Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 763
- Πόντοι
- 361
Γυρο
Τι τραβάει η όρεξή σου σήμερα κοπελάρα μου;Δε προλαβαινω ν μαγειρεψω καλοι μου φίλοι στειλτε ταπερ ξεροσταλιασα
Τι τραβάει η όρεξή σου σήμερα κοπελάρα μου;
Θα ατειλω 5 ταπερ να χεις,ρονια,τιτσια,μπιφτεκια,ζολεςΔε προλαβαινω ν μαγειρεψω καλοι μου φίλοι στειλτε ταπερ ξεροσταλιασα
Ναι ματάκια μου αλλά αν σου στείλω σε ταπεράκι medium rare δεν θα τρώγεται. Ακόμα και μισή ώρα δίπλα σου να ήμουνα.![]()
Μοσχαριες medium rare με σπαραγγια και πατατες baby με παπρικα .. (φωτο αρχείου απο τις μαγειρικες μ τη Νικόλ ).
Το σπαράγγι λέει γενικά; Δεν έχω δοκιμάσει…![]()
Μοσχαριες medium rare με σπαραγγια και πατατες baby με παπρικα .. (φωτο αρχείου απο τις μαγειρικες μ τη Νικόλ ).
Οταν ερθω στο εξωτικο μεταξουργειο ν μη με ξεχασεις παλι θ πειναωΝαι ματάκια μου αλλά αν σου στείλω σε ταπεράκι medium rare δεν θα τρώγεται. Ακόμα και μισή ώρα δίπλα σου να ήμουνα.
Πικριζει λίγο αλλα καλο είναι .. εξαρταται τα γούστα σουΤο σπαράγγι λέει γενικά; Δεν έχω δοκιμάσει…
Σκλάβος σου.Οταν ερθω στο εξωτικο μεταξουργειο ν μη με ξεχασεις παλι θ πειναω
Μυρισε υγεία το νήμαΦακορυζο![]()
Που το βρήκες, που το ψάχνω και δεν το βρίσκω το ζυγούρι παπά μου;Ζυγούρι (κομμάτια ψαχνό) στη σούβλα, λάτα άτικη, μι μωτό.
Παππουλη στειλε μπολακι,και την Ευλογια σαςΖυγούρι (κομμάτια ψαχνό) στη σούβλα, λάτα άτικη, μι μωτό.
Που το βρήκες, που το ψάχνω και δεν το βρίσκω το ζυγούρι παπά μου;
Παππουλη στειλε μπολακι,και την Ευλογια σας

Φακές έχω, θες; Τι ώρα έχει ΚΤΕΛ;Δε προλαβαινω ν μαγειρεψω καλοι μου φίλοι στειλτε ταπερ ξεροσταλιασα