flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 676
- Πόντοι
- 96
Jaumo...που το θυμήθηκες.... χαχαχα. Όντως ότι χειρότερο εκεί μέσα από Ελληνίδες κι όχι μόνο.Παρόλο που το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς από όλους μας, θα ήθελα να σταθώ λίγο στην παπάτζα των πιο 'πρήμιουμ' εφαρμογών (τύπου bumble okcupid hinge πχ) που το παίζουν πιο ντελικατέσεν.....
ότι ΤΙ?
είναι 'καλοδιαλεγμένοι΄ εκεί μέσα? Πως 'έχει καλές αξιοπρεπείς κοπέλες για να παντρευτείς?' Τάχα μου έχουν πιο φαινομενικά σοβαρό ύφος με περισσότερα κριτήρια με αποτέλεσμα να προσελκύει τις 'σοβαρές'?
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι ρε παιδιά επιτέλους.....
Κανένας άνδρας που σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό του δεν θα επιδιώξει να κάνει σοβαρή σχέση με γυναίκα που γνώρισε σε εφαρμογή....στην Ελλάδα!...έχουν ειπωθεί οι λόγοι άπειρες φορές!
Θα μας σερβίρουν μακντόναλτς με cristofle σερβίτσιο?
'Σοβαρό' ξε-σοβαρό, για να βρίσκεται εμφανίσιμη γυναίκα εκεί μέσα, 99% από κάπου περίσσεψε.
Μου δειξε ένας πιτσιρικάς φίλος το hinge....είναι οι κλασικές που απλά βγάζουν προσεγμένες φωτό και συλλέγουν επιβεβαίωση περιμένοντας κάποιον πρίγκηπα που δε φάνηκε ποτέ!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για το τίντερ -όταν ασχολούμουν- ήταν ακριβώς αυτό το υπερκάλτ καμμένο σκηνικό. Που μιλάς με τις πιο τελειωμένες και σουρεάλ περιπτώσεις. Όπως όταν βλέπαμε τα 'παιδιά της νύχτας΄' με τον Κώστα Μυλωνά στο SevenX τη δεκαετία του '90.
Μπαίνεις για τα γέλια για την καλτίλα σ αυτά, δεν είναι να ανοίξεις σοβαρή κουβέντα με την κάθε κακομοίρα εκεί μεσα, γιατί πιθανότατα δεν πρόκειται για γυναίκα που θα ήθελες ποτέ δίπλα σου. Και δεν θα θελες να γνωρίζει πράγματα για σένα.
Πέραν της σαπίλας, έχω να θυμάμαι κάποια ακραία σουρεάλ σκηνικά του Τίντερ, κι αυτό ήταν που άξιζε. Παντρεμενες, παρτάλια τουρίστριες, τρελές κλπ.
Όπως κι οι πιο παλιοί θυμόμαστε τον ευταξία και το adult.gr που πάλι έπαιζαν διάφορα κουφά.
Παλαιότερα (δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα) υπήρχε και μια άκρως άθλια εφαρμογή, που λεγόταν Jaumo. Μιλάμε για την απόλυτη χωματερή, παιζει να χε μέσα άτομα που πήγαν στις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου....Κάθε λογής ναυάγιο, από παντού. Κανένα φίλτρο πουθενά, τίποτα. Μιλάμε, ήθελες γερό στομάχι και το ζούσες καταδρομικά .
Ασ αποδεχόμαστε τα πράγματα γι αυτό που είναι και μην κοροιδευόμαστε ρε παιδιά!
Να σταθώ λίγο στις τουρίστριες που ανέφερες κ που ανοίγουν το Τιντερ.
Πριν από λίγο μου έβγαλε ματς με μια μαυρουλα. Εγώ ανακάλυψα το ματς σήμερα που δεν είμαι Αθήνα.
Αυτή μένει Παρίσι κ λέει ότι ψάχνει για σοβαρή σχέση.
Σοβαρή σχέση ενώ είναι στην Αθήνα κομματάκι δύσκολο να βρει εκτός κι αν ψάχνει τον εισοδηματια ταξιδευτή που θα της πουλήσει παπά ότι έχει σπίτι στο Παρίσι κι ότι έρχεται συχνά.
Σαν κι αυτήν είναι πολλές που περνάνε από Αθήνα για 2-3 μέρες και ψάχνουν οδηγό-ξεναγο-χορηγο για φαγητό, εκδρομές κ δώρα.
Σε σχέση με το παρελθόν τα Ελληνικά προφίλ στο τιντερ έχουν αυξηθεί αρκετά μιας και το καμάκι δεν παίζει απ' ότι κατάλαβα στα μπαρ, κλαμπ, μπουζούκια, αν και πλέον εδώ και χρόνια έχω αφήσει το κομμάτι της σκηνής στην Ελληνική νυχτερινή διασκέδαση.
Τώρα τι ποσοστό αυτών των γυναικών καταλήγουν σε ραντεβού δεν γνωρίζουμε αλλά θεωρώ βάση της Ελληνικής νοοτροπίας, ότι είναι μικρό κι αυτό γιατί μπορεί να το αποφεύγουν για διάφορους λόγους και κυρίως λόγω ανασφάλειας και φόβου. Οι συναντήσεις με αγνώστους δεν είναι κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια.