρωτας εμενα βεβαια το ιδιο προβληματικα βρισκω τα σχολια κατω απο προφιλ διασημων, ειτε ειναι στο επιπεδο ''θα σου εσκιζα τον πατο κουκλα'' κατω απο τις φωτογραφιες της γκομενας του κοψιαλη, ειτε ειναι του τυπου ''παθε καρκινο ρε βλακα'' κατω απο τις φωτογραφιες του αλεξη κουγια ξερω γω.
mister miyagihtos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
νομιζω κανεις λαθος.Το 1995 έγινε η συναυλία φίλος
αν οχι 1999, τοτε 1998.
μπορει βεβαια οι τρυπες να εχουν φαει πετρες και αλλες φορες. ποιος ξερει.
Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.πιτσιρικο εισαι πολυ χθεσινος για να μας πει σε ποιο νημα θα γραψουμε κ τι νταβαντζιλικια να κανεις στη μανα σου κτλβς αγαμητε λιγουρι;
αντε σε κανα τσονταδικο τωρα μπας κ σου κατσει κανα πακι κ ασε τους μεγαλους να κανουν τα δικα τους
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 456
κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...Σε ενόχλησε η αλήθεια κακομοίρη και μην ξανοίγεσαι χωρίς να ξέρεις. Αυτά.
Σε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.κατι τυποι σα κ εσενα μ'ενοχλουν που ναι μαγκια-κλανια...κατι πουθεναδες που σκανε σα τη πουτσα μες στα λαχανα κ εχουν κ απαιτησεις η παραπονα ενω νομιζουν οτι ειναι οι υπερτατοι κ στην πραγματικοτητα ουτε για χαλβα τωρα το πασχα που ερχεται...
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 456
το ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσειΣε ενοχλεί που αποκάλυψα τον κομπλεξισμό σου όπου κουβαλιέσαι χωρίς να σου απευθύνει κάνεις τον λόγο. Αυτό σε πονάει. Πήγαινε να κάνεις κακά σου τώρα.
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο
Η αλήθεια είναι ότι τα ζόρια τα τραβάς εσύ διότι εσύ μου κουβαλήθηκες εξαρχής. Εγώ δεν ψάχνομαι να γαμήσω αλλά γελάω με τα χάλια σας εδώ και δεν είμαιτο ποιος ειναι κομπλεξικος κ ζοριζεται φαινεται αγορι μου εξαρχης ασε τωρα,εγω δεν εχω απαιτησεις απο κανεναν επειδη εμεινα με το πουλι στο χερι σα κ εσενα αλλα απο την αλλη εγω δε ψαχνω να γαμησω τσαμπε οτι κ οπου κατσει
αντε τωρα παρακαλα κανα πουστρακι σε κανα αθηναικο κ ασε τις μαγκιες του πληκτρολογιου γτ το κουρασες μαλακακο
ο μόνος.
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 456
αυτην την στιγμη στο ιδρυμα
οποιος προλαβε προλαβε
οποιος προλαβε προλαβε
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 456
ηρθαν για τουρ απο την επαρχιαΣήμερα άκουσα θα έχει μοντέλα Victoria's secret. Θα παρελάσουν κι αφού γαμηθουν σκληρά στις καμπίνες θα ευχαριστήσουν προσωπικά έναν έναν τους γαμιάδες δια χειραψίας.![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσοι σε πηδηξαν?Με πήδηξαν και σήμερα ….. πριν λίγο .. ωραία ήταν …
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
για δώσε λεπτομέρειες, τι έγινε;αυτην την στιγμη στο ιδρυμα
οποιος προλαβε προλαβε
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.596
- Πόντοι
- 206
Ρε συ, είναι απλό, γίνονται φάσεις αλλά όχι πολλές και θέλει αρκετή δόση τύχης για να τις πετύχεις και φυσικά να αφιερώνεις αρκετό χρονο. Δυστυχώς δεν έχει πολλές μόνες γυναίκες και ζευγάρια να ξέρεις ότι θα παίξει φάση στανταρ, δεν ειναι swingers club. Αν θες κάτι πιο στανταρ, πάρε μια φίλη και πηγαίνετε σε swinger club, αλλιώς παίζε τα ρέστα σου Σάββατο στο τσοντοσινεμά, φάση 8-12, ε, δε γίνεται να μην πετύχεις σκηνικό. Οχι πως αν πετύχεις σημαίνει ότι θα γαμήσεις κιόλας γιατί η ουρά του Ικα από τους θαμώνες είναι μεγάλη.Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις