στισ ξένες που μένουν μόνιμα Αθήνα εχει αποτελεσμα?Στην Αθήνα απ' ότι κατάλαβα είσαι. Δεν πέτυχες ξένες;
Είτε έχεις platinum είτε plus, είτε απλό, βλέπουν μόνο τα super likes. Αυτό που προφανώς δεν έκανες και κάνουν άλλοι είναι να στείλουν μηνύματα απευθείας, τις λένε αντιδράσεις. Αυτές είναι επί πληρωμής.
Πολύ πιθανόν να βαριουνται οι Ελληνίδες να κάνουν λάικ.
Απ' ότι κατάλαβα για πλάκα μπαίνουν κ σύντομα παρατάνε οι περισσότερες το προφίλ πλην αυτών που ψάχνουν χορηγό.
Γενικά το κοινωνικό τους επίπεδο πολύ χαμηλό.
Από την στιγμή που είσαι εμφανίσιμος όπως λες και σε κοιτάνε οι γυναίκες έξω δεν έχεις κανένα λόγο κατ εμε στην Αθήνα να ασχολείσαι με Τιντερ.
Υπάρχουν κ οι ξένες που μένουν μόνιμα Αθήνα και τις βρίσκεις έξω όσες τουλάχιστον βγαίνουν για βόλτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 559K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 621
- Πόντοι
- 96
Από την εμπειρία μου τουλάχιστον όσα χρόνια έμενα στην Αθήνα πιο εύκολα γνώριζες ξένες. Η πιο ωραία ήταν μια Λιβανεζα.στισ ξένες που μένουν μόνιμα Αθήνα εχει αποτελεσμα?
Θα συμφωνήσω... Και εγώ μια Λιβανέζα είχα γνωρίσει που μένει εδώ. Λες να γνωρίσαμε την ίδια;Από την εμπειρία μου τουλάχιστον όσα χρόνια έμενα στην Αθήνα πιο εύκολα γνώριζες ξένες. Η πιο ωραία ήταν μια Λιβανεζα.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 8.274
- Πόντοι
- 9.415
υπάρχει ακόμη..Παλαιότερα (δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα) υπήρχε και μια άκρως άθλια εφαρμογή, που λεγόταν Jaumo. Μιλάμε για την απόλυτη χωματερή, παιζει να χε μέσα άτομα που πήγαν στις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου....Κάθε λογής ναυάγιο, από παντού. Κανένα φίλτρο πουθενά, τίποτα. Μιλάμε, ήθελες γερό στομάχι και το ζούσες καταδρομικά .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και όμως υπάρχει ..Jaumo...που το θυμήθηκες.... χαχαχα.
Μην με ρωτάτε αν αξίζει πλέον (μόνο μπάζα είδα την τελευταία φορά που έκανα log in και από όσο θυμάμαι είναι όλα τα μπάζα που δεν έχουν σουξέ σε tinder & bumble)
Σωστός φίλεΟι ελληνίδες που είναι μέσα είναι 99.99% κομπλεξικές και φυσικά αγάμητες
αλλά για τις ξένες τις ξέμπαρκες που έρχονται ή μένουν Ελλάδα έχει ζουμί η υπόθεση!
Αρκεί να πλασαριστείς καλά και όχι σαν όλους τους λοιπούς που καυλαντίζουν.
that's my experience!!![]()
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 621
- Πόντοι
- 96
Πριν λίγες μέρες μετέφερα την τοποθεσία στην Βουλγαρία και κάνω λαϊκ σε διάφορα προφίλ χωρίς να πολυκοιταζω λεπτομέρειες γιατί βαριέμαι.
Κάποια στιγμή βγαίνει ματς με ένα προφίλ. Στέλνω μήνυμα στα Αγγλικά και μου απαντάει Ελληνικά!!! Ε πριν συνεχίσω λέω Ελληνίδα στην Βουλγαρία.
Κι όμως έμενε Σαλονίκη.
Συνεχίζουμε την κουβέντα. Φαινόταν ότι ψιλοβαριοταν, μου την λέει κάπως για το γεγονός ότι της μίλησα Αγγλικά κ για το γεγονός ότι ηταν φανερή η τοποθεσία μου, κάτι που το είχα ξεχάσει γιατί μέχρι στιγμής μιλούσα με ξένες και δεν με ρωτούσαν για την ακριβής τοποθεσία μου.
Το ξεπερνάω αυτό και ζητάω τηλ.
Της στέλνω πριν λίγο και την ρωτάω τι ακριβώς ψάχνει.
Μορφωμένη εν τω μεταξύ γύρω στα 40 και ταξιδεμενη.
Η απάντηση της : Αυτούς που δεν είναι ηλίθιους.
Κατάλαβα ότι πρόκειται για ακόμη μια πυροβολημένη και ίσως για καιρό αγαμητη Ελλεϊνίδα και σταματώ την κουβέντα μετά τα τελευταία μηνύματα της :
Ρε φίλε
Έχεις όρεξη βραδιάτικα;
Δεν πρόκειται να απαντήσω καθώς αντιλαμβάνομαι μετά από τόσες γυναίκες που έχω συναντήσει και μιλήσει ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, είναι αγενεστατη και δεν το αντιλαμβάνεται και έχει κάψει κύτταρα η τύπισσα.
Κάποια στιγμή βγαίνει ματς με ένα προφίλ. Στέλνω μήνυμα στα Αγγλικά και μου απαντάει Ελληνικά!!! Ε πριν συνεχίσω λέω Ελληνίδα στην Βουλγαρία.
Κι όμως έμενε Σαλονίκη.
Συνεχίζουμε την κουβέντα. Φαινόταν ότι ψιλοβαριοταν, μου την λέει κάπως για το γεγονός ότι της μίλησα Αγγλικά κ για το γεγονός ότι ηταν φανερή η τοποθεσία μου, κάτι που το είχα ξεχάσει γιατί μέχρι στιγμής μιλούσα με ξένες και δεν με ρωτούσαν για την ακριβής τοποθεσία μου.
Κατάλαβα ότι πρόκειται για ακόμη μια πυροβολημένη και ίσως για καιρό αγαμητη Ελλεϊνίδα και σταματώ την κουβέντα μετά τα τελευταία μηνύματα της :
Ρε φίλε
Έχεις όρεξη βραδιάτικα;
Δεν πρόκειται να απαντήσω καθώς αντιλαμβάνομαι μετά από τόσες γυναίκες που έχω συναντήσει και μιλήσει ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, είναι αγενεστατη και δεν το αντιλαμβάνεται και έχει κάψει κύτταρα η τύπισσα.
Τελευταία τροποποίηση:
Καλά άσε φίλε. Μιλάω με γκόμενα (όμορφη) και της λέω "τι κάνεις; Πώς είναι η μέρα σου σήμερα;"Πριν λίγες μέρες μετέφερα την τοποθεσία στην Βουλγαρία και κάνω λαϊκ σε διάφορα προφίλ χωρίς να πολυκοιταζω λεπτομέρειες γιατί βαριέμαι.
Κι όμως έμενε Σαλονίκη.
Ρε φίλε
Έχεις όρεξη βραδιάτικα;
Απαντάει "πωωωωω όλοι τα ίδια λέτε "
Λέω άστο να πάει στο καλό.
Της γελάω και συνεχίζω με επόμενη ερώτηση "τι έκανες χτες?"
Μου απαντάει και με ρωτάει αντίστοιχα
Της λέω λοιπόν "βγήκα για ποτό χτες... με είχαν καλέσει από μια θεατρική ομάδα που ξέρω κάτι παιδιά"
Απαντάει "πόσο είσαι; 15?"
Ξανά γελάω και λέω άστο να πάει παρακάτω.
Αργότερα κάτι λέγαμε για χόμπι και της λέω "τελευταία έχω αρχίσει να διαβάζω για μια ξένη γλώσσα που μου αρέσει πολύ"
Απαντάει "Ε ρε τι κάνει κάποιος αν είναι μπακούρι"
Λες και αυτή είχε 10 γκόμενους δηλαδή και μπήκε στην εφαρμογή για να βρει τον ενδέκατο.
Προφανώς μετά από αυτό έφαγε delete. 5 μήνες αργότερα ακόμα ψάχνει γιατί κλείνει προφίλ και ανοίγει εκ νέου, οπότε μου τη βγάζει στο feed.
Και τέτοιες γκόμενες μετά γυρνάνε και λένε ότι δε βρίσκουν κάποιον ούτε για να τις πηδήξει και απορούν κιόλας.
Χώρια ότι παίζει να ηταν και psycho αλλά να είχε καεί και η γούνα της. Μου λέει δώσε social να δω κάτι (ήθελε να δει μήπως εδώ γκόμενα και παράλληλα έχω και dating app). της δίνω μου λέει είναι ιδιωτικό το προφίλ σου, άνοιξε το.
Άντε και το ανοίγω. Μπαίνει, βλέπει ότι δεν έχει τπτ επιλήψιμο (δεν ανοίγει στορι για να μην τη δω) και απαντάει "εντάξει ωραίος είσαι".
Αη Μαρή κουκουμάφκα που θα μου πεις "εντάξει ωραίος είσαι" χαχαχαχα
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Αν δεν γαμάς ή δεν βγάζεις γκόμενες στην ζωή σου και στις εφαρμογές δεν θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία .
Πολλοί νομίζουν ότι οι εφαρμογές θα τους αλλάξουν την κοινωνική θέση που έχουν , την εμφάνιση τους και την επιτυχία τους στις γυναίκες ανώτερης κλίμακας .
Αυτό δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό .
Όταν δεν βγάζεις γκόμενα είναι γιατί δεν είσαι ευπαρουσίαστος ή δεν έχεις κύκλο γνωριμιών ή δεν έχεις οικονομική - επαγγελματική αξία.
Αν πας σε μια χώρα της Αφρικής θα αισθανθείς Σακης Ρουβας γιατί εκεί θα είσαι το όνειρο των γυναικών που μπορεί να τους αλλάξει την ζωή σε σχέση με την Ευρώπη που θα πρέπει να βρεις γυναίκες του επιπέδου σου (το επίπεδο σου δεν είναι αυτό που νομίζεις εσύ ή η μάνα σου αλλά η κοινωνία γύρο σου) .
Το τι είσαι θα το μεταφέρεις και στην εφαρμογή εκτός του κύκλου γνωριμιών αλλά και εκεί θα έχεις μειονέκτημα γιατί από την φύση σου δεν είσαι κοινωνικός με ότι σημαίνει αυτό.
Τα πρώτα χρόνια είχαν όλοι πολλές επιτυχίες στα date site γιατί πολλοί άντρες δεν είχαν μπει τώρα γίνετε χαμός από ανδρικά προφίλ και φθίνει η όλη κατάσταση ειδικά στη Ελλάδα που είμαστε λαός μουνοδουλος.
Πολλοί νομίζουν ότι οι εφαρμογές θα τους αλλάξουν την κοινωνική θέση που έχουν , την εμφάνιση τους και την επιτυχία τους στις γυναίκες ανώτερης κλίμακας .
Όταν δεν βγάζεις γκόμενα είναι γιατί δεν είσαι ευπαρουσίαστος ή δεν έχεις κύκλο γνωριμιών ή δεν έχεις οικονομική - επαγγελματική αξία.
Αν πας σε μια χώρα της Αφρικής θα αισθανθείς Σακης Ρουβας γιατί εκεί θα είσαι το όνειρο των γυναικών που μπορεί να τους αλλάξει την ζωή σε σχέση με την Ευρώπη που θα πρέπει να βρεις γυναίκες του επιπέδου σου (το επίπεδο σου δεν είναι αυτό που νομίζεις εσύ ή η μάνα σου αλλά η κοινωνία γύρο σου) .
Το τι είσαι θα το μεταφέρεις και στην εφαρμογή εκτός του κύκλου γνωριμιών αλλά και εκεί θα έχεις μειονέκτημα γιατί από την φύση σου δεν είσαι κοινωνικός με ότι σημαίνει αυτό.
Τα πρώτα χρόνια είχαν όλοι πολλές επιτυχίες στα date site γιατί πολλοί άντρες δεν είχαν μπει τώρα γίνετε χαμός από ανδρικά προφίλ και φθίνει η όλη κατάσταση ειδικά στη Ελλάδα που είμαστε λαός μουνοδουλος.
ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 1.127
- Πόντοι
- 206
Άρα είναι ηλίθια. Στον κόσμο της. Δεν ένοιωσε την ανάγκη να τον ρωτήσει πραγματα, να τον φλερτάρει και να τον γνωρίσει. Είναι απο τα ατομα που είναι κλεισμένα στον εαυτό τους και δε πανε προς τον άλλον καθόλου.Της μιλουσε δηλαδη 30 λεπτα και για τα 20 μιλουσε για τον κοπρο της?
Μακρυά. Για αυτό είναι απογοητευμένη απ τις σχέσεις της. Γιατί κανένας φυσιολογικός δεν ανέχτηκε την κλεισούρα της στον εαυτό της.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.190
- Πόντοι
- 3.506
Ασ' το τύπε η ανάλυση σου είναι επιπέδου λαϊκής ή καφενείου χωρίς παρεξήγηση. Αν βγεις εκεί έξω θα δείς πόσα ναυάγια κυκλοφορούν γκόμενες αλλά αν είναι να σκουπιδιάσω ή να μπαζώσω πάω και σε ένα ελαιοτριβείο και μου την παίζουν. Το θέμα είναι να μην κάνεις εκπτώσεις στη ζωή σου. Το αν κάτσει ή όχι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα αλλά από το ταιμινγκ να βρεις ένα έξυπνο γυναικείο μυαλό. Αυτές χρειάζονται ευφυία γιατί τα πόδια τα ανοίγουν αλλά μετά από μερικά χρόνια βλέπουν τι σκατά επιλογή έκαναν και φεύγουν τρέχοντας αν δεν τις κρατήσει πίσω για την υπόλοιπη ζωή τους ένα παιδί ή κάποιος άλλος παράγοντας. Επίσης αν εσύ περιμένεις ο κύκλος σου να σου κάνει προξενιό με συγχωρείς και πάλι αλλά και "εσύ" ένα ναυάγιο είσαι που δεν σταυρώνεις γκόμενα και θέλεις προξενήτρα. Πολλοί άντρες δεν κολλάνε στις αψυχολόγητες γκόμενες για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο δηλαδή είναι μόνοι από επιλογή. Οι προκομένοι γαμιάδες θα βρούν μια μπαχατέλα να τους κάνει απογόνους για να αφήσουν το όνομα.Αν δεν γαμάς ή δεν βγάζεις γκόμενες στην ζωή σου και στις εφαρμογές δεν θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία .
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 21
Χαίρομαι που το δικό σου σχόλιο είναι επιπέδου Χαρβαρντ !!!Ασ' το τύπε η ανάλυση σου είναι επιπέδου λαϊκής ή καφενείου χωρίς παρεξήγηση. Αν βγεις εκεί έξω θα δείς πόσα ναυάγια κυκλοφορούν γκόμενες αλλά αν είναι να σκουπιδιάσω ή να μπαζώσω πάω και σε ένα ελαιοτριβείο και μου την παίζουν. Το θέμα είναι να μην κάνεις εκπτώσεις στη ζωή σου. Το αν κάτσει ή όχι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα αλλά από το ταιμινγκ να βρεις ένα έξυπνο γυναικείο μυαλό. Αυτές χρειάζονται ευφυία γιατί τα πόδια τα ανοίγουν αλλά μετά από μερικά χρόνια βλέπουν τι σκατά επιλογή έκαναν και φεύγουν τρέχοντας αν δεν τις κρατήσει πίσω για την υπόλοιπη ζωή τους ένα παιδί ή κάποιος άλλος παράγοντας. Επίσης αν εσύ περιμένεις ο κύκλος σου να σου κάνει προξενιό με συγχωρείς και πάλι αλλά και "εσύ" ένα ναυάγιο είσαι που δεν σταυρώνεις γκόμενα και θέλεις προξενήτρα. Πολλοί άντρες δεν κολλάνε στις αψυχολόγητες γκόμενες για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο δηλαδή είναι μόνοι από επιλογή. Οι προκομένοι γαμιάδες θα βρούν μια μπαχατέλα να τους κάνει απογόνους για να αφήσουν το όνομα.
Απο ότι γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις φάει πολύ μαυρίλα και αυτό βγάζεις , δεν είμαστε όλοι έτσι .
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.958
- Πόντοι
- 3.846
Έχει γραφεί πολλές φορές. Οι γυναίκες γενικά έχουν πολύ πιο υψηλές απαιτήσεις σε σχέση με τον άντρα που και μόνο μπούτι να τρίψει ανοίγει μπουκάλι να το γιορτάσει.
Μπαίνει λοιπόν η άλλη στην εφαρμογή και ψάχνει τον Chad ,δηλαδή και να έχει όλο το πακέτο ,αλλά τον θέλουν να είνιαι καιι απόλυτα υπάκουος. Υπάρχουν και αυτές που δε θέλουν ούτε καν να βγουν με κάποιον, αρκούνται μόνο να τις επιβεβαιώνουν όλη μέρα.
Γενικά την ίδια παράνοια που θα βρεις έξω θα βρεις και εκεί.
Για μένα οι εφαρμογές ήταν μονόδρομος. Οι φίλοι μου είναι όλοι παντρεμένοι και κανείς δε γκομενίζει, πιτσιρίκες δε μπορώ να γνωρίζω γιατί είμαι 48, και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε δε συναναστρέφομαι σταθερά με γυναίκες σε εργασιακό χώρο. Βγαίνω σπάνια λόγω δουλειάς και λόγω ηλικίας δε μπορώ να πω ότι κάνουν ουρά οι γκόμενες. Μόνο μέσα από εφαρμογές μπορώ να γνωρίσω νέα πρόσωπα.
Μπαίνει λοιπόν η άλλη στην εφαρμογή και ψάχνει τον Chad ,δηλαδή και να έχει όλο το πακέτο ,αλλά τον θέλουν να είνιαι καιι απόλυτα υπάκουος. Υπάρχουν και αυτές που δε θέλουν ούτε καν να βγουν με κάποιον, αρκούνται μόνο να τις επιβεβαιώνουν όλη μέρα.
Γενικά την ίδια παράνοια που θα βρεις έξω θα βρεις και εκεί.
Για μένα οι εφαρμογές ήταν μονόδρομος. Οι φίλοι μου είναι όλοι παντρεμένοι και κανείς δε γκομενίζει, πιτσιρίκες δε μπορώ να γνωρίζω γιατί είμαι 48, και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας οπότε δε συναναστρέφομαι σταθερά με γυναίκες σε εργασιακό χώρο. Βγαίνω σπάνια λόγω δουλειάς και λόγω ηλικίας δε μπορώ να πω ότι κάνουν ουρά οι γκόμενες. Μόνο μέσα από εφαρμογές μπορώ να γνωρίσω νέα πρόσωπα.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.190
- Πόντοι
- 3.506
Η απάντηση μου ήταν ανάλογη της ανάλυσης σου. Κράτα τα συμπεράσματα για τον ευατούλη σου.Χαίρομαι που το δικό σου σχόλιο είναι επιπέδου Χαρβαρντ !!!
Απο ότι γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις φάει πολύ μαυρίλα και αυτό βγάζεις , δεν είμαστε όλοι έτσι .
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 621
- Πόντοι
- 96
Αυτό το προφίλ της πλέον έχει νομίζω εξαφανιστεί από τα dating apps. Δεν την βλέπω πλέον παρόλο που την είχα καταργήσει σαν ταίρι στο τιντερ.Άρα είναι ηλίθια. Στον κόσμο της. Δεν ένοιωσε την ανάγκη να τον ρωτήσει πραγματα, να τον φλερτάρει και να τον γνωρίσει. Είναι απο τα ατομα που είναι κλεισμένα στον εαυτό τους και δε πανε προς τον άλλον καθόλου.
Μακρυά. Για αυτό είναι απογοητευμένη απ τις σχέσεις της. Γιατί κανένας φυσιολογικός δεν ανέχτηκε την κλεισούρα της στον εαυτό της.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 621
- Πόντοι
- 96
Γιατί τύπε μου στις ανατολικές χώρες που έχουν γκόμενες 7αρια κ άνω είναι όλοι εμφανίσιμοι κ οικονομικά ευκατάστατοι ;Αν δεν γαμάς ή δεν βγάζεις γκόμενες στην ζωή σου και στις εφαρμογές δεν θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία .
Μια χαρά δουλεύει το Τιντερ κ τα άλλα apps εκτός Ελλάδας και πιάνεις με κάποιες καλύτερη συζήτηση με μεγαλύτερες πιθανότητες για ραντεβού.
Εδώ σου ανακατεύουν το στομάχι σχεδόν με το καλημέρα με την νταλικερι συμπεριφορά τους και τον τρόπο γραφής ακόμη και οι μορφωμένες.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.026
- Πόντοι
- 6.056
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν ριχνουν τα στανταρ τους στα σκουπίδια.Εμφανισιμοι που έχουν διαθέσιμες μονο μπάζα και περιμένουν να βρουν κάτι ανάλογο
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.026
- Πόντοι
- 6.056
Επίσης αν εσύ περιμένεις ο κύκλος σου να σου κάνει προξενιό με συγχωρείς και πάλι αλλά και "εσύ" ένα ναυάγιο είσαι που δεν σταυρώνεις γκόμενα και θέλεις προξενήτρα.
Αυτή είναι όμως η νοοτροπία των ελλεεινίδων.Και έτσι γίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των γνωριμιών/σχέσεων.Βλέπεις καμια να ψάχνεται έξω ή στα σοσιαλ;Πρέπει να'σαι τέρμα κωλόφαρδος για να σου κάτσει γνωριμια στα ξεκάρφωτα,και ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις