pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 66
Η μέρα του είναι?ρε μαριε εγω φταιω;δεν βλεπεις τι θεματα ανοιγουν οι ανωμαλοι;τωρα περιμενω να μπει [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]και το τσουλι[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]!!!!

του στρατου την εκανα μικρος
! Μπαρακια καφετεριες πιτσαριες κ.λ.π Εννοιειται βεβαια οτι οταν φυγαμε ψιλοχαλαστηκαν οι ντοπιοι και οι ντοπιες! 
!! Εκει να σε εχω!!! Καθε βραδυ γυρναγαμε πιτα και με αλλη γκομενα σπιτι ή ξυπναγαμε σε κανα ξενοδοχειο στην παραλια Κατερινης! Εκει να δεις ιστοριες!!! Γαι το καθε πικραμενο... παρτουζες, ομαδικα, τραβελια, ασε σου λεω... καποια προσπαθω να τα ξεχασω κι αλλα να τα ξαναβρω
!!! Μεχρι Θεσσαλονικη φταναμε στο ψαξιμο για γαμησουμε. Για τους Θεσσαλονικιους της σειρας μου, θα θυμουνται ενα ξενοδοχειο κοντα στην παραλιακη τοτε που ανεβαινες ρουφ γκαρντεν και μετα στα δωματια απο κατω, να διαλεξεις! Οι τοτε "συναγωνιστες" ισως θυμουνται και μια γκομενα ελεγε οτι ειναι Λαρισσινη, η οποια αμα γουσταρε να γαμηθει μαζι σου .. ξεχναγε οτι ειναι σε "βιζιταδικο" και επρεπε να την παρουν κανα δυο τρεις φορες τηλ. (τοτε δεν βαραγαν πορτα, διακριτικα πραγματα)γαι να ερθει στα ισια της και να σε τελειωσει! Για αυτο σας λεω αλλα τα προσπαθω να τα "ξαναβρω" κι αλλα να τα ξεχασω! Ξερω βρε ανωμαλιαρηδες οτι θελετε να μαθετε τι θελω να ξεχασω ...εεεε