Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1

Ευγενικη από τηλεφωνο, φτάνω περνάω στο δωμάτιο μέσα σε 1 λεπτό έχει μπει. Καθώς βγάζω τα πολλά ρούχα λόγο κρύου μου λέει επιθετικά αργείς..έχω και δουλειες μωρό μου.. και ξεκινάει η ξενερα. Της λεω ότι την θέλω ως παθητική κυρίως δυσανασχετεί έντονα πάει να μου βάλει προφυλακτικό ενώ ειμουν πεσμένος, και της λέω με το ζορι δεν γινετε με αγχωνεις... και η απάντηση ήταν Έλα τελείωνε μωρό μου.... τον βάζει στο στόμα της για λιγο και κατευθείαν μέσα της ενώ δεν ειμουν καν όρθιος... μετρούσε τα δευτερόλεπτα σηκωνετε πάει να μου το δώσει της λεω όχι και καθετε μπροστά την χαϊδεύω και τον παίζω μόνος μου μιπως τελειώσω και πάω να κλάψω το 50ρικο σπίτι μου..
Εμφάνιση πολύ καλή
Σώμα γυμνασμένο
Συμπεριφορά κάκιστη αγενής
Διάρκεια 10 -15 λεπτά συνολικά
Προσοχή..... τα γούστα είναι υποκειμενικα η αγένεια όμως είναι πρόβλημα
Που είναι ο χώρος της και πόσο είναι η ώρα?

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.001
Πόντοι
446
Όταν διαβάζεις "νότια", κατά 99% είναι στην Καλλιθέα. Δεν ξέρω πάντως πού είναι η συγκεκριμένη.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.406
Πόντοι
1.446
Ναι, αυτήν εννοώ.

Η μόρφωση δε συνεπάγεται καλό χαρακτήρα πάντως απαραίτητα, αλλά σίγουρα σημαντικό πράγμα είναι.

Χεχ, μόρφωση: ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι Κουβανοί μετανάστες είναι παντού ανεπιθύμητοι. Κακό πράγμα για τις εκάστοτε αρχές, πολιτικές ή μη, να μην είσαι αμόρφωτο μπαζούκι.
Εννοούσα και καλλιεργημένη.
Καλό άτομο είναι (που δεν ανοίγεται πολύ - εμένα μου ανοίχτηκε μετά από 3 χρόνια) αν και η συγκάτοικός της στην Καλλιθέα δεν θέλει πολλές σχέσεις μαζί της...

Sarantaris40

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
71
Πόντοι
0
Και απαντάω εγώ στον εαυτό μου, μιας και έκανα τη μαλάκια και πήγα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΞΕΠΕΤΑ, ΦΟΛΑ.... Μείνετε μακριά από αυτό το άθλιο υποκείμενο... Βρώμικος χώρος, ακόμα πιο βρώμικη συμπεριφορά.... Δε μου χει συμβει ποτέ κάτι ανάλογο στον αγοραιο έρωτα εδώ και μια 25ετια που ασχολουμε με το σπορ. Στο τηλέφωνο σου λέει για άνεση χρόνου, κι όταν πας εκεί το πρώτο πράμα που σου λέει είναι έλα μωρό μου πάμε λίγο γρήγορα γιατί βιάζομαι κι έχω δουλειές. Το δωράκι βέβαια το ζήτησε προκαταβολικά κι αφού με ξενέρωσε μου είπε δε μπορώ να λειτούργησε καλύτερα να φύγεις.... έφυγα άρον άρον για να μη γίνει τίποτα χειρότερο... Μακριά από αυτή τη φόλα....

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.208
Πόντοι
206
Και απαντάω εγώ στον εαυτό μου, μιας και έκανα τη μαλάκια και πήγα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΞΕΠΕΤΑ, ΦΟΛΑ.... Μείνετε μακριά από αυτό το άθλιο υποκείμενο... Βρώμικος χώρος, ακόμα πιο βρώμικη συμπεριφορά.... Δε μου χει συμβει ποτέ κάτι ανάλογο στον αγοραιο έρωτα εδώ και μια 25ετια που ασχολουμε με το σπορ. Στο τηλέφωνο σου λέει για άνεση χρόνου, κι όταν πας εκεί το πρώτο πράμα που σου λέει είναι έλα μωρό μου πάμε λίγο γρήγορα γιατί βιάζομαι κι έχω δουλειές. Το δωράκι βέβαια το ζήτησε προκαταβολικά κι αφού με ξενέρωσε μου είπε δε μπορώ να λειτούργησε καλύτερα να φύγεις.... έφυγα άρον άρον για να μη γίνει τίποτα χειρότερο... Μακριά από αυτή τη φόλα....
Υπαρχουν αρνητικα σχολια για την συγκεκριμενη, αλλα πολλες σελιδες πισω. Μη χαλιεσε ολοι εδχουμε φαει φολες.

Sarantaris40

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
71
Πόντοι
0
Υπαρχουν αρνητικα σχολια για την συγκεκριμενη, αλλα πολλες σελιδες πισω. Μη χαλιεσε ολοι εδχουμε φαει φολες.
Δεν χαλιέμαι φιλε, απλά το γράφω μπας και σωθούν κάποιοι. Και δε μιλάμε για φόλα, φόλες έχω φάει πολλές και σε σπίτια και με εσκορτ και με τρανσ, εδώ μιλάμε για ότι χειρότερο έχω συναντήσει

Gianniskapp

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Εδώ έχει πάει κανείς?

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
933
Πόντοι
81
Καλησπέρα τραβελάδες :rockon:

Μια ερώτηση, πέρα απο το Φυλής 104, υπάρχουν τρανς σε άλλα στούντιο;

(Στούντιο, όχι μπουρδέλα)

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
2.421
Πόντοι
456

Κρίμα φίλε και είναι πολύ κούκλα

Με τη αξιολογιση σου ...

Σίγουρα έσωσες κόσμο

Σε Ευχαριστούμε...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510

Sarantaris40

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
71
Πόντοι
0
Κρίμα φίλε και είναι πολύ κούκλα

Με τη αξιολογιση σου ...

Σίγουρα έσωσες κόσμο

Σε Ευχαριστούμε...
Μακριά, μακριά, μακριά.... δεν έχω να πω κάτι άλλο... μη πάει κανείς να ψοφισει της πεινας

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
454
Πόντοι
21

Spammy

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε συναγωνιστή μπορείς να προσθέσεις μερικές λεπτομέρειες? Πχ αν παίρνει στάνταρ λεφτά ή τι κάνει καλά.
Κοίτα, πριν βάλει βυζάκια ήταν στο 80ρι, μετά μου το ανέβασε στα 100. Τώρα έχω καιρό να την συναντήσω και φοβάμαι ότι θα ζητάει παραπάνω. Όσο αφορά τα του sex εγώ καλά περνάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom