TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
Από δω και πέρα μόνο μαύρα χχχχΈχουν ανέβει τα όρια δεν πας πουθενά![]()
Από δω και πέρα μόνο μαύρα χχχχΈχουν ανέβει τα όρια δεν πας πουθενά![]()
Πριν από 3 περίπου χρόνια της την είχαν πέσει κάποιοι, ξύλο, ληστεία, κόντευε να χάσει ένα μάτι κλπ κλπ μου το είχε πει τότε τράνς γνωστή/φίλη της φαίνεται στις νέες φωτογραφίες ή ουλή στο αριστερό μάτι. Έχει αλλάξει και η φάτσα τελείως.Συγνώμη πότε έφαγε μπουφλες?
Καλά κατάλαβα?
καμία σχέσηη λάουρα που λεει εκει η ξανθια ειναι η γνωστή σαμπρίνα απο τη συγγρου
ΕυχαριστώΠριν από 3 περίπου χρόνια της την είχαν πέσει κάποιοι, ξύλο, ληστεία, κόντευε να χάσει ένα μάτι κλπ κλπ μου το είχε πει τότε τράνς γνωστή/φίλη της φαίνεται στις νέες φωτογραφίες ή ουλή στο αριστερό μάτι. Έχει αλλάξει και η φάτσα τελείως.
Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου πρόσφατα !! Έχει αγγελίες ts dating !!Η λοχανι είναι ακόμα εδώ;
Πόσα ζητάει?Πάντως Νικόλ Συγγρού εμένα είναι στανταρακι μια στο τόσο πάντα έχει την καύλα
Πάντως Νικόλ Συγγρού εμένα είναι στανταρακι μια στο τόσο πάντα έχει την καύλα
Ρε μάγκες αυτή η eyesonlila ξέρουμε τι παίζει ; Είναι όντως τρανς ! Εχει εμπειρία κανείς μαζί της ; Δεν βρίσκω πουθενά αγγελίες και στο ινσταγκραμ δεν απαντάει !
Μόνο Συγγρού την βρίσκουμε και τι ώρες;Πάντως Νικόλ Συγγρού εμένα είναι στανταρακι μια στο τόσο πάντα έχει την καύλα
Μόνο Συγγρού την βρίσκουμε και τι ώρες;
Φωλιά του Τσανγκ ; (Αν το λένε έτσι τώρα αν υπάρχει και αν μιλάμε για το ίδιο Κινέζικο...)Μόνο στο σπίτι της πάνω από το Κινέζικο εστιατόριο εντός του κτιρίου στη Συγγρού
Θα τον φας θα τον δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδιΚαλησπέρα. Έχει έρθει η συγκεκριμένη Θεσσαλονικη. Αξίζει γενικα ή θα κλάψω τα λεφτά μου
Αν εννοείς την Helena "Cavalcante" είναι μορφωμένη και όχι μόνο...Αυτή φαίνεται πολύ συμπαθής φυσιογνωμικά. Όχι σαν κάτι μαλακισμένες που κάνουν κρα απ' τις φωτογραφίες πως είναι ζώα. Φαίνεται κιόλας πως έχει γλυκαθεί στο μέλι, γιατί όλο εδώ τη βγάζει.