You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραβέλια - γενική συζήτηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.164
- Πόντοι
- 2.636
Τόσο οι τρανς όσο και οι γυναίκες ιερόδουλες πλέον το έχουν ρίξει στο onlyfans. Μα καλά απορία το έχω. Τόσοι πολλοί μαλάκες υπάρχουν πια που απλά θέλουν να δίνουν 5 και 10 ευρώ το μήνα για να βαράνε μια μαλακία;Μάλλον ακόλουθους ψάχνει , έχει κάνει κανείς κάτι;Κλεοπάτρα
Vassillis76
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.028
- Πόντοι
- 1.196
Συμφωνω...!!!Τόσο οι τρανς όσο και οι γυναίκες ιερόδουλες πλέον το έχουν ρίξει στο onlyfans. Μα καλά απορία το έχω. Τόσοι πολλοί μαλάκες υπάρχουν πια που απλά θέλουν να δίνουν 5 και 10 ευρώ το μήνα για να βαράνε μια μαλακία;
Only fans και μαλακίες !!!!
Να μπορώ να απολαύσω μια τρανς γυναίκα από κοντά και να επιλέγω να την βλέπω διαδικτυακά να μου παίρνει τα λεφτά αεριτζιδίκα...
Όχι ευχαριστώ !!!!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.164
- Πόντοι
- 2.636
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι πλέον όπως έχουν πάει οι τιμές τόσο στις τρανς όσο και σε καλά call girls είναι πλέον δύσκολο για πολλούς -ωστόσο δεν είναι λύση το χειρογλύκανο με αμοιβή... ας πάνε σε πιο οικονομικές λύσεις οι καυλωμένοι. Με το να έχεις συνδρομή στο Only Fans ουσιαστικά απλά μαλακία είναι.Συμφωνω...!!!
Only fans και μαλακίες !!!!
Να μπορώ να απολαύσω μια τρανς γυναίκα από κοντά και να επιλέγω να την βλέπω διαδικτυακά να μου παίρνει τα λεφτά αεριτζιδίκα...
Όχι ευχαριστώ !!!!
JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Εμας στα νησιά δεν μας επισκέπτεται καμία φιλενάδα οπότε το οφ για κάποιους μπορεί να αποτελέσει μια «στενή επαφή» με την εσκορτ . Έτσι πιστεύω ότι λειτουργούν κάποιοιΚοίτα, η αλήθεια είναι ότι πλέον όπως έχουν πάει οι τιμές τόσο στις τρανς όσο και σε καλά call girls είναι πλέον δύσκολο για πολλούς -ωστόσο δεν είναι λύση το χειρογλύκανο με αμοιβή... ας πάνε σε πιο οικονομικές λύσεις οι καυλωμένοι. Με το να έχεις συνδρομή στο Only Fans ουσιαστικά απλά μαλακία είναι.
Sarantaris40
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Φίλε συναγωνιστή θα σου πω εγώ που έκανα τη μαλάκια και πήγα... ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ... το μόνο που κοιτάει είναι πως θα σου φάει το 60αρι και να σε ξεπεταξει κακειν κακώς, συν το γεγονός ότι ο χώρος της είναι άθλιος... να επενδύσεις αλλού τα χρήματα σου...Φίλε συναγωνιστή μπορείς να προσθέσεις μερικές λεπτομέρειες? Πχ αν παίρνει στάνταρ λεφτά ή τι κάνει καλά.
Sentinel beast
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2024
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Συν 25-30 κιλά παραπάνω αλλά πολύ καλό παιδί και υπηρεσίες.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 206
Πολλά τα λες τα κιλά. Την είχα συναντήσει πέρσι τέτοιο καιρό. Μια χαρά από σώμα αλλά σε σχέση με τις φωτογραφίες σαφώς μεγαλύτερη. Βρεθήκαμε για μισή ωρίτσα, ζήτησα και κάναμε μόνο 69, μια χαρά της σηκώθηκε και διατήρησε και τη στύση της όσο την εγλειφα. Τα 70 που ζήτησε τα θεωρώ πολλά. Δεν έχω δει αγγελία της εδώ και καιρό.Καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Συν 25-30 κιλά παραπάνω αλλά πολύ καλό παιδί και υπηρεσίες.
Vassillis76
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.028
- Πόντοι
- 1.196
Έχω βρεθεί μαζί της τελευταία, από σώμα μια χαρά είναι ,όχι όπως στην φώτο,αλλά μια χαρά...Καμία σχέση με τις φωτογραφίες. Συν 25-30 κιλά παραπάνω αλλά πολύ καλό παιδί και υπηρεσίες.
Πολύ καλή και καλό παιδί...
Σωστός ο φίλος.Έχω βρεθεί μαζί της τελευταία, από σώμα μια χαρά είναι ,όχι όπως στην φώτο,αλλά μια χαρά...
Πολύ καλή και καλό παιδί...
Η φωτογραφία αυτή είναι πολύ παλιά.
Όχι ότι είναι άσχημη τώρα αλλά η εικόνα της είναι αλλιώς.
Από συμπεριφορά εξαιρετικη.
flinstone
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2022
- Like
- 95
- Πόντοι
- 0
YOU SURE HAVE HELPED ME...GOOD TO KNOWAnd I answer myself, since I acted like a softie and went... UNACCEPTABLE, QUICK, FOOL.... Stay away from this miserable subject... Dirty place, even dirtier behavior.... I have never had anything like this happen to me in the 25 years we have been involved in sports. On the phone he tells you to take your time, and when you go there the first thing he says to you is come on baby let's go a little faster because I'm in a hurry and I have work to do. Of course he asked for the gift in advance and after he sobered me up he told me I can't do it, it was better to leave.... I left quietly so that nothing worse would happen... Away from this fool....
Sarantaris40
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
I am glad for thatYOU SURE HAVE HELPED ME...GOOD TO KNOW
agori4wrimous
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα. Ποια θα μου προτεινατε για πρωτη μου φορα;
Cybersex_Sextape_Hotcall_Sexting έχει μπει κανείς εκεί; Επίσης καμία τρανς του 50αρικου βαριά 70 και αυστηρά Ελληνίδα υπάρχει;;;; Καλές και οι Βραζιλιανες αλλά εκεί πας μια φορά το μήνα..
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.253
- Πόντοι
- 456
Ρε μάγκες απόψε για nadia Moore?
Έχω ακούσει ότι είναι άρρωστη έχει Aids θέλει προσοχή πρώτα ψάχνουμε και ρωτάμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις