Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
303
Πόντοι
20
Καλημέρα στους περισσότερους...:2funny:
Η φαγωμάρα είναι χαρακτηριστικό των άπειρων προηγούμενων σελίδων. Όχι δικό μου.
Έτσι εύκολα την σκαπούλαρα από την κατηγορία σου. Αγαπητοί κάποιοι θαμώνες, δεν σας φταίω εγώ που δεν μπορείτε να βάλετε σειρά. Ας βάζατε. Άρα δεν θέλετε. Ας βρίσκατε λύση, εγώ σας βρήκα. Άρα δεν θέλετε. Σίγουρα θέλετε κόσμο και γι'αυτό και γράφετε. Αλλιώς θα τα γράφατε σε word να τα διαβάζετε μόνοι σας. Αυτό όμως δεν το θέλετε και το αμέσως προηγούμενο δεν μπορείτε να το υλοποιήσετε ακριβώς όπως θέλετε. Άρα πάλι δεν θέλετε.
Κατα καιρούς σας ειρωνεύονται ή σας κατηγορούν κάποιοι για ψέμματα ή προμόσιον και δεν κάνετε τίποτα παρά μόνο κλαψουρίζετε και γενικώς τσακώνεστε μεταξύ σας. Άρα σας νοιάζει αλλά να το λύσετε δεν βλέπω να θέλετε. Λογικά σας καλύπτει μόνο το να υπάρχει ροή στο νήμα μπας κι έρθει κανείς. Αν θέλετε μόνο αυτό, θα πάρετε και τις απόψεις όλων, κάτι που σας χαλάει και δεν βλέπω να το θέλετε. Προσωπικά έχω δηλώσει το πως βλέπω την διασκέδαση και δεν είμαι υπέρ ή κατά κανενός για να τον κατηγορήσω. Συνεπώς θέλετε, δεν θέλετε, δεν έχετε πάτημα. Τελικά δεν ξέρετε τι θέλετε.

:rockon:
καλημερα ρε φιλε πολυ ασχολεισαι με κενα πραγματα,μαλλον δεν παιρνας καλα στην ζωη σου

klearxos000

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
303
Πόντοι
20

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Κράζουν ,τσακώνονται , λένε συνέχεια αρνητικά για το μαγαζί και μετά λένε δεν έχει κόσμο ...πως να έχει κόσμο με αυτά που λέτε ρε ..αμάν πια ... Από προσωπική μου εμπειρία πηγαίνοντας πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί πρώτη φορά πριν ένα χρόνο ,διστακτικά με αυτά που έβλεπα που έγραφαν εδώ μεσα , έχω να σας πω να μην ακούτε τι γράφουν ορισμένοι εδώ μέσα ,αξίζει να πάτε και θα περάσετε ωραία όπως κ εγώ .έχει τη φάση του. Αφήστε τους να λένε .Θα γελάσετε ,θα καυλωσετε ,θα χυσετε,θα πάρετε το μάτι σας ,μπορεί να βρείτε κτ καλό μπορεί κ όχι ,όλα στο πρόγραμμα είναι . Πείτε ρε καμία ιστορία να καυλωσετε κ ν ελκυσετε κόσμο για απόλαυση πηγαίνουμε εκεί κ όχι για μιζέρια !

pablo michel

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2021
Like
475
Πόντοι
21
Κράζουν ,τσακώνονται , λένε συνέχεια αρνητικά για το μαγαζί και μετά λένε δεν έχει κόσμο ...πως να έχει κόσμο με αυτά που λέτε ρε ..αμάν πια ... Από προσωπική μου εμπειρία πηγαίνοντας πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί πρώτη φορά πριν ένα χρόνο ,διστακτικά με αυτά που έβλεπα που έγραφαν εδώ μεσα , έχω να σας πω να μην ακούτε τι γράφουν ορισμένοι εδώ μέσα ,αξίζει να πάτε και θα περάσετε ωραία όπως κ εγώ .έχει τη φάση του. Αφήστε τους να λένε .Θα γελάσετε ,θα καυλωσετε ,θα χυσετε,θα πάρετε το μάτι σας ,μπορεί να βρείτε κτ καλό μπορεί κ όχι ,όλα στο πρόγραμμα είναι . Πείτε ρε καμία ιστορία να καυλωσετε κ ν ελκυσετε κόσμο για απόλαυση πηγαίνουμε εκεί κ όχι για μιζέρια !
αυτο ακριβως. Ας κανουμε περα αυτους, οσους ειναι εδω για να βγαζουν τα ψυχολογικα τους. Τροπος υπαρχει και αυτος ειναι: Να μην απανταμε σε καθε τυπο που χαλαει ολο το σκηνικο.
Θα αναγκαστουν να πανε αλλου. Οι μιζεροι δεν εχουν θεση εδω επιτελους.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
299
Πόντοι
21
Μια χαρά είναι το μαγαζί !! Ακούστε με μιλάω μπέσα !!

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Πολύ ησυχία έπεσε στο thread .τι παίζει αυτό το καιρό στο μαγαζί ?

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.620
Πόντοι
4.936
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...

1675376569270.png

991844a

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2016
Like
701
Πόντοι
80
Νωρίτερα μια κοντουλα με μαύρο μαλλί και δύο φουσκωτους κλείστηκαν στη καμπίνα αλλά τίποτα κανένας.
Η ξανθιά μας έβγαλε ασπροπροσωπους

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.567
Πόντοι
9.115
Ρεσιτάλ με την ξανθιά 45+ μετά συζύγου.....άδειασε όλο το μαγαζί και συνεχίσουν να δίνουν πόνο στις καμπίνες δίπλα από την οθονη
Τυπε θα το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα. Την κατασπάραξαν τα ζόμπι.

asos 15

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
123
Πόντοι
0
Η ναντια ποια ειναι και παει ακομα;

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
544
Πόντοι
81
Τυπε θα το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα. Την κατασπάραξαν τα ζόμπι.

Έχεις γίνει αρκετά κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μήπως να το μαζέψεις λίγο? Μίλα για τον ευατό σου άσε τους υπόλοιπους.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
550
Πόντοι
86
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...

1675376569270.png
Καλυσπερα μαναρη μου.
Αχ τη ομορφη ΠΟΥΤΣΑΡΑ ειναι αυτη!
Θελω να την τσυμπουκοσω και να την καβαλησω!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.567
Πόντοι
9.115
Έχεις γίνει αρκετά κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μήπως να το μαζέψεις λίγο? Μίλα για τον ευατό σου άσε τους υπόλοιπους.
Τυπε αν δεν σ αρέσει πάρε μπούλο από το θρεντ, ότι γουστάρω θα γράφω και με κρίνουν μόνο οι μύστες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.567
Πόντοι
9.115
Προσωπική μου γνώμη κι από ότι έχω πετύχει τυχαία ποστ σου, είσαι παράδειγμα προσφοράς στο σάιτ.
Δεν γνωρίζω γιατί σου επιτέθηκε ο άλλος αλλά θα έχει τους λόγους του. :confused:
Έτσι κι αλλιώς ωραία γελάμε με αυτό το νήμα.
Ενημερωτικά, μιας που ανέφερες ζόμπι φίλε kostakis27, προχθές μετά από γρήγορο ποτάκι στην περιοχή του Κεραμεικού και περνώντας με το αμάξι για το σπίτι, είδα 2 λιγδιασμένους ασχημομούρηδες
απέναντι στην στάση να κοιτούν με κυάλια στο κατάστημα. Αυτοί πιάνονται για ζόμπι; :confused:
Βέβαια και πιάνονται μυστη, να ξέρεις τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 εντός.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
131
Like
10.567
Πόντοι
9.115
Προσωπικά, έχω πετύχει λιγούρια ή υπεράνω υποψίας να μπαίνουν μέσα.
Σε ρώτησα για να καταλάβω τι σημαίνει ζόμπι που λέτε.
Πάντως γυναίκα έχω να δω να μπαίνει τουλάχιστον έξι μήνες. Ίσως να είμαι λίγο άτυχος.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως για ποιον λόγο τρώγεστε έτσι.
Αντιμετωπίστε το με γέλιο κι όσοι θέλετε τραβάτε.

:hi:
Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.255
Πόντοι
456
στα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom