Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.341
Πόντοι
456
Τυπε αν δεν σ αρέσει πάρε μπούλο από το θρεντ, ότι γουστάρω θα γράφω και με κρίνουν μόνο οι μύστες.
πολυ ευαισθητοι ειναι μερικοι που να ειχαν πετυχει και μυστη φατσεα με πατατακια και κομπολοι να τους σπαει τα αρχιδια με το τσακα τσουκα:rockon:

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
στα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ
Άσε ρε που έχεις και άποψη. Αντιγραφέα των εγκεφαλικά ανάπηρων
πολυ ευαισθητοι ειναι μερικοι που να ειχαν πετυχει και μυστη φατσεα με πατατακια και κομπολοι να τους σπαει τα αρχιδια με το τσακα τσουκα:rockon:
Πήγαινε να τον βρεις και πάρε τον στο σπίτι σου να μοιραστείτε τα πατατάκια

spxvxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Ακούγεται πως το μαγαζί είναι ίοως το μόνο αξιόλογο απο πλευράς καθαριοτητάς και ποιότητας. Απο κόσμο μαζεύει νορμάλ? Οι ενοχλητικοί καταλαβαίνουν με το καλό? Το θέμα είναι να περνάμε καλά, με σεβασμό ο ένας στον άλλον

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Έλεγα να πάω σήμερα .. θα πάει κανείς ή θα είμαι μόνος μου ??

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Τελικά το προφιλ βιτσιανώμαλος μάλλον εκπροσωπεί την συντακτική ομάδα του bourdela. Σβήστηκαν τα post μου με την λογική ότι αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν spam. Πάνω που ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του το προφιλ βιτσιανωμαλος γνωστοποιώντας ότι όλα τα μέλη του απευθύνονται και γελάνε μαζί μας. Ποια μέλη είναι αυτά??? και ποιοι είμαστε εμείς όλοι οι υπόλοιποι που γελάνε μαζί μας??? Ξεστόμισε απειλές ότι συντεταγμένα θα μας διώξουν από τα μαγαζιά όλα και ότι έχουν ράμματα για την γούνα μας. Αλήθεια???? Η αλήθεια κύριοι διαχειριστές όποιοι και εάν είστε μάλλον κάτι άλλο υποκρύπτεται κάτω από την τάχα μου ελευθερία έκφρασης που σερβίρεται εδώ μέσα. Θα το σβήσετε και αυτό το πόστ?? Γιατί εντέλει βλέπω να θέλετε να συμμετέχουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και περιπέζουν όλους τους υπόλοιπους. Εγώ προσωπικά δεν προέβην σε καμία αναφορά να σβηστούν σχόλια.

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
στα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ
Οι μόνοι ανώμαλοι είσαι εσύ και το συνάφι σου που βρίζετε όλους τους υπόλοιπους θεωρώντας ότι μόνο εσείς υπάρχεται.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.590
Πόντοι
9.115
Τελικά το προφιλ βιτσιανώμαλος μάλλον εκπροσωπεί την συντακτική ομάδα του bourdela. Σβήστηκαν τα post μου με την λογική ότι αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν spam. Πάνω που ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του το προφιλ βιτσιανωμαλος γνωστοποιώντας ότι όλα τα μέλη του απευθύνονται και γελάνε μαζί μας. Ποια μέλη είναι αυτά??? και ποιοι είμαστε εμείς όλοι οι υπόλοιποι που γελάνε μαζί μας??? Ξεστόμισε απειλές ότι συντεταγμένα θα μας διώξουν από τα μαγαζιά όλα και ότι έχουν ράμματα για την γούνα μας. Αλήθεια???? Η αλήθεια κύριοι διαχειριστές όποιοι και εάν είστε μάλλον κάτι άλλο υποκρύπτεται κάτω από την τάχα μου ελευθερία έκφρασης που σερβίρεται εδώ μέσα. Θα το σβήσετε και αυτό το πόστ?? Γιατί εντέλει βλέπω να θέλετε να συμμετέχουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και περιπέζουν όλους τους υπόλοιπους. Εγώ προσωπικά δεν προέβην σε καμία αναφορά να σβηστούν σχόλια.
Έλα τυπε, σε πήραν χαμπάρι πόσο βλάκας είσαι και σ έβαλαν στην θέση σου οι μύστες. Την είχες πελώρια ανάγκη την φαπα σου αλλά το τερμάτισες με την μλκ που σε δέρνει. Άντε μπούλο και από εδώ, δεν σε σηκώνει το θρεντ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.770
Πόντοι
37.562
Έλα τυπε, σε πήραν χαμπάρι πόσο βλάκας είσαι και σ έβαλαν στην θέση σου οι μύστες. Την είχες πελώρια ανάγκη την φαπα σου αλλά το τερμάτισες με την μλκ που σε δέρνει. Άντε μπούλο και από εδώ, δεν σε σηκώνει το θρεντ.
Ρε Κωστακη,παλι τραμπουκιζεις τους μυστες..?
Πολυ καραμουζα πεφτει..
:eyebrows:

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
339
Πόντοι
21
Θα κανει τιποτα του αγ βαλεντινου το μαγαζι?:grin::2funny:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
942
Πόντοι
86
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...

1675376569270.png
Ρε φίλε αν αλήθεια τι πουτσα είναι αυτή αν η φωτογραφία είναι αληθινή. Με άνδρα δεν έχω πάει ποτέ μονε με τρανς αλλά την βλέπεις και την λιγουρευεσαι. Πόσο την έχεις;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.888
Πόντοι
4.936
Ρε φίλε αν αλήθεια τι πουτσα είναι αυτή αν η φωτογραφία είναι αληθινή. Με άνδρα δεν έχω πάει ποτέ μονε με τρανς αλλά την βλέπεις και την λιγουρευεσαι. Πόσο την έχεις;
19 είναι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.590
Πόντοι
9.115

Stories