argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.355
- Πόντοι
- 16.235
Aπο Σέρρες είσαι παίκτη;Καλά άσε φίλε. Μιλάω με γκόμενα (όμορφη) και της λέω "τι κάνεις; Πώς είναι η μέρα σου σήμερα;"
Απαντάει "πωωωωω όλοι τα ίδια λέτε "
Λέω άστο να πάει στο καλό.
Της γελάω και συνεχίζω με επόμενη ερώτηση "τι έκανες χτες?"
Μου απαντάει και με ρωτάει αντίστοιχα
Της λέω λοιπόν "βγήκα για ποτό χτες... με είχαν καλέσει από μια θεατρική ομάδα που ξέρω κάτι παιδιά"
Απαντάει "πόσο είσαι; 15?"
Ξανά γελάω και λέω άστο να πάει παρακάτω.
Αργότερα κάτι λέγαμε για χόμπι και της λέω "τελευταία έχω αρχίσει να διαβάζω για μια ξένη γλώσσα που μου αρέσει πολύ"
Απαντάει "Ε ρε τι κάνει κάποιος αν είναι μπακούρι"
Λες και αυτή είχε 10 γκόμενους δηλαδή και μπήκε στην εφαρμογή για να βρει τον ενδέκατο.
Προφανώς μετά από αυτό έφαγε delete. 5 μήνες αργότερα ακόμα ψάχνει γιατί κλείνει προφίλ και ανοίγει εκ νέου, οπότε μου τη βγάζει στο feed.
Και τέτοιες γκόμενες μετά γυρνάνε και λένε ότι δε βρίσκουν κάποιον ούτε για να τις πηδήξει και απορούν κιόλας.
Χώρια ότι παίζει να ηταν και psycho αλλά να είχε καεί και η γούνα της. Μου λέει δώσε social να δω κάτι (ήθελε να δει μήπως εδώ γκόμενα και παράλληλα έχω και dating app). της δίνω μου λέει είναι ιδιωτικό το προφίλ σου, άνοιξε το.
Άντε και το ανοίγω. Μπαίνει, βλέπει ότι δεν έχει τπτ επιλήψιμο (δεν ανοίγει στορι για να μην τη δω) και απαντάει "εντάξει ωραίος είσαι".
Αη Μαρή κουκουμάφκα που θα μου πεις "εντάξει ωραίος είσαι" χαχαχαχα
Καλά ξηγηθηκες...
Όλο αυτό το ερωτηματολόγιο είναι λες και περνάς από συνέντευξη για δουλειά.
Θα ασχοληθείς με αυτό το μέσο ξανά;Γιατί νομίζω ότι νορμάλ γυναίκα πολύ σπάνια θα ψάχνεται με τέτοιον τρόπο...γενικά με σοσιαλ μύδια εννοώ.