Νέα

googlemaps και timeline στην υπηρεσια των απανταχου κεραταδων

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.047
Like
1.480
Πόντοι
216
5 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Χμμ...

Ξύλο, ένα ξεφτιλιστικό τελευταίο ξεσκίδι και μετά:
:rockon:


 
OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.194
Κριτικές
6
Like
2.637
Πόντοι
456
Φιλε μην ντρεπεσε να πεις οτι εσυ εισαι ο κερατας και
γραφεις για φιλο κλπ..

Ολα στη ζωη ειναι..

Να σου πω την αληθεια,το περιμενα και αυτο το σχολιο,γιατι συμβαινει σχεδον σε ολα τα αναλογα θεματα που καποιος περιγραφει κερατοκατασταση και τροπους-ιδεες για να  "τσιμπησει" την συζυγο  ή γκομενα . Απλα αν συνεβαινε σε μενα δεν θα ειχα λογο να μην το πω ανοικτα,ετσι και αλλιως δεν με ξερει κανενας απο τα μελη του φορουμ,ενα απλο ονομα ειμαι,που προφανως δεν σημαινει και τιποτα.
Για τις επιλογες θα συμφωνησω με αυτα που ειπε ο George71,ειναι η πιο σοφη κινηση.Αλλωστε ειναι μαζι 20 και βαλε χρονια,και αυτη 43αρα στις χοντρες μιλφοκαβλες της,αναμενομενο. Το θεμα ανεβηκε περισσοτερο για το τενχικο κομματι και οχι για το κοινωνικο.
 

straight

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
14
Like
10
Πόντοι
0
1. Να κρατησει λεπτομερη αρχεια για το κερατο (φωτογραφιες, κλπ)
2. Να μην κανει σκηνικο σε καμια περιπτωση πριν το παιδι δωσει πανελλαδικες. Μπορει να του καταστρεψει τη ζωη τελειως
3. Να συνεχισει να ξενοπηδαει κι αυτος και να περναει καλα
4. Σε λιγα χρονια τα βαζει ξανα κατω και βλεποντας και κανοντας

Αν θελει να χωρισει, οσο πιο αργα το κανει τοσο το καλυτερο απο αποψη διατροφων, χωρισμα περιουσιας, κλπ
Αν χωρισει τωρα θα πληρωνει διατροφη μεχρι τα 25 του παιδιου και θα ανγκαστει να νοικιασει μονος του

Συμφωνωντας απολυτα θα προσθεσω τη διερευνηση της πιθανοτητας swinging απο το ζευγαρι, μιας και εχουν σχεση 20 ετων. Η σχεση αυτη δεν ειναι για πεταμα επειδη ετυχε μια στραβη και ΟΙ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ-ΑΛΛΗ. Το swinging εχει σωσει γαμους σε ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!!
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Ειναι η λογικη καταληξη του γαμου στην εποχη μας, απλα.

Ως ανθρωπος, γαμαει αυτος οτι κατσει, γαμιεται και αυτη με αυτον που γουσταρει, το παιδι μεγαλωνει στον αυτοματο, ολα καλα.

Τωρα ολο αυτο το 007 θεμα με τις παρακολουθησεις κτλπ, αρρωστεια. Δεν χρειαζεται να παρακολουθησεις κατι, ειναι βεβαιο οτι απο απο ενα σημειο και μετα θα πεσει κερατο και απο τους δυο, αν οχι απο την αρχη του γαμου. Λογικο και ανθρωπινο. Ειναι καταπιεση το να εισαι πιστος σε εναν ανθρωπο μονο, και για τον αντρα και για τη γυναικα. Κακως οδηγηθηκαν στο γαμο απο την αρχη. Τι πιστευαν δηλαδη, οτι θα ειναι μαζι πιστοι για παντα; Αυτα ειναι σκεψεις και πιστευω ανοητων ανθρωπων που ζουν στο κοσμο τους, οπου ολα ειναι πιθανα. Η σκληρη πραγματικοτητα, αυτα εχει, ετσι και χειροτερα ειναι.

Ποσο ακομα να συνεχισει να ειναι καυλωμενη η κυρια με τον τυπο; Εαν ηταν, δεν θα εκανε γαμο μαζι του, καν. Καμια γυναικα δεν κανει γαμο με καποιον που πραγματικα ειναι ερωτευμενη και καυλωμενη. Ποτε. Για συζυγους επιλεγουν απλα τον ιδανικο για αυτες και τελος. Του πουλανε φουμαρα, ερωτες αγαπες εως να τη κανει μανα.

Οποιος παντρεμενος θεωρει και πιστευει οτι η γυναικα του υπηρξε ερωτευμενη μαζι του, δικαιωμα του. Ειναι και δικο μου δικαιωμα να πιστευω οτι ειμαι αστροναυτης και βρισκομαστε σε φορουμ της νασα.

Ο φιλος σου, ας παει να συμβουλευτει εναν εμπειρο δικηγορο πανω σε τετοια θεματα και ας εξετασει το θεμα προσεκτικα με ολες τις παραμετρους. Οχι βιαστικες και μαλακισμενες κινησεις και κυριως δεν χρειαζεται να μιλησει μαζι της για το θεμα διοτι μετα θα εχουμε αλλου ειδους εξελιξεις. Με τον δικηγορο του και οτι του πει ο δικηγορος του.

Ας παρει και μια δευτερη γνωμη απο δευτερο δικηγορο, καλο θα του κανει.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν θελει να χωρισει, οσο πιο αργα το κανει τοσο το καλυτερο απο αποψη διατροφων, χωρισμα περιουσιας, κλπ
Αν χωρισει τωρα θα πληρωνει διατροφη μεχρι τα 25 του παιδιου και θα ανγκαστει να νοικιασει μονος του
με λιγα λογια είναι μαλακας οποιος παντρευεται στον δυτικο κοσμο με την υπαρχουσα νομοθεσια.

δεν το ηξερα.

το εμαθα.

δεν το ξανακανω.

μονο με ισλαμ ή με κομμουνισμο γιατι αλλιως σε εκμεταλευεται ακομη και όταν εχει αδικο.

ρε τελικα να μην ειμαστε κατά της ισλαμοαποικισης και του κκε. με κομμουνισμο μαλιστα γλυτώνουμε τα θρησκευτικα στα σχολεια και αυξάνονται οι γυμνισμοι ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΚΑΜΠΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ
 

Επισκέπτης
Αφηστε ρε μοναχοφαηδες τις γυναικες να γαμηθουνε. Αμα ολα πανε καλα στο σπιτι τι σας νοιαζει; Δε παθαινει τιποτα η γυναικα απο την πουτσα.
 

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Μηνύματα
69
Like
39
Πόντοι
0
Μια χαρά ειναι η τεχνολογία και τα viber.
Συνάδερφος άλλαξε όλα τα κινητα στο σπίτι, άλλαξε πακέτο σε εταιρικό/ενδοοικογενειακό.
Τον πρώτο μήνα του ήρθε ο λογαριασμός στο θεό. η κυρία δεν ήξερε απο viber και facebook. ηθελε sms. τα οποία είναι εκτός του "δωρεάν πακέτου". πήρε να παραπονεθεί γιατι ήρθε το κινητό τόσο πολύ ενώ είναι ομιλία τζάμπα, ίντερνετ τζάμπα, και η εταιρία απάντησε στεγνά οτι υπήρχαν 450 sms προς ένα νούμερο.
Πολύ καλό μιλφάκι. αλλα απο τεχνολογία ειναι παλιάς κοπής.
του γυαλισε του φοιτητή το μιλφ, τι να κάνει κι αυτή η φουκαριάρα; λύγισε. μανούλα την γέννησε κι αυτή..
ανήλικα παιδιά δεν έχουνε, την έστειλε, και η κυρία προφανώς κλαίει στον ώμο του πιτσιρικά.
και τι κατάλαβε που την έστειλε; τώρα πλένει τα βρακιά του μόνος του
 

Troin

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Μηνύματα
45
Like
6
Πόντοι
0
Αγορασε ενα φτηνο smartphone και ενα καλο powerbank,εβγαλε και μια καρτα,το φορτωσε με πακετο για δεδομενα,εφτιαξε και εναν αλλο λογαριασμο gmail,εκανε και τις ρυθμισεις στο google maps (ενημερωση του timeline συνεχως απο τα δεδομενα και οχι μονο με wifi)

Κάθε πότε χρειαζόταν να φορτίζει?
 

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.679
Κριτικές
33
Like
3.612
Πόντοι
2.660
Εντάξει σίγουρα πληγώνει το κέρατο , αλλά δεν έκανε και κάτι κακό η γυναίκα. Πάει και ξεχαρμανιάζει που και που και κρατιέται ήρεμη και αυτή. Οι λύσεις είναι
1)Ο φίλος δεν την παλεύει καθόλου, την κάνει ρόμπα, την ξεφτυλίζει και χωρίζουν
2)Παρτουζώνει μαζί με τον γκόμενο τη γυναίκα του και η σχέση τους περνάει σε άλλο επίπεδο, οπότε μετά φέρνει και αυτός γυναίκες για παρτούζα και η γυναίκα του κάνει μόκο
3)Συνεχίζει σαν να μην τρέχει τίποτα, που και που της ρίχνει και κανένα πουτσαλάκο, ξενογαμάει και αυτός όποτε γουστάρει, το παιδί μεγαλώνει και αμα βρεί καμιά που να του γυαλίσει πολύ , εννοείται μικρότερη του και τη θέλει συνέχεια της τραβάει ένα διαζύγιο,αφού πρώτα την ενημερώσει ότι ξέρει για τα παράνομα γαμήσια της και τη στέλνει  στον γέρο διάολο.

Αφού πρώτα κάνει τα κουμάντα του με δικηγόρο και λογιστή για να μην του φάει όλη την περιουσία σε διατροφές και λοιπές μαλακίες !!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom