Καλησπέρα, στην ομήγυρη του forum. Διαβάζω, προσεκτικά, τα σχόλια των τελευταίων ημερών και θέλω να τοποθετηθώ, σαν παλιός και συστηματικός πελάτης, του σινεμά. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν, όσοι επισκέπτονται τέτοιους χώρους, είναι ότι το κάνουν με αυτοσκοπό το γαμήσι. Αυτό έχει αποτέλεσμα να χάνουν την ουσία του πράγματος και εννοείται να μένουν με την πούτσα στο χέρι. Αυτοί οι χώροι είναι καθαρά για εγκεφαλικά άτομα και οι επισκέψεις γίνονται για την καλτίλα και την συλλογή εμπειριών. Διαβάζω για τύπους, οι οποίοι ρωτάνε, συνεχώς, εάν υπάρχουν άτομα στο χώρο, την στιγμή που είναι καυλωμένοι. Τι είδους ερώτηση είναι αυτή, ακριβώς; Για να γλιτώσουν το 10ευρω; Έτσι κάνετε, στις καφετέριες και στα κλαμπ; Στέλνετε μηνύματα στους πορτιέρηδες και στις σερβιτόρες και τους ρωτάτε, εάν έχει καλά μουνιά στα μαγαζιά, αλλιώς δεν θα βγείτε για ποτό; Ένας γυφτοκαρμοίρης, ο οποίος δεν έχει 10€ στην τσέπη, τι σχέση έχει με έναν άνδρα large, ο οποίος μοιράζεται την σύντροφο του και που αποσκοπεί σε μία πιθανή συνάντηση, μαζί του; Να χύσει, μέσα σε 3 λεπτά και να φύγει; Ήμαρτον, και ο παρτακισμός έχει και τα όρια του. Πολλοί αμφισβητείτε τις επισκέψεις ζευγαριών. Μπείτε στον κόπο και διαβάστε τις κριτικές, που έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Προσωπικά, εγώ έχω πετύχει και έχω συμμετάσχει σε αρκετά σκηνικά. Έχω γαμήσει την Νάντια, την επαγγελματία, έχω χύσει στο στόμα και στην μάπα την υποτατακτική ξανθιά, ουκ ολίγες φορές και έχω πιπώσει τύπισσα, milf, η οποία είχε σκάσει παρέα με τον δικό της. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν μέσα σε μια διάρκεια ετών και συνεχόμενων επισκέψεων. Πολλοί ζητούν φωτογραφίες, για του λόγου το αληθές. Εάν διάβαζαν το thread, θα τις έβλεπαν και αυτές. Ένα σχόλιο, πάνω σε αυτό το θέμα: Δεν κατάλαβα, έχει υποχρέωση, ο καθένας, να δείχνει φωτογραφίες, για να αποδείξει τι και σε ποιον; Ο κάθε ένας πάει εκεί για να βγάλει γούστα και εκείνη την στιγμή ζει την έκσταση της ηδονής, καθώς το κάνει για την πάρτη του και δεν έχει υποχρέωση να σκεφτεί τον άγνωστο λιγούρη. Όλοι εσείς, κλείστε τους υπολογιστές, αφήστε τα πληκτρολόγια και αγοράστε ένα εισιτήριο, για να τα δείτε και γιατί όχι, να τα ζήσετε από κοντά, όλα αυτά τα σκηνικά. Θα κλείσω με μια φράση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί: No risk, no party!