Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Ποτέ εγιναν αυτά τα παραμύθια που γράψατε με την μελαχρινή; Θέλω να ακούσω μέρα και ώρα.

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.298
Πόντοι
201
Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
Ειναι θεμα τυχης περισσοτερο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Παντα γινονταν και θα γινονται φασεις. Εξυπακουεται οτι ειναι αδυνατον να τις πετυχαινεις ολες εκτος και αν μετακομισεις στο μαγαζι.
Ειναι θεμα τυχης περισσοτερο
Ρε μάστορα έχεις κάνεις δυο ποστ όπου αυθαίρετα θες να πείσεις για τζερτζελο λαού στο μαγαζί και η τελευταία φορά που έχεις μπει ξανά είναι πριν δέκα μέρες περίπου για να υποστηρίξεις πάλι το τζερτζελο κι ότι είχε κόσμο. Αυτά.

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.298
Πόντοι
201
Μιλησε αυτος που εκανε εγγραφη την Τριτη που μας περασε

• Χαχα
Αντιδράσεις: dskoul

sexmaniac74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
1.298
Πόντοι
201
Εγω φιλε μου απλα εγραψα πριν ημερες τι φαση πετυχα.
Και επεσαν να με φανε οτι προμοταρω και καλα το μαγαζι.
Οποτε οταν ειναι και πετυχω φαση ενημερωνω με πμ επιλεκτικα καποιους απο εδω οπως και αυτοι ενημερωνουν εμενα. Αυτα.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
Σας βρήκα λύση για να γίνεστε πιατευτοί. Μόλις θα γίνεται κάτι στο μαγαζί δεδομένου ότι αποκλείεται να διαρκεί λίγα λεπτά, θα το αναφέρετε εδώ έτσι ώστε όσοι το διαβάσουν να πάνε αν θέλουν. Για βάλτε κι όσους είναι έξω γύρω γύρω και θα πάνε αμέσως. Αν πάλι δεν το αναφέρετε, καλά θα κάνετε αλλά μετά μην κλαίγεστε όπως στις τελευταίες 797 σελίδες ότι δεν σας πιστεύουν. Έτσι πάει.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.091
Πόντοι
456
Σας βρήκα λύση για να γίνεστε πιατευτοί. Μόλις θα γίνεται κάτι στο μαγαζί δεδομένου ότι αποκλείεται να διαρκεί λίγα λεπτά, θα το αναφέρετε εδώ έτσι ώστε όσοι το διαβάσουν να πάνε αν θέλουν. Για βάλτε κι όσους είναι έξω γύρω γύρω και θα πάνε αμέσως. Αν πάλι δεν το αναφέρετε, καλά θα κάνετε αλλά μετά μην κλαίγεστε όπως στις τελευταίες 797 σελίδες ότι δεν σας πιστεύουν. Έτσι πάει.
τυπε χαλια τα νευρα σου!για πες σου φαγαν το μπιφτεκι κ εσενα η σου πατησαν κανα αρχιδι;;
γτ οπως σε κοβω πρεπει να τα χεις κ μεγαλα κ να σερνονται!

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
151
Πόντοι
0
Έχω πετύχει και εγώ ζευγάρι 2 από τις 3 φορες π πήγα οπότε δεν τα θεωρώ τόσο απίθανα τα σκηνικά
Το ένα ζευγάρι ήταν κάπου τα Χριστούγεννα και η γυναίκα ήταν στη μέση του σινεμά και έπαιρνε τρίο όλους τους θαμώνες και την έπαιζε στον άντρα της
Εγώ δεν έχω καν λόγο να πω ψέματα γιατί δε με ενδιαφέρει καν το γυναικείο φύλο

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
τυπε χαλια τα νευρα σου!για πες σου φαγαν το μπιφτεκι κ εσενα η σου πατησαν κανα αρχιδι;;
γτ οπως σε κοβω πρεπει να τα χεις κ μεγαλα κ να σερνονται!
Εγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
344
Πόντοι
21
fairy-tales-storyteller.gif

:2funny::2funny:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.091
Πόντοι
456
Εγώ μια λύση έγραψα. Για να πετάγεσαι κάπου σε ενόχλησε. Παραμυθάς κι εσύ έτσι;
αν κ δε συμμετεχω καθολου εδω,μπαινω μονο για το μαδομουνι,ουτε παω καθολου στο μαγαζι κ δεν με αφορα το τι σκηνικα γινονται μια κ δεν προκειται να παω αλλα κατι κομπλεξικοι ηλιθιοι σα κ εσενα τελικα υπαρχουν παντου

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
498
Πόντοι
301
Καλά, κι εγώ για τις λίγες ερωτικές ιστορίες που έχω δημοσιεύσει εδώ (ειδικά αυτή με το granny) φαγώθηκαν κάποιοι ότι είναι μούφα κλπ. Και μάλιστα δεν έγραψα ότι την γάμησα κιόλας γιατί όντως δεν την γάμησα. Αλλα κάποιοι έχουν την εσωτερική ανάγκη να πιστεύουν ότι είναι μούφα οι φάσεις που δε βλέπουν και δε συμμετέχουν. Οκ, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλύτερα, γιατί να τους το χαλάμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom