Νέα

Τραβέλια - γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.015
Πόντοι
81
πες παραπανω πληροφοριες αν εχεις την καλωσυνη
Τι να σας πω ρε παιδιά; εγώ ρώτησα εάν έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει την γνώμη του γιατί δεν βρήκα κανένα σχόλιο. Το κορίτσι φαίνεται πολύ δυνατό αλλά είναι δυνατόν να μην την έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα;

Lentis1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
0
Τι να σας πω ρε παιδιά; εγώ ρώτησα εάν έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει την γνώμη του γιατί δεν βρήκα κανένα σχόλιο. Το κορίτσι φαίνεται πολύ δυνατό αλλά είναι δυνατόν να μην την έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ μέσα;
Δεν είδα πως είναι Θεσσαλονίκη και έστειλα μήνυμα.
Μου είπε 150 μισή ώρα και 200 1.
Άπλα μου είπε πως μόλις έφτασε εκεί οπότε δύσκολα να βρεις κριτική.
Εκτός αν ήταν Αθήνα και ξερει κάνεις παραπάνω

foititisgiannena

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2013
Like
16
Πόντοι
1
Έχει κανείς πρόσφατη εικόνα από Κατερίνα Πιπίνου 54; Σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη αν αξίζει!

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
933
Πόντοι
81
Έχει κανείς πρόσφατη εικόνα από Κατερίνα Πιπίνου 54; Σκέφτομαι να κάνω μία επίσκεψη αν αξίζει!
Για το 30αρι μια χαρά είναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει περάσει κανείς πρόσφατα από Δεληγιώργη;

Πέρασα σήμερα και μου άνοιξε το χοντρό τέρας η τσατσά αλλά κάνει σαν αυτιστική και δε μπόρεσα να δω καλά καλά μέσα στα σκοτάδια.
@amjik μερακλή μήπως έχεις πάει;

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
10
Like
358
Πόντοι
290
Τεράστιο....Δεν είναι όμως πιο.λολυ παθητική;
Η Τζούλι ειναι αντικειμενικά μια κατηγορία από μόνη της. Εξυπηρετεί και τους 2 ρόλους το ιδιο δυνατά και ειναι πραγματικά από τις σπάνιες επαγγελματίες που κάνει πραγματικά οτι υπόσχεται (εγγυημένη ευχαρίστηση).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.577
Πόντοι
24.385
Δεν είδα πως είναι Θεσσαλονίκη και έστειλα μήνυμα.
Μου είπε 150 μισή ώρα και 200 1.
Άπλα μου είπε πως μόλις έφτασε εκεί οπότε δύσκολα να βρεις κριτική.
Εκτός αν ήταν Αθήνα και ξερει κάνεις παραπάνω
Παρά πολλά ζητάει.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
47.577
Πόντοι
24.385
Για το 30αρι μια χαρά είναι

@amjik μερακλή μήπως έχεις πάει;
Μπα αποφεύγω διότι βρίσκομαι υπό στενη παρακολούθηση..
Άλλωστε αυτά είναι για παιδιά δροσερά.

mpourdas35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
20
Like
696
Πόντοι
311
Σωματάρα, όχι skinny,με πολυ σφιχτό κώλο.λιγες ραγάδες θυμάμαι στα μπούτια αλλα οχι κατι ιδιαίτερο.
Πολύ περιποιημένη, είχε διάθεση να κρατήσει την συμφωνημένη ώρα αλλά το σεξ της μηχανικό και άχρωμο.Δεν θα την ξαναέβλεπα με τίποτα.

Astrapokaulos

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
933
Πόντοι
81
Δε λεει κανείς τιποτα εδώ μέσα.
Οι μισοι ειναι αγαπουληδες και οι αλλοι μισοι ειναι ντροπαλουληδες :effemine:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510
Γνώμες τώρα που θα κατέβει Αθήνα..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.406
Πόντοι
1.446
Δε λεει κανείς τιποτα εδώ μέσα.
Οι μισοι ειναι αγαπουληδες και οι αλλοι μισοι ειναι ντροπαλουληδες :effemine:
Eγω που ανήκω στους αγαπούληδες έχω καεί από τα σχόλιά μου (βλ. Bruna) οπότε..."τα πολλά λόγια είναι φτώχεια"

Antoni89s

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
61
Πόντοι
0
Καλησπερα και πάλι.Χθες καποιος συναγωνιστής ρώτησε για Callistw και εγω για Alexandra.Αλλα δεν πηραμε απαντηση.Εχει καποιος απο εσας εμπειρια-γνωμη?

Καλησπερα και πάλι.Χθες καποιος συναγωνιστής ρώτησε για Callistw και εγω για Alexandra.Αλλα δεν πηραμε απαντηση.Εχει καποιος απο εσας εμπειρια-γνωμη?

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.406
Πόντοι
1.446

Κάνετε κανένα κασκαντεριλίκι και ενημερώστε , μην περιμένετε απ τους άλλους .Οι συγκεκριμένες πάντως παίζουν στην Α Εθνική ( απο πλευράς τιμών )

• Χαχα
Αντιδράσεις: RockTh

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
612
Πόντοι
81
https://distintas.net/katerine-verguetty

η ιδια και παλι η ιδια .και στα δυο προφιλ παρουσιαζεται ενας τυπος με περουκα ,μαυρος που του λειπουν αρκετα δοντια. χρησιμοποιει και τα δυο προφιλ καιλεει οτι η φιλες μου λειπουν, εγω ειμαι. Πολυ κακη περιπτωση, κουβανος. Τον εχω πετυχει και προπερσι με αλλο προφιλ

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
612
Πόντοι
81
και αλλη μια Handa700

παμε τωρα στις γεωργιανες οπου παρουσιαζεται ενας τυπος ασχετος με μασκα, περουκα και τεραστια πλαστικα βυζια και χρησιμοποιει ολα αυτα τα προφιλ των γεωργιανων.

Antoni89s

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2025
Like
61
Πόντοι
0
Κάνετε κανένα κασκαντεριλίκι και ενημερώστε , μην περιμένετε απ τους άλλους .Οι συγκεκριμένες πάντως παίζουν στην Α Εθνική ( απο πλευράς τιμών )
Μα επειδή ειναι Α εθνικής Αγγλίας σε τιμές μήπως αξίζουν έστω τα λεφτα για αυτο ρωτησα

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.406
Πόντοι
1.446
https://distintas.net/katerine-verguetty

η ιδια και παλι η ιδια .και στα δυο προφιλ παρουσιαζεται ενας τυπος με περουκα ,μαυρος που του λειπουν αρκετα δοντια. χρησιμοποιει και τα δυο προφιλ καιλεει οτι η φιλες μου λειπουν, εγω ειμαι. Πολυ κακη περιπτωση, κουβανος. Τον εχω πετυχει και προπερσι με αλλο προφιλ
Ε άμα λείπουν δόντια θα κάνει καλές πίπες.
Εγώ ταχω πει για "τις Κουβέντες"..

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.406
Πόντοι
1.446
και αλλη μια Handa700

παμε τωρα στις γεωργιανες οπου παρουσιαζεται ενας τυπος ασχετος με μασκα, περουκα και τεραστια πλαστικα βυζια και χρησιμοποιει ολα αυτα τα προφιλ των γεωργιανων.
Και οι Γεωργιανές (;) τα ίδια σχεδόν με τις Κουβανές . Όλες φαίνονται fake και έχουν και υψηλές τιμές μη χέσω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom