Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 559K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.111
Πόντοι
456
Γιατί δεν μπαίνεις στο τιντερ να το διαπιστώσεις μόνος σου, αν νομίζεις ότι σε δουλεύω τυπε ;
Να δω τις γκόμενες στο tinder στην Πολωνία;
Παίζει τόσο όμορφο μουνί έξω που όταν πάω 2-3 φορές τον χρόνο στην Πολωνία δεν ασχολούμαι με tinder εκεί.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
618
Πόντοι
96
Να δω τις γκόμενες στο tinder στην Πολωνία;
Παίζει τόσο όμορφο μουνί έξω που όταν πάω 2-3 φορές τον χρόνο στην Πολωνία δεν ασχολούμαι με tinder εκεί.
Ε αυτό κατάλαβα κι εγώ. Προτιμότερο να βγει έξω κάποιος να γνωρίσει τις γκόμενες.
Εσύ ξέρεις Γερμανικά ή πολωνικά; Που τις γνωρίζεις;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.111
Πόντοι
456
Ε αυτό κατάλαβα κι εγώ. Προτιμότερο να βγει έξω κάποιος να γνωρίσει τις γκόμενες.
Εσύ ξέρεις Γερμανικά ή πολωνικά; Που τις γνωρίζεις;
Ταξιδεύω πάνω από 10 χρόνια εκεί και ξέρω άτομα από εκεί.
Οπότε γνωρίζω σχετικά εύκολα από παρέες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εύκολες οι Πολωνες ή ότι όλες μιλάνε Αγγλικά.
Αλλά αν σε γουστάρει κάποια τελείωσε, έχεις βάλει γκολακι εύκολα.

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.389
Πόντοι
446
Αν θέλετε να φορτώσετε είτε bumble είτε tinder είναι θέμα
1) timing
2) κωλοφαρδιας

Τι θέλω να πω; Μπορεί να πετύχεις την άλλη σε καύλες, να βγεις καπάκια το βράδυ και να τη φας και να μην την ξαναδείς. Όχι επειδή απαραίτητα δε θέλεις εσύ αλλά επειδή μπορεί να μη θέλει αυτή. Πήρε αυτό που ήθελε και τέλος. Δε θέλει κάτι παραπάνω με σένα για τους χ/Χ λόγους

Μου έχει τύχει να φάει και από τις 2 εφαρμογες. Δε λέω καθημερινά προφανώς αλλά έχει τύχει. Δε θα πω ότι είναι 10αρια. Οι περισσότερες ήταν όχι καλές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Αλλά τι να κάνεις... Να μην κάνεις το καθήκον σου;
Hinge που είχα, δεν απαντούσαν ούτε με τάμα. Άσε που για 1 χρόνο να είχα κάνει 2 match. Μάπα εντελώς δηλαδή

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.274
Πόντοι
9.415
Αλλά αν σε γουστάρει κάποια τελείωσε, έχεις βάλει γκολακι εύκολα.
Αυτό ισχύει παντού αδερφέ, δεν χρειάζεται να πας Πολωνία για να το καταλάβεις.

Άμα "γυαλίσεις" σε μια γυναίκα κ της κάνεις κλικ, σου δίνει πράσινο φως αμέσως να χωθείς

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.748
Πόντοι
456
:tooth:
1755544998952.png

https://www.reddit.com/r/greece/comments/1mtqsat

Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Τα δοκίμασα όλα. Γιατί:
Είμαι 32. Όσα τα χρόνια μου, τόσες περιπτώσεις +4-5 επαφές. 2 σχέσεις κρατήσανε, μια σε πολύ μικρή ηλικία, μια κάπου στα 28. Να ναι καλά τα μνημόνια, που δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα και ο καθένας πήρε τον δρόμο του, μεταπτυχιακά, ιστορίες άλλαξα και πόλη πάνω από 5 φορές, χωρίς να περιλαμβάνω το ότι ήμουν και εξωτερικό. Επαφές δεν υπάρχουν πια.

Το χωριό που λέγεται Ελλάδα, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ζωή των μεγάλων αστικών κέντρων του εξωτερικού. Ζει ακόμα στο καβούκι του, παλιά νοοτροπία σε σύγχρονο τρόπο ζωής. Για να κάνεις επαφές, θες ειδική σύσταση ''ο γνωστός του γνωστού, των γνωστών'' κλπ. κλπ. Δεν τολμάει κανένας να βγει μόνος του σ' ένα μπαρ να κάνει γνωριμίες απ' τους νέους.
Γνώρισα κόσμο όλα τα χρόνια. Μαντέψτε: Γενεές του 70-80 μόνο και συζητήσεις και επαφές, από casual μέχρι και επαγγελματικών συνεργασιών... Οι υπόλοιποι, άβγαλτοι τελείως.
Οπότε, είπαμε να τα δοκιμάσουμε και θα σας πω τις εμπειρίες μου.

Bumble, Hinge, Okcupid: Η ίδιες και η ίδιες, κάνανε λογαριασμό και βρίσκονται εκεί μέσα εδώ και δυο χρόνια ακόμα.
α) Η δεν τις θέλει κανένας, β) η θέλουν όλες τον Elon Musk, γ) η απλώς κάνανε λογαριασμό και δεν το κοιτάνε ποτέ, η απλώς το χουν για αυτο-επιβεβαίωση.
Ίδιο Instagram-ικό ρεπερτόριο, ίδιες φωτογραφίες με το ίδιο background μερών που ταξίδεψαν. Να ναι καλά οι φωτογράφοι βέβαια, τι να κάνουν κι αυτοί, κάπως πρέπει να βγάλουν φράγκα.
Τελευταία, στα οποία για πρώτη φορά πλήρωσα καλό πακέτο, εξ άλλου μου περισσεύουν. Feeld: Θεωρητικά, απευθύνεται σε αντίστοιχο και εναλλακτικό κοινό, όπως είμαστε εδώ.
Βρήκα βέβαια κάποιες από τις προαναφερόμενες που έχουν και εκεί προφίλ, πλάκα έχουν αλλά τέλοσπάντων, το δοκίμασα, πολύ μικρό κοινό για Ελλάδα αλλά φαίνεται ισχύουν τα ίδια.
Πάμε τώρα στο Tinder:
Εννοείται έβαλα κατευθείαν το Platinum, χωρίς περιορισμούς. Πλούσιο προφίλ, καλές φωτογραφίες που δείχνουν ότι απαραίτητο χρειάζεται, σοβαρό και πλούσιο βιογραφικό, ούτε αστείος, ούτε ξενέρωτος, όπως αρμόζει σε άτομο της ηλικίας, γυμνασμένος είμαι, ενδιαφέροντες δραστηριότητες έχω, καριερίστας κπα. Και γενικά όταν βγαίνω έξω, θα τραβήξω το βλέμμα από πολλές αλλά όπως είπαμε ''Ελλάδα είσαι, χρειάζεσαι ειδική σύσταση'' θα κοιτάξουν, θα θαυμάσουν, μέχρι εκεί. Μόλις κάνεις μια κίνηση, σαν να νιώθουν εισβολή ένα πράγμα.
Μα που, τι με τρόπο, τι να βρεις αφορμή που να το δικαιολογεί και να μην σε περάσουν για φασαίο, τα ίδια. Ρε που να πάρει...

Θα πει ένας λογικός άνθρωπος, ότι το διαδίκτυο ''θεωρητικά'' βοηθάει σ' αυτό. Εμ, έλα που τα προαναφερόμενα ισχύουν παντού. Ακόμα και το Tinder, τόσο γνωστό πια, τόσο διαδεδομένο, τα ίδια. Άσε που το κοινό είναι πάλι μικρό σε απόσταση 20χιλ. Το έχω ένα μήνα τώρα, απέρριψα κάτι εκατοντάδες και είπα να δοκιμάσω με περίπου 15-20. Ακόμα περιμένω να τα δουνε. Μπορεί και οι ίδιες να μην έχουν καν συνδρομή και να το κοιτάξουν σε κανα 6μηνο χαχαχαχα, εξ άλλου από μας τα περιμένουν τα φράγκα, να το παίζουν dominiλίκη και ανεξάρτητες ξέρουν, να βγαίνουν ''επίσημες φωτογραφίες'' επίσης ξέρουν, να δείχνουν ότι έχουν υψηλά ''Υλικά Standards'' αμφιβάλλω όμως αν το εισόδημά τους ξεπερνάει τα 800 ευρώ.

Και δεν πάω να βρω καμιά Φιλιππινέζα λέω εγώ!
Για να μην υπερβάλλω όμως, δύσκολα θα πλησιάσω κάποια έξω, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο εύκολα καταλαβαίνεις αν αξίζει η όχι, έχω κάνει περίπου 4 γνωριμίες, τα τελευταία 2 χρόνια, δυστυχώς η δύο ήταν αρραβωνιασμένες, όπως διαπιστώθηκε μετά από τόσο καλή συνεννόηση και η μια μας βγήκε φουλ στις ανασφάλειες και τα κουσούρια από τους προηγούμενους, ενώ η τελευταία ήταν τέρμα φοιτήτρια στο μυαλό (εκεί πέσαμε έξω). Αυτά.

Το κόβω να το διαγράφω το Tinder πολύ σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.847
Πόντοι
456
Τα δοκίμασα όλα. Γιατί:
Είμαι 32. Όσα τα χρόνια μου, τόσες περιπτώσεις +4-5 επαφές. 2 σχέσεις κρατήσανε, μια σε πολύ μικρή ηλικία, μια κάπου στα 28. Να ναι καλά τα μνημόνια, που δεν είχαμε στον ήλιο μοίρα και ο καθένας πήρε τον δρόμο του, μεταπτυχιακά, ιστορίες άλλαξα και πόλη πάνω από 5 φορές, χωρίς να περιλαμβάνω το ότι ήμουν και εξωτερικό. Επαφές δεν υπάρχουν πια.

Το χωριό που λέγεται Ελλάδα, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην ζωή των μεγάλων αστικών κέντρων του εξωτερικού. Ζει ακόμα στο καβούκι του, παλιά νοοτροπία σε σύγχρονο τρόπο ζωής. Για να κάνεις επαφές, θες ειδική σύσταση ''ο γνωστός του γνωστού, των γνωστών'' κλπ. κλπ. Δεν τολμάει κανένας να βγει μόνος του σ' ένα μπαρ να κάνει γνωριμίες απ' τους νέους.
Γνώρισα κόσμο όλα τα χρόνια. Μαντέψτε: Γενεές του 70-80 μόνο και συζητήσεις και επαφές, από casual μέχρι και επαγγελματικών συνεργασιών... Οι υπόλοιποι, άβγαλτοι τελείως.

Bumble, Hinge, Okcupid: Η ίδιες και η ίδιες, κάνανε λογαριασμό και βρίσκονται εκεί μέσα εδώ και δυο χρόνια ακόμα.
α) Η δεν τις θέλει κανένας, β) η θέλουν όλες τον Elon Musk, γ) η απλώς κάνανε λογαριασμό και δεν το κοιτάνε ποτέ, η απλώς το χουν για αυτο-επιβεβαίωση.
Ίδιο Instagram-ικό ρεπερτόριο, ίδιες φωτογραφίες με το ίδιο background μερών που ταξίδεψαν. Να ναι καλά οι φωτογράφοι βέβαια, τι να κάνουν κι αυτοί, κάπως πρέπει να βγάλουν φράγκα.
Τελευταία, στα οποία για πρώτη φορά πλήρωσα καλό πακέτο, εξ άλλου μου περισσεύουν. Feeld: Θεωρητικά, απευθύνεται σε αντίστοιχο και εναλλακτικό κοινό, όπως είμαστε εδώ.
Βρήκα βέβαια κάποιες από τις προαναφερόμενες που έχουν και εκεί προφίλ, πλάκα έχουν αλλά τέλοσπάντων, το δοκίμασα, πολύ μικρό κοινό για Ελλάδα αλλά φαίνεται ισχύουν τα ίδια.
Πάμε τώρα στο Tinder:
Εννοείται έβαλα κατευθείαν το Platinum, χωρίς περιορισμούς. Πλούσιο προφίλ, καλές φωτογραφίες που δείχνουν ότι απαραίτητο χρειάζεται, σοβαρό και πλούσιο βιογραφικό, ούτε αστείος, ούτε ξενέρωτος, όπως αρμόζει σε άτομο της ηλικίας, γυμνασμένος είμαι, ενδιαφέροντες δραστηριότητες έχω, καριερίστας κπα. Και γενικά όταν βγαίνω έξω, θα τραβήξω το βλέμμα από πολλές αλλά όπως είπαμε ''Ελλάδα είσαι, χρειάζεσαι ειδική σύσταση'' θα κοιτάξουν, θα θαυμάσουν, μέχρι εκεί. Μόλις κάνεις μια κίνηση, σαν να νιώθουν εισβολή ένα πράγμα.
Μα που, τι με τρόπο, τι να βρεις αφορμή που να το δικαιολογεί και να μην σε περάσουν για φασαίο, τα ίδια. Ρε που να πάρει...

Θα πει ένας λογικός άνθρωπος, ότι το διαδίκτυο ''θεωρητικά'' βοηθάει σ' αυτό. Εμ, έλα που τα προαναφερόμενα ισχύουν παντού. Ακόμα και το Tinder, τόσο γνωστό πια, τόσο διαδεδομένο, τα ίδια. Άσε που το κοινό είναι πάλι μικρό σε απόσταση 20χιλ. Το έχω ένα μήνα τώρα, απέρριψα κάτι εκατοντάδες και είπα να δοκιμάσω με περίπου 15-20. Ακόμα περιμένω να τα δουνε. Μπορεί και οι ίδιες να μην έχουν καν συνδρομή και να το κοιτάξουν σε κανα 6μηνο χαχαχαχα, εξ άλλου από μας τα περιμένουν τα φράγκα, να το παίζουν dominiλίκη και ανεξάρτητες ξέρουν, να βγαίνουν ''επίσημες φωτογραφίες'' επίσης ξέρουν, να δείχνουν ότι έχουν υψηλά ''Υλικά Standards'' αμφιβάλλω όμως αν το εισόδημά τους ξεπερνάει τα 800 ευρώ.

Για να μην υπερβάλλω όμως, δύσκολα θα πλησιάσω κάποια έξω, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο εύκολα καταλαβαίνεις αν αξίζει η όχι, έχω κάνει περίπου 4 γνωριμίες, τα τελευταία 2 χρόνια, δυστυχώς η δύο ήταν αρραβωνιασμένες, όπως διαπιστώθηκε μετά από τόσο καλή συνεννόηση και η μια μας βγήκε φουλ στις ανασφάλειες και τα κουσούρια από τους προηγούμενους, ενώ η τελευταία ήταν τέρμα φοιτήτρια στο μυαλό (εκεί πέσαμε έξω). Αυτά.

Τύπε μαζί σου θα συμφωνήσουν πολλοί από όσους χρησιμοποιούν ακόμη τις εφαρμογές. Θεωρητικά είναι μια εναλλακτική πρακτικά όμως καταλήγεις πως αν έχεις λίγο αυτοσεβασμό delete και άντε γεια.

Δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό αλλά στην Ελλάδα είναι απλή αριθμητική.
Τις γυναίκες που αξίζουν και μετράνε τις κυνηγάμε όλοι στον πραγματικό κόσμο και όχι online για αυτό και δεν έχουν ανάγκη να έχουν προφίλ σε εφαρμογές. Στην τελική όσο περνάνε τα χρόνια και ειδικά μετά τα άντα λιγοστεύουν.
Όσες περισσεύουν καταφεύγουν στις εφαρμογές. Γιατί περίσσεψαν; Όλοι μπορούμε να φανταστούμε.

Στις εφαρμογές πάντα οι άντρες είναι περισσότεροι. Κάποιοι για χάβαλε, πολλοί για δοκιμή αλλά κυρίως επειδή ψάχνουν ότι δεν βρίσκουν έξω. Δηλαδή γυναίκα σχετικά νέα χωρίς υποχρεώσεις ή τέλος πάντων να βλέπεται. Και πάλι όμως θα πέφτουν στα περισσεύματα που αν τις γνώριζαν έξω θα έτρεχαν να σωθούν.

Οι γυναίκες είναι εκεί μέσα επειδή απλά ζηλεύουν τις φίλες τους που όλοι τις κυνηγάνε και θέλουν να ζήσουν κάτι ανάλογο έστω και εικονικά πιστεύω. Αλλά φουλ στα ψυχολογικά και περιμένουν να τους στείλει τουλάχιστον ο Μπραντ Πιτ για να βγάλουν το άχτι τους. Με όλους τους υπόλοιπους απλώς ξεγελάνε τη μιζέρια τους. Το βλέπεις και από αυτά που γράφουν άλλωστε.

Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να έκανε κάτι σοβαρό από εφαρμογή. Η μοναδική περίπτωση που έχω ακούσει είναι η άλλη που έβαλε να καθαρίσουν τον Πολωνό καθηγητή. Είχαν γνωριστεί online.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.863
Πόντοι
7.195
Τα δοκίμασα όλα. Γιατί:

Πάμε τώρα στο Tinder:

Καλησπέρα, μικρός είσαι ακόμα, η ηλικία σου, σου επιτρέπει να συχνάζεις σε μέρη με νεαροκοσμο & κοπέλες που είναι στο μεταπτυχιακό, ηλικία άνω του 45, τρομάζει ηλικίες γυναικών κάτω των 38.

Ίσως κάνουμε κάτι λάθος.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.944
Πόντοι
3.846
Έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με παντρεμένη που γνώρισα στο tinder και μάλιστα σε επαρχιακή πόλη. Είχε βάλει στο προφίλ της ψεύτικη φωτογραφία και όνομα αλλά κάτι σε αυτά που έγραφε με τράβηξε και τελικά είπα ας βγω μαζί της και αν είναι μπάζο δεν της ξαναμιλάω.

Σταδιακά το tinder απέκτησε το γνωστό πρόβλημα με 100:1 προφίλ αντρών προς προφίλ γυναικών οπότε ακομα και με συνδρομή δεν άξιζε τον κόπο. Πριν συμβεί αυτό, είχα γαμήσει τουρίστριες ,πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο με επιτυχία, είχα βγει και καμιά 20ρια καμένα ραντεβού με Ελληνίδες. Μόνο με μία το συνεχίσαμε για 1-2 μήνες αλλά μου έκανα ghosting και δεν ξαναμιλήσαμε.

Φέτος αποφάσισα να το βγάλω από το κινητό και να επενδύσω στο bumble. Εδώ έχει πιο σοβαρές περιπτώσεις ,δηλαδή πολύ λιγότερα ψεύτικα προφίλ, βίζιτες, τρανς. Επίσης η αναλογία δείχνει να είναι καλή προς το παρών για τους άντρες. Βγήκα με διάφορες, φασώθηκα με μία τουρίστρια ,έκανα σχέση για 1 μήνα με μία Ελληνίδα τελικά με χώρισε επειδή θεωρεί ότι δεν ταιριάζουμε.

Συμπέρασμα: Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Μπορεί να σου τύχει γνωριμία από το πουθενά, μπορεί να σου τύχει και μαλακία από το πουθενά. Είτε σχέση θέλεις, είτε σεξ τα πράγματα δε θα στη φέρει το app, πρέπει και εσύ να αφιερώσεις χρόνο στο μπλα μπλα, να φροντίζεις την εικόνα σου, να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056
Το θέμα είναι ότι για πολλούς στην Ελλάδα,και σε ηλικίες κυρίως 30-40+,το να βρουν απλά γκόμενα έχει καταντήσει παρόμοιας δυσκολίας με το να ανέβουν στα Ιμαλάια.

Τους κάθεται όπως τους κάθεται κάποια μετα κόπων και βασάνων,και μετά που να την αφήσουν;Σου λέει θα το τραβήξω όσο πάει,απ'το να ξαναβγω πάλι στην 'αγορά' και να τρωω το σκατό στα τιντερ,τα φεισμπουκ μαζι με χιλιάδες άλλους

Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι δεν έχουν σχέση,συνήθως τους τρώει η μαλακία

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.863
Πόντοι
7.195
Έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με παντρεμένη που γνώρισα στο tinder και μάλιστα σε επαρχιακή πόλη. Είχε βάλει στο προφίλ της ψεύτικη φωτογραφία και όνομα αλλά κάτι σε αυτά που έγραφε με τράβηξε και τελικά είπα ας βγω μαζί της και αν είναι μπάζο δεν της ξαναμιλάω.

Σταδιακά το tinder απέκτησε το γνωστό πρόβλημα με 100:1 προφίλ αντρών προς προφίλ γυναικών οπότε ακομα και με συνδρομή δεν άξιζε τον κόπο. Πριν συμβεί αυτό, είχα γαμήσει τουρίστριες ,πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικο με επιτυχία, είχα βγει και καμιά 20ρια καμένα ραντεβού με Ελληνίδες. Μόνο με μία το συνεχίσαμε για 1-2 μήνες αλλά μου έκανα ghosting και δεν ξαναμιλήσαμε.

Φέτος αποφάσισα να το βγάλω από το κινητό και να επενδύσω στο bumble. Εδώ έχει πιο σοβαρές περιπτώσεις ,δηλαδή πολύ λιγότερα ψεύτικα προφίλ, βίζιτες, τρανς. Επίσης η αναλογία δείχνει να είναι καλή προς το παρών για τους άντρες. Βγήκα με διάφορες, φασώθηκα με μία τουρίστρια ,έκανα σχέση για 1 μήνα με μία Ελληνίδα τελικά με χώρισε επειδή θεωρεί ότι δεν ταιριάζουμε.

Συμπέρασμα: Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος. Μπορεί να σου τύχει γνωριμία από το πουθενά, μπορεί να σου τύχει και μαλακία από το πουθενά. Είτε σχέση θέλεις, είτε σεξ τα πράγματα δε θα στη φέρει το app, πρέπει και εσύ να αφιερώσεις χρόνο στο μπλα μπλα, να φροντίζεις την εικόνα σου, να μαθαίνεις από τα λάθη σου.
Έχει αλλάξει αρκετά η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων σε σύγκριση με τη δεκαετία 90, ξέρω οτι θα πεις....πολλά τα χρόνια απο τότε!

• Like
Αντιδράσεις: hoftun

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
618
Πόντοι
96
Τα δοκίμασα όλα. Γιατί:

Πάμε τώρα στο Tinder:

Στην Αθήνα απ' ότι κατάλαβα είσαι. Δεν πέτυχες ξένες;
Είτε έχεις platinum είτε plus, είτε απλό, βλέπουν μόνο τα super likes. Αυτό που προφανώς δεν έκανες και κάνουν άλλοι είναι να στείλουν μηνύματα απευθείας, τις λένε αντιδράσεις. Αυτές είναι επί πληρωμής.
Πολύ πιθανόν να βαριουνται οι Ελληνίδες να κάνουν λάικ.
Απ' ότι κατάλαβα για πλάκα μπαίνουν κ σύντομα παρατάνε οι περισσότερες το προφίλ πλην αυτών που ψάχνουν χορηγό.
Γενικά το κοινωνικό τους επίπεδο πολύ χαμηλό.
Από την στιγμή που είσαι εμφανίσιμος όπως λες και σε κοιτάνε οι γυναίκες έξω δεν έχεις κανένα λόγο κατ εμε στην Αθήνα να ασχολείσαι με Τιντερ.
Υπάρχουν κ οι ξένες που μένουν μόνιμα Αθήνα και τις βρίσκεις έξω όσες τουλάχιστον βγαίνουν για βόλτα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
618
Πόντοι
96
Καλησπέρα, μικρός είσαι ακόμα, η ηλικία σου, σου επιτρέπει να συχνάζεις σε μέρη με νεαροκοσμο & κοπέλες που είναι στο μεταπτυχιακό, ηλικία άνω του 45, τρομάζει ηλικίες γυναικών κάτω των 38.

Ίσως κάνουμε κάτι λάθος.
Σιγά ρε τύπε που θα τρομάξει η 38αρα με τον 45αρη. Άσε που ο 45αρης μπορεί να δείχνει νεότερος από αυτές.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.863
Πόντοι
7.195
Σιγά ρε τύπε που θα τρομάξει η 38αρα με τον 45αρη. Άσε που ο 45αρης μπορεί να δείχνει νεότερος από αυτές.
Καλησπέρα καλό μήνα. Εσυ έμεινες στο 45αρη, εγώ γράφω άνω του 45αρη!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.115
Πόντοι
496
Παρόλο που το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς από όλους μας, θα ήθελα να σταθώ λίγο στην παπάτζα των πιο 'πρήμιουμ' εφαρμογών (τύπου bumble okcupid hinge πχ) που το παίζουν πιο ντελικατέσεν.....
ότι ΤΙ?

είναι 'καλοδιαλεγμένοι΄ εκεί μέσα? Πως 'έχει καλές αξιοπρεπείς κοπέλες για να παντρευτείς?' Τάχα μου έχουν πιο φαινομενικά σοβαρό ύφος με περισσότερα κριτήρια με αποτέλεσμα να προσελκύει τις 'σοβαρές'?
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι ρε παιδιά επιτέλους.....
Κανένας άνδρας που σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό του δεν θα επιδιώξει να κάνει σοβαρή σχέση με γυναίκα που γνώρισε σε εφαρμογή....στην Ελλάδα!...έχουν ειπωθεί οι λόγοι άπειρες φορές!
Θα μας σερβίρουν μακντόναλτς με cristofle σερβίτσιο?
'Σοβαρό' ξε-σοβαρό, για να βρίσκεται εμφανίσιμη γυναίκα εκεί μέσα, 99% από κάπου περίσσεψε.
Μου δειξε ένας πιτσιρικάς φίλος το hinge....είναι οι κλασικές που απλά βγάζουν προσεγμένες φωτό και συλλέγουν επιβεβαίωση περιμένοντας κάποιον πρίγκηπα που δε φάνηκε ποτέ!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για το τίντερ -όταν ασχολούμουν- ήταν ακριβώς αυτό το υπερκάλτ καμμένο σκηνικό. Που μιλάς με τις πιο τελειωμένες και σουρεάλ περιπτώσεις. Όπως όταν βλέπαμε τα 'παιδιά της νύχτας΄' με τον Κώστα Μυλωνά στο SevenX τη δεκαετία του '90.
Μπαίνεις για τα γέλια για την καλτίλα σ αυτά, δεν είναι να ανοίξεις σοβαρή κουβέντα με την κάθε κακομοίρα εκεί μεσα, γιατί πιθανότατα δεν πρόκειται για γυναίκα που θα ήθελες ποτέ δίπλα σου. Και δεν θα θελες να γνωρίζει πράγματα για σένα.
Πέραν της σαπίλας, έχω να θυμάμαι κάποια ακραία σουρεάλ σκηνικά του Τίντερ, κι αυτό ήταν που άξιζε. Παντρεμενες, παρτάλια τουρίστριες, τρελές κλπ.

Όπως κι οι πιο παλιοί θυμόμαστε τον ευταξία και το adult.gr που πάλι έπαιζαν διάφορα κουφά.

Παλαιότερα (δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα) υπήρχε και μια άκρως άθλια εφαρμογή, που λεγόταν Jaumo. Μιλάμε για την απόλυτη χωματερή, παιζει να χε μέσα άτομα που πήγαν στις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου....Κάθε λογής ναυάγιο, από παντού. Κανένα φίλτρο πουθενά, τίποτα. Μιλάμε, ήθελες γερό στομάχι και το ζούσες καταδρομικά .

Ασ αποδεχόμαστε τα πράγματα γι αυτό που είναι και μην κοροιδευόμαστε ρε παιδιά!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
618
Πόντοι
96
Παρόλο που το θέμα έχει αναλυθεί εκτενώς από όλους μας, θα ήθελα να σταθώ λίγο στην παπάτζα των πιο 'πρήμιουμ' εφαρμογών (τύπου bumble okcupid hinge πχ) που το παίζουν πιο ντελικατέσεν.....
ότι ΤΙ?

είναι 'καλοδιαλεγμένοι΄ εκεί μέσα? Πως 'έχει καλές αξιοπρεπείς κοπέλες για να παντρευτείς?' Τάχα μου έχουν πιο φαινομενικά σοβαρό ύφος με περισσότερα κριτήρια με αποτέλεσμα να προσελκύει τις 'σοβαρές'?
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι ρε παιδιά επιτέλους.....
Κανένας άνδρας που σέβεται έστω και λίγο τον εαυτό του δεν θα επιδιώξει να κάνει σοβαρή σχέση με γυναίκα που γνώρισε σε εφαρμογή....στην Ελλάδα!...έχουν ειπωθεί οι λόγοι άπειρες φορές!
Θα μας σερβίρουν μακντόναλτς με cristofle σερβίτσιο?
'Σοβαρό' ξε-σοβαρό, για να βρίσκεται εμφανίσιμη γυναίκα εκεί μέσα, 99% από κάπου περίσσεψε.
Μου δειξε ένας πιτσιρικάς φίλος το hinge....είναι οι κλασικές που απλά βγάζουν προσεγμένες φωτό και συλλέγουν επιβεβαίωση περιμένοντας κάποιον πρίγκηπα που δε φάνηκε ποτέ!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η πιο ρεαλιστική προσέγγιση για το τίντερ -όταν ασχολούμουν- ήταν ακριβώς αυτό το υπερκάλτ καμμένο σκηνικό. Που μιλάς με τις πιο τελειωμένες και σουρεάλ περιπτώσεις. Όπως όταν βλέπαμε τα 'παιδιά της νύχτας΄' με τον Κώστα Μυλωνά στο SevenX τη δεκαετία του '90.
Μπαίνεις για τα γέλια για την καλτίλα σ αυτά, δεν είναι να ανοίξεις σοβαρή κουβέντα με την κάθε κακομοίρα εκεί μεσα, γιατί πιθανότατα δεν πρόκειται για γυναίκα που θα ήθελες ποτέ δίπλα σου. Και δεν θα θελες να γνωρίζει πράγματα για σένα.
Πέραν της σαπίλας, έχω να θυμάμαι κάποια ακραία σουρεάλ σκηνικά του Τίντερ, κι αυτό ήταν που άξιζε. Παντρεμενες, παρτάλια τουρίστριες, τρελές κλπ.

Όπως κι οι πιο παλιοί θυμόμαστε τον ευταξία και το adult.gr που πάλι έπαιζαν διάφορα κουφά.

Παλαιότερα (δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα) υπήρχε και μια άκρως άθλια εφαρμογή, που λεγόταν Jaumo. Μιλάμε για την απόλυτη χωματερή, παιζει να χε μέσα άτομα που πήγαν στις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου....Κάθε λογής ναυάγιο, από παντού. Κανένα φίλτρο πουθενά, τίποτα. Μιλάμε, ήθελες γερό στομάχι και το ζούσες καταδρομικά .

Ασ αποδεχόμαστε τα πράγματα γι αυτό που είναι και μην κοροιδευόμαστε ρε παιδιά!
Jaumo...που το θυμήθηκες.... χαχαχα. Όντως ότι χειρότερο εκεί μέσα από Ελληνίδες κι όχι μόνο.
Να σταθώ λίγο στις τουρίστριες που ανέφερες κ που ανοίγουν το Τιντερ.
Πριν από λίγο μου έβγαλε ματς με μια μαυρουλα. Εγώ ανακάλυψα το ματς σήμερα που δεν είμαι Αθήνα.
Αυτή μένει Παρίσι κ λέει ότι ψάχνει για σοβαρή σχέση.

Σοβαρή σχέση ενώ είναι στην Αθήνα κομματάκι δύσκολο να βρει εκτός κι αν ψάχνει τον εισοδηματια ταξιδευτή που θα της πουλήσει παπά ότι έχει σπίτι στο Παρίσι κι ότι έρχεται συχνά.

Σαν κι αυτήν είναι πολλές που περνάνε από Αθήνα για 2-3 μέρες και ψάχνουν οδηγό-ξεναγο-χορηγο για φαγητό, εκδρομές κ δώρα.

Σε σχέση με το παρελθόν τα Ελληνικά προφίλ στο τιντερ έχουν αυξηθεί αρκετά μιας και το καμάκι δεν παίζει απ' ότι κατάλαβα στα μπαρ, κλαμπ, μπουζούκια, αν και πλέον εδώ και χρόνια έχω αφήσει το κομμάτι της σκηνής στην Ελληνική νυχτερινή διασκέδαση.
Τώρα τι ποσοστό αυτών των γυναικών καταλήγουν σε ραντεβού δεν γνωρίζουμε αλλά θεωρώ βάση της Ελληνικής νοοτροπίας, ότι είναι μικρό κι αυτό γιατί μπορεί να το αποφεύγουν για διάφορους λόγους και κυρίως λόγω ανασφάλειας και φόβου. Οι συναντήσεις με αγνώστους δεν είναι κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.022
Πόντοι
6.056

Με την αγαμια-μπακουριά-απελπισία που υπάρχει...απο οπουδήποτε θα προσπαθήσουν να κάνουν σχέση

Και βασικά απ'τις γκόμενες εξαρτάται,αν ψάχνεται αυτή για σχέση,γιατί ο άλλος άμα είναι μπακούρι είναι δεδομένο οτι ψάχνεται

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom