φιλε συνονοματε, παλιοκομμουνι...
εγω όταν ημουν στην Αθήνα βρεθηκα για μια εβδομαδα με 5 (πέντε) γκομενες οποτε επρεπε να κανω και εγω διαλογή γιατι δεν μου εφτανε ο χρονος.
η 1η ηταν θεσσαλονικη, την χωρισα μεν αλλα όταν πηγαινα πχ χριστουγεννα θεσσαλονικη ξαναβρισκόμασταν , αυτην δεν ηταν πρόβλημα είχαμε και άλλη φορα ελευθερη σχεση, ηξερε και για άλλες σχεσεις μου, τα καταπινε μεταφορικα και κυριολεκτικα γιατι ηταν πολύ χοντρη...
η 2η την χωρισα κι αυτή παροτι ηταν σκιρτερ και καυλιαρα και καλο κορμακι 43 χρονωνε μιλφονι, γι αυτην εχω μερικες φορες μετανιωσει γιατι ισως περναγα καλυτερα τον υπολοιπο χρονο μαζι της μια και ημουν 1 χρονο για δουλειεα αθηνα(δες ιστορια με σκιρτερ στην αθηνα στις ερωτικες ιστοριες ως μπουρδελιωτης)
η 3η ηταν ψιλοχοντρουλα παροτι εμενε σχετικα κοντα, δάφνη αυτή θησείο εγω, αποκλειστηκε δικαιως ως ζουμπουρλη.
η 4η ηταν τρελη και μακρια, τι εννοω εμενε βραυβρωνα και ηθελα 1 ωρα να παω και 1 ωρα να γυρισω , τις λιγες φορες που το εκανα την εφερνα σπιτι μου και μετα την επεστρεφα γιατι εμενε με γονεις, 19 χρονων πολύ καλο κορμι αλλα τρελλη με χαρτια τρελας και επιδομα από ότι μου ειπε, δεν συνεχισα λογω απόστασης ηταν εξουθενωτικο.
η 5η την οποια και κρατησα ηταν η χρυση τομη εμφανιση, αποσταση και μπορουσα να την παρουσιασω ως συνομιλικη και με ιδια γουστα και επαγγελμα με εμενα.
για σενα καταληγω στην β, μιας και δεν θες γαμους. είναι ρεμαλι σαν εσενα, παιζετε ταβλι , πολύ βασικο, και δεν θα καψεις και το καλο κοριτσι από την επαρχια. τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς κομμουνιστοσυμμοριτη.