You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 33.096
- Πόντοι
- 4.936
Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.821
- Πόντοι
- 11.915
Τυπε θα το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα. Την κατασπάραξαν τα ζόμπι.Ρεσιτάλ με την ξανθιά 45+ μετά συζύγου.....άδειασε όλο το μαγαζί και συνεχίσουν να δίνουν πόνο στις καμπίνες δίπλα από την οθονη
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Τυπε θα το είχε τεράστια ανάγκη η τύπισσα. Την κατασπάραξαν τα ζόμπι.
Έχεις γίνει αρκετά κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μήπως να το μαζέψεις λίγο? Μίλα για τον ευατό σου άσε τους υπόλοιπους.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 669
- Πόντοι
- 86
Καλυσπερα μαναρη μου.Παρασκευή βράδυ παίζει να έχει ζευγάρι/α. Έχω καιρό να κάνω τέτοια φάση και μου έχει λείψει...
![]()
Αχ τη ομορφη ΠΟΥΤΣΑΡΑ ειναι αυτη!
Θελω να την τσυμπουκοσω και να την καβαλησω!
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.821
- Πόντοι
- 11.915
Τυπε αν δεν σ αρέσει πάρε μπούλο από το θρεντ, ότι γουστάρω θα γράφω και με κρίνουν μόνο οι μύστες.Έχεις γίνει αρκετά κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Μήπως να το μαζέψεις λίγο? Μίλα για τον ευατό σου άσε τους υπόλοιπους.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.821
- Πόντοι
- 11.915
Βέβαια και πιάνονται μυστη, να ξέρεις τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 εντός.Προσωπική μου γνώμη κι από ότι έχω πετύχει τυχαία ποστ σου, είσαι παράδειγμα προσφοράς στο σάιτ.
Δεν γνωρίζω γιατί σου επιτέθηκε ο άλλος αλλά θα έχει τους λόγους του.
Έτσι κι αλλιώς ωραία γελάμε με αυτό το νήμα.
Ενημερωτικά, μιας που ανέφερες ζόμπι φίλε kostakis27, προχθές μετά από γρήγορο ποτάκι στην περιοχή του Κεραμεικού και περνώντας με το αμάξι για το σπίτι, είδα 2 λιγδιασμένους ασχημομούρηδες
απέναντι στην στάση να κοιτούν με κυάλια στο κατάστημα. Αυτοί πιάνονται για ζόμπι;![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.821
- Πόντοι
- 11.915
Έχεις δίκιο μυστη, τα τσονταδικα είναι για να κάνουμε το χαβαλε μας. Απλά υπάρχουν ορισμένοι καθυστερημένοι εδώ μέσα που δεν μπορούν να το καταλάβουν.Προσωπικά, έχω πετύχει λιγούρια ή υπεράνω υποψίας να μπαίνουν μέσα.
Σε ρώτησα για να καταλάβω τι σημαίνει ζόμπι που λέτε.
Πάντως γυναίκα έχω να δω να μπαίνει τουλάχιστον έξι μήνες. Ίσως να είμαι λίγο άτυχος.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως για ποιον λόγο τρώγεστε έτσι.
Αντιμετωπίστε το με γέλιο κι όσοι θέλετε τραβάτε.
![]()
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.170
- Πόντοι
- 456
στα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 4.170
- Πόντοι
- 456
πολυ ευαισθητοι ειναι μερικοι που να ειχαν πετυχει και μυστη φατσεα με πατατακια και κομπολοι να τους σπαει τα αρχιδια με το τσακα τσουκαΤυπε αν δεν σ αρέσει πάρε μπούλο από το θρεντ, ότι γουστάρω θα γράφω και με κρίνουν μόνο οι μύστες.

level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Άσε ρε που έχεις και άποψη. Αντιγραφέα των εγκεφαλικά ανάπηρωνστα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ
Πήγαινε να τον βρεις και πάρε τον στο σπίτι σου να μοιραστείτε τα πατατάκιαπολυ ευαισθητοι ειναι μερικοι που να ειχαν πετυχει και μυστη φατσεα με πατατακια και κομπολοι να τους σπαει τα αρχιδια με το τσακα τσουκα![]()
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 33.096
- Πόντοι
- 4.936
Γυναίκες με καυλωνουνΚαλυσπερα μαναρη μου.
Αχ τη ομορφη ΠΟΥΤΣΑΡΑ ειναι αυτη!
Θελω να την τσυμπουκοσω και να την καβαλησω!
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 669
- Πόντοι
- 86
Καλυσπερα.Ενταξη δεν τρεχει τυποτα,εγω απλα εξεφρασα των θαυμασμο μου1Γυναίκες με καυλωνουν
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Τελικά το προφιλ βιτσιανώμαλος μάλλον εκπροσωπεί την συντακτική ομάδα του bourdela. Σβήστηκαν τα post μου με την λογική ότι αυτά που έγραψα θεωρήθηκαν spam. Πάνω που ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του το προφιλ βιτσιανωμαλος γνωστοποιώντας ότι όλα τα μέλη του απευθύνονται και γελάνε μαζί μας. Ποια μέλη είναι αυτά??? και ποιοι είμαστε εμείς όλοι οι υπόλοιποι που γελάνε μαζί μας??? Ξεστόμισε απειλές ότι συντεταγμένα θα μας διώξουν από τα μαγαζιά όλα και ότι έχουν ράμματα για την γούνα μας. Αλήθεια???? Η αλήθεια κύριοι διαχειριστές όποιοι και εάν είστε μάλλον κάτι άλλο υποκρύπτεται κάτω από την τάχα μου ελευθερία έκφρασης που σερβίρεται εδώ μέσα. Θα το σβήσετε και αυτό το πόστ?? Γιατί εντέλει βλέπω να θέλετε να συμμετέχουν εδώ μέσα μόνο αυτοί που βρίζουν χλευάζουν και περιπέζουν όλους τους υπόλοιπους. Εγώ προσωπικά δεν προέβην σε καμία αναφορά να σβηστούν σχόλια.
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 634
- Πόντοι
- 81
Οι μόνοι ανώμαλοι είσαι εσύ και το συνάφι σου που βρίζετε όλους τους υπόλοιπους θεωρώντας ότι μόνο εσείς υπάρχεται.στα ιδρυματα μαζευονται ματακιδες ανωμαλοι πανυδονιστες ζομπι μετα τις 12 το βραδυ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις