Θέλω να συμπληρώσω και να διευκρινίσω Το προηγούμενο μήνυμα
Όταν λέω μία φορά μία ταμίας μία κοπέλα που δούλευε στο μπαρ πάντα λέω από αυτά που έχω δει
Τόσα χρόνια που είναι ανοιχτό το σινεμά κανένας δεν είναι όλες τις ώρες και όλες τις μέρες
Πιθανό λοιπόν να έχουν γίνει πράγματα όταν δεν ήμουνα μέσα που δεν τα ξέρω
Δεν λέω για πράγματα που μου λένε οι άλλοι εκτός αν μου τα έχουν πει πολλοί διαφορετικοί άλλοι και όχι μόνο ένας ή δύο
Έτσι λοιπόν κάποιοι που έχουν πάει λίγες φορές ξέρουν για αυτές τις φορές
Και όχι τι συμβαίνει τις φορές που δεν έχουν πάει
Η ταμίας που για αυτή υπάρχει η διαφωνία εκείνη την εποχή δεν το έχει κάνει μία φορά αλλά πολλές φορές άρα όποιος πήγαινε εκείνη την εποχή ήταν απίθανο να μην το είχε δει
Αυτό που έγινε μία φορά με την κοπέλα που δούλευε στο μπαρ
Εκείνος που ήτανε την ίδια μέρα μόνο θα το χε δει
Και όπως και προείπα μπορεί να έχει ξανακάνει αυτή η άλλες και να μην ήμουν εγώ μέσα
Συμπέρασμα
Μπορείς σίγουρα να πεις έγινε αυτό γιατί το είδα
Δεν μπορείς με σιγουριά δεν έγινε αυτό γιατί μπορεί να μην ήσουν παρων
Αν κάτι όμως σε μία συγκεκριμένη περίοδο έχει γίνει πολλές φορές και πήγαινεςστο σινεμά εκείνη την περίοδο είναι απίθανο να μην το ήξερες
Όταν λέω μία φορά μία ταμίας μία κοπέλα που δούλευε στο μπαρ πάντα λέω από αυτά που έχω δει
Τόσα χρόνια που είναι ανοιχτό το σινεμά κανένας δεν είναι όλες τις ώρες και όλες τις μέρες
Πιθανό λοιπόν να έχουν γίνει πράγματα όταν δεν ήμουνα μέσα που δεν τα ξέρω
Δεν λέω για πράγματα που μου λένε οι άλλοι εκτός αν μου τα έχουν πει πολλοί διαφορετικοί άλλοι και όχι μόνο ένας ή δύο
Έτσι λοιπόν κάποιοι που έχουν πάει λίγες φορές ξέρουν για αυτές τις φορές
Και όχι τι συμβαίνει τις φορές που δεν έχουν πάει
Η ταμίας που για αυτή υπάρχει η διαφωνία εκείνη την εποχή δεν το έχει κάνει μία φορά αλλά πολλές φορές άρα όποιος πήγαινε εκείνη την εποχή ήταν απίθανο να μην το είχε δει
Αυτό που έγινε μία φορά με την κοπέλα που δούλευε στο μπαρ
Εκείνος που ήτανε την ίδια μέρα μόνο θα το χε δει
Και όπως και προείπα μπορεί να έχει ξανακάνει αυτή η άλλες και να μην ήμουν εγώ μέσα
Συμπέρασμα
Μπορείς σίγουρα να πεις έγινε αυτό γιατί το είδα
Δεν μπορείς με σιγουριά δεν έγινε αυτό γιατί μπορεί να μην ήσουν παρων
Αν κάτι όμως σε μία συγκεκριμένη περίοδο έχει γίνει πολλές φορές και πήγαινεςστο σινεμά εκείνη την περίοδο είναι απίθανο να μην το ήξερες