Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 558K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Καλά άσε φίλε. Μιλάω με γκόμενα (όμορφη) και της λέω "τι κάνεις; Πώς είναι η μέρα σου σήμερα;"
Απαντάει "πωωωωω όλοι τα ίδια λέτε "
Λέω άστο να πάει στο καλό.

Της γελάω και συνεχίζω με επόμενη ερώτηση "τι έκανες χτες?"
Μου απαντάει και με ρωτάει αντίστοιχα
Της λέω λοιπόν "βγήκα για ποτό χτες... με είχαν καλέσει από μια θεατρική ομάδα που ξέρω κάτι παιδιά"
Απαντάει "πόσο είσαι; 15?"
Ξανά γελάω και λέω άστο να πάει παρακάτω.

Αργότερα κάτι λέγαμε για χόμπι και της λέω "τελευταία έχω αρχίσει να διαβάζω για μια ξένη γλώσσα που μου αρέσει πολύ"
Απαντάει "Ε ρε τι κάνει κάποιος αν είναι μπακούρι"

Λες και αυτή είχε 10 γκόμενους δηλαδή και μπήκε στην εφαρμογή για να βρει τον ενδέκατο.
Προφανώς μετά από αυτό έφαγε delete. 5 μήνες αργότερα ακόμα ψάχνει γιατί κλείνει προφίλ και ανοίγει εκ νέου, οπότε μου τη βγάζει στο feed.
Και τέτοιες γκόμενες μετά γυρνάνε και λένε ότι δε βρίσκουν κάποιον ούτε για να τις πηδήξει και απορούν κιόλας.

Χώρια ότι παίζει να ηταν και psycho αλλά να είχε καεί και η γούνα της. Μου λέει δώσε social να δω κάτι (ήθελε να δει μήπως εδώ γκόμενα και παράλληλα έχω και dating app). της δίνω μου λέει είναι ιδιωτικό το προφίλ σου, άνοιξε το.
Άντε και το ανοίγω. Μπαίνει, βλέπει ότι δεν έχει τπτ επιλήψιμο (δεν ανοίγει στορι για να μην τη δω) και απαντάει "εντάξει ωραίος είσαι".
Αη Μαρή κουκουμάφκα που θα μου πεις "εντάξει ωραίος είσαι" χαχαχαχα
Aπο Σέρρες είσαι παίκτη;
Καλά ξηγηθηκες...
Όλο αυτό το ερωτηματολόγιο είναι λες και περνάς από συνέντευξη για δουλειά.
Θα ασχοληθείς με αυτό το μέσο ξανά;Γιατί νομίζω ότι νορμάλ γυναίκα πολύ σπάνια θα ψάχνεται με τέτοιον τρόπο...γενικά με σοσιαλ μύδια εννοώ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Αυτή είναι όμως η νοοτροπία των ελλεεινίδων.Και έτσι γίνεται η συντριπτική πλειοψηφία των γνωριμιών/σχέσεων.Βλέπεις καμια να ψάχνεται έξω ή στα σοσιαλ;Πρέπει να'σαι τέρμα κωλόφαρδος για να σου κάτσει γνωριμια στα ξεκάρφωτα,και ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες
Ακόμα κι αν είναι διαθέσιμη μάλλον θα είναι ναυάγιο λόγω διαζυγίου,αγαμίας η άλλων προβλημάτων ( οικογενειακών,κοινωνικών κτλ).
Η απλώς ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.376
Πόντοι
446
Aπο Σέρρες είσαι παίκτη;
Καλά ξηγηθηκες...
Όλο αυτό το ερωτηματολόγιο είναι λες και περνάς από συνέντευξη για δουλειά.
Θα ασχοληθείς με αυτό το μέσο ξανά;Γιατί νομίζω ότι νορμάλ γυναίκα πολύ σπάνια θα ψάχνεται με τέτοιον τρόπο...γενικά με σοσιαλ μύδια εννοώ.

Αθήνα μαν.
Ρε το ερωτηματολόγιο είναι σύνηθες. Και real life να γνωρίσεις κάποια, πώς θα τη γνωρίσεις αν δεν τη ρωτήσεις. Οι ερωτήσεις είναι στάνταρ. Θες κυρά μου μια ιδιαίτερη ερώτηση; Μέσα ... Αλλά μην προσβληθείς... "Πόσο τον είχες πριν την αλλαγή φύλου?". Σίγουρα δε θα το ακούει κάθε μέρα χαχαχαχα.
Επίσης, ναι εξακολουθώ να χρησιμοποιώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα κάτσει καμμία καλή ξεπετα ή κάτι ενδιαφέρον

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Αθήνα μαν.
Ρε το ερωτηματολόγιο είναι σύνηθες. Και real life να γνωρίσεις κάποια, πώς θα τη γνωρίσεις αν δεν τη ρωτήσεις. Οι ερωτήσεις είναι στάνταρ. Θες κυρά μου μια ιδιαίτερη ερώτηση; Μέσα ... Αλλά μην προσβληθείς... "Πόσο τον είχες πριν την αλλαγή φύλου?". Σίγουρα δε θα το ακούει κάθε μέρα χαχαχαχα.
Επίσης, ναι εξακολουθώ να χρησιμοποιώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις από πού θα κάτσει καμμία καλή ξεπετα ή κάτι ενδιαφέρον
Η έκφραση που χρησιμοποίησες συνηθίζεται στα Βόρεια και κυρίως στον Νομό Σερρών.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.943
Πόντοι
3.846
Αυτό που θα είχε νόημα θα ήταν μια εφαρμογή για travel partners. Υπάρχει ήδη, εδώ στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένο.
Δηλαδή δηλώνεις προορισμό ,πότε θα πας και για πόσο και όσες ενδιαφέρονται κάνουν like. Θα βγείτε για να συζητήσετε το πλάνο του ταξιδιού και ο,τι προκύψει.
Για όσους θυμούνται τη δεκαετία του 90 το παιχνίδι Ραντεβού στα Τυφλά (αμερικάνικη πατέντα) έδινε δώρο ένα ταξίδι στο ζευγάρι ,δηλαδή σε ανθρώπους που ουσιαστικά δε γνωρίζονταν.
Δε λέω απαραίτητα ο άντρας να πληρώσει όλα τα έξοδα, το διαπραγματεύεσαι, μπορεί να είναι και ταξίδι του ΣΚ σε κοντινό προορισμό. Πάντως εκεί θα τσιμπούσαν πολλές ,τα ταξίδια είναι το απόλυτο φετίχ λόγω ότι μπορεί η κάθε μία να φλεξάρει στις φιλενάδες της.

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.376
Πόντοι
446

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.355
Πόντοι
16.235
Ααααα.... Χαχαχαχα εγώ την ξεσήκωσα από τη ζουμπούλια του παρά 5 χαχαχαχα
Πρεπει να δώσουν μετάλλιο στην Ζουμπούλια από την Νομαρχία Σερρών που διέδωσε τον πλούτο της σερρα'ι'κης διαλέκτου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ααααα.... Χαχαχαχα εγώ την ξεσήκωσα από τη ζουμπούλια του παρά 5 χαχαχαχα
Την χρησιμοποίησες σωστά όμως....

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
277
Πόντοι
21
Γιατί τύπε μου στις ανατολικές χώρες που έχουν γκόμενες 7αρια κ άνω είναι όλοι εμφανίσιμοι κ οικονομικά ευκατάστατοι ;

Μια χαρά δουλεύει το Τιντερ κ τα άλλα apps εκτός Ελλάδας και πιάνεις με κάποιες καλύτερη συζήτηση με μεγαλύτερες πιθανότητες για ραντεβού.

Εδώ σου ανακατεύουν το στομάχι σχεδόν με το καλημέρα με την νταλικερι συμπεριφορά τους και τον τρόπο γραφής ακόμη και οι μορφωμένες.
Το παράδειγμα της Αφρικής θα μπορούσε να ισχύει και σε σε άλλες λιγότερο αναπτυγμένες χώρες. Φυσικά όλες οι ανατολικές χώρες δεν είναι ίδιες . Όσες είναι στην ΕΕ (Ρουμανία , Πολωνία Ουγγαρία κ.α) δεν είναι τόσο εύκολες όσο αυτές που δεν είναι (Ρωσία ειδικά στην επαρχία , Λευκορωσία κτλ ). Η Ελλάδα είναι άλλη κατηγορία γιατί οι Ελληνες είμαστε μουνόδουλοι . Οταν έρθουν οι ανατολικές έναν χρόνο για να μην πω μήνα στην Ελλάδα βλέπουν πως εδώ έχουν μεγαλύτερη αξία από την χώρα τους . Η ίδια που στην Λευκορωσία βλέπει κάποιον σαν κελεπούρι στην Ελλάδα βλέπει πως μπορεί να βρει καλύτερο .
Τα date site δεν είναι για πολύ καιρό γιατί κουράζουν , όσες - όσοι είναι καιρό μέσα καίνε εγκέφαλο και έχουν συμπεριφορά ανάγωγη ανεξαρτήτου φίλου.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
277
Πόντοι
21
Υπάρχουν κι αυτοί που δεν ριχνουν τα στανταρ τους στα σκουπίδια.Εμφανισιμοι που έχουν διαθέσιμες μονο μπάζα και περιμένουν να βρουν κάτι ανάλογο
Όταν λέω δεν βγάζουν εννοώ ότι δεν βγάζουν γκόμενα που τους αρέσει .
Δεν έχω γνωρίσει ωραίο άντρα που να μην έχει γκόμενα - γκόμενες σαν τα πουκάμισα στην ζωή του . (Είμαι 50)
Αν είναι κάποιος απλά όμορφος ή ευπαρουσίαστος όπως οι περισσότεροι είμαστε θα πρέπει να βελτιώσει τον κοινωνικό του κύκλο και την οικονομική - επαγγελματική κατάσταση για να έχει επιτυχία .
Απλό εμπόριο είναι αν δεν βρίσκεις αγοραστή βελτιώνεις το προϊόν ή βρίσκεις νέες αγορές που μπορείς να το πουλήσεις. Αν δεν το κάνεις το έχεις στο ράφι .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.019
Πόντοι
6.056
Όταν λέω δεν βγάζουν εννοώ ότι δεν βγάζουν γκόμενα που τους αρέσει .
Δεν έχω γνωρίσει ωραίο άντρα που να μην έχει γκόμενα - γκόμενες σαν τα πουκάμισα στην ζωή του . (Είμαι 50)
Αν είναι κάποιος απλά όμορφος ή ευπαρουσίαστος όπως οι περισσότεροι είμαστε θα πρέπει να βελτιώσει τον κοινωνικό του κύκλο και την οικονομική - επαγγελματική κατάσταση για να έχει επιτυχία .
Απλό εμπόριο είναι αν δεν βρίσκεις αγοραστή βελτιώνεις το προϊόν ή βρίσκεις νέες αγορές που μπορείς να το πουλήσεις. Αν δεν το κάνεις το έχεις στο ράφι .

Αυτή είναι η διαφορά,η ομορφη/ευπαρουσίαστη γυναίκα δε χρειάζεται να κάνει τίποτα παρα μονο οντισιόν στους υποψήφιους.Ενώ ο αντίστοιχος όμορφος/ευπαρουσίαστος,μόνο μ'αυτό παίρνει τ'αρχίδια του ή τον θέλουν μόνο μπάζα.

Επίσης,πολλοί όμορφοι/ευπαρουσίαστοι,πέφτουν κι αυτοί στη λούμπα των μακροχρόνιων σχέσεων και καταλήγουν να γαμήσουν 1-2 γυναίκες στη ζωή τους και να παντρευτούν

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
277
Πόντοι
21
Αυτή είναι η διαφορά,η ομορφη/ευπαρουσίαστη γυναίκα δε χρειάζεται να κάνει τίποτα παρα μονο οντισιόν στους υποψήφιους.Ενώ ο αντίστοιχος όμορφος/ευπαρουσίαστος,μόνο μ'αυτό παίρνει τ'αρχίδια του ή τον θέλουν μόνο μπάζα.

Επίσης,πολλοί όμορφοι/ευπαρουσίαστοι,πέφτουν κι αυτοί στη λούμπα των μακροχρόνιων σχέσεων και καταλήγουν να γαμήσουν 1-2 γυναίκες στη ζωή τους και να παντρευτούν
Έτσι είναι η φύση , αυτό είναι το φυσιολογικό .
Τα θηλυκά διαλέγουν .
Είναι θέμα dna .... και διαιώνισης του είδους .

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.274
Πόντοι
9.415
Αυτό που θα είχε νόημα θα ήταν μια εφαρμογή για travel partners. Υπάρχει ήδη, εδώ στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένο.
Δηλαδή δηλώνεις προορισμό ,πότε θα πας και για πόσο και όσες ενδιαφέρονται κάνουν like. Θα βγείτε για να συζητήσετε το πλάνο του ταξιδιού και ο,τι προκύψει.
Για ποια εφαρμογή μιλάς ? το travelgirls ?
αυτό πλέον έχει καεί ..

γέμισε βιζιτουδες ανατολικού μπλοκ κ μπόλικες μαυρουλες ή φιλιππινεζες

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.080
Πόντοι
3.186
Είναι ένα σκαμακι απο τα πολλά.. σου ζητάει WhatsApp.. λέω άντε να δούμε τι φρούτο είναι αυτό..
Είναι 3-4 μέρες που ψιλομιλάμε..

Γιατί να το κάνει αυτό;; Προσπαθει να κερδίσει εμπιστοσύνη επειδή όλοι τα έχουν πάρει χαμπάρι αυτά τα σκαμ;

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Μια χαρά δουλεύει το τιντερ. Ειδικά με συνδρομή για να βλέπεις τα likes.
Έχει για όλους ο μπαξές, παντρεμένους χωρισμένους και ελεύθερους.
Ο βασικός και ΑΠΡΑΒΑΤΟΣ κανόνας (αν θέλεις να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου) είναι να παίζεις στην κατηγορία σου και λίγο κάτω.
Ακόμα και αν σου κάτσει δηλαδή champions league κόβεις λάσπη γιατί ο κίνδυνος καψούρας είναι μεγάλος και επίσης θα έχει το πάνω χέρι.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
19.240
Πόντοι
2.256
Μια χαρά δουλεύει το τιντερ. Ειδικά με συνδρομή για να βλέπεις τα likes.
Έχει για όλους ο μπαξές, παντρεμένους χωρισμένους και ελεύθερους.
Ο βασικός και ΑΠΡΑΒΑΤΟΣ κανόνας (αν θέλεις να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου) είναι να παίζεις στην κατηγορία σου και λίγο κάτω.
Ακόμα και αν σου κάτσει δηλαδή champions league κόβεις λάσπη γιατί ο κίνδυνος καψούρας είναι μεγάλος και επίσης θα έχει το πάνω χέρι.
Δλδ θεωρεις οτι ενας αντρας , χωρις φωτο και με αναφορα οτι ειναι παντρεμενος βρισκει αντιστοιχες ;

Και αν καταφερει να συννενοηθει , πηδαει ;

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
37
Πόντοι
0
Δλδ θεωρεις οτι ενας αντρας , χωρις φωτο και με αναφορα οτι ειναι παντρεμενος βρισκει αντιστοιχες ;

Και αν καταφερει να συννενοηθει , πηδαει ;
Ναι Γκαραντι, Βάλε fake φώτο. Στο επίπεδο σου όμως , μην βάλεις Μπραντ Πιτ.
μόλις ανοίξεις τσατ λες τι είσαι χωρίς περιστροφές.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.748
Πόντοι
2.636
Τραβηγμένο το σχόλιο σου φίλος. Αν και έχει κάνει η γούνα μου από κάποιες μέτριες+ που νομίζουν ότι έχουν δειγματολόγιο επειδή αρέσουν σε πολλούς. Αυτές απλά καταλήγουν 40+ με γάτες και απορούν γιατί είναι μόνες τους. Η αλαζονεία, η υπεροψία, το ψώνιο και το ότι δεν ξέρουν τι θέλουν στην πραγματικότητα είναι οι λόγοι που φτάνουν στα 70 ραντεβού. Γιατί όντως δύσκολο 70/70 να είναι όλοι τους ναυάγια.
Προφανώς δε γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, δε γίνεται να μας αρέσουν όλοι, μπορεί κάτι όντως να μας χαλάσει αλλά και 70/70 φαίνεται δύσκολο να ήταν όλοι τόσο κακοί
70 πρωτα ραντεβου = 70 κερασμενα και χαμενα ραντεβου. τη λες και επαγγελματια.... εστω οι μισοι θα πληρωσαν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom