hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.675
- Πόντοι
- 456
Πολύ παίζει το σπαράγγι θα το δοκιμάσω! Γνώμη εσύ μαν για το σπαράγγι, είναι πικρό;Ομελέτα με σπαράγγια, τυρί και πατάτες
Πολύ παίζει το σπαράγγι θα το δοκιμάσω! Γνώμη εσύ μαν για το σπαράγγι, είναι πικρό;Ομελέτα με σπαράγγια, τυρί και πατάτες
Το βραδυ μανΚάτι πιο εκλεκτό ?![]()
Καλά σας έκαναν, είναι τόσοι πιστοί που πεινανε.Με έδιωξαν από το συσσίτιο των αστέγων της Ι.Μ.Θ. επειδή δήλωσα άθεος ...
Ποία είναι η Νικόλ, κύριε;;;Καλά σας έκαναν, είναι τόσοι πιστοί που πεινανε.
Πάτε στης Νικόλ, έχει κάτι κρέατα με αιματα και κάτι χορτάρια....
Κορταρι απο το κωριοΚαλά σας έκαναν, είναι τόσοι πιστοί που πεινανε.
Πάτε στης Νικόλ, έχει κάτι κρέατα με αιματα και κάτι χορτάρια....
Μας εχουν πριξει με δαυτηνΠοία είναι η Νικόλ, κύριε;;;![]()
Η αλήθεια είναι ότι στη γεύση είναι λίγο πικρό. Θα δεις όμως μια περίεργη οσμή στην ούρησή σου. Μην ανησυχήσεις είναι καθαρά από το προϊόν αυτό. Καθαρίζει τα επινεφρίδιά σου. Θα σου πρότεινα να το φας σαν ομελέτα. Σκέτο μπορεί και να μη σου αρέσειΠολύ παίζει το σπαράγγι θα το δοκιμάσω! Γνώμη εσύ μαν για το σπαράγγι, είναι πικρό;
Υγεια : check YESΗ αλήθεια είναι ότι στη γεύση είναι λίγο πικρό. Θα δεις όμως μια περίεργη οσμή στην ούρησή σου. Μην ανησυχήσεις είναι καθαρά από το προϊόν αυτό. Καθαρίζει τα επινεφρίδιά σου. Θα σου πρότεινα να το φας σαν ομελέτα. Σκέτο μπορεί και να μη σου αρέσει
Ωραίος!!!Η αλήθεια είναι ότι στη γεύση είναι λίγο πικρό. Θα δεις όμως μια περίεργη οσμή στην ούρησή σου. Μην ανησυχήσεις είναι καθαρά από το προϊόν αυτό. Καθαρίζει τα επινεφρίδιά σου. Θα σου πρότεινα να το φας σαν ομελέτα. Σκέτο μπορεί και να μη σου αρέσει
Από σένα το δέχομαι και μετά από σπαράγγιαΥγεια : check YES
Golden shower: NO
Εμένα προσωπικά δεν με έχει πρήξει κανείς και με καμία Νικόλ.Μας εχουν πριξει με δαυτην
Cunnilingus also no...Υγεια : check YES
Ειπα ν μην μπω σε ενδελεχή ανάλυση αλλα ο συναδελφος ειναι κατατοπιστικος, λιτος κ περιεκτικός. Thumbs up !Ωραίος!!!
@Nicole είδες Ινφο που μου έδωσε; Όχι σαν εσένα που με ξεπέταξες με ένα ‘’πικρό είναι’’
Από σένα το δέχομαι και μετά από σπαράγγια
Μία μελαχρινή, αν και δεν τον κόβω...Ποία είναι η Νικόλ, κύριε;;;![]()
Έχετε κάποια σχέση με N.Y. ή το Korean κλπ είναι τυχαίο;Υγεια : check YES
μελαγχρινη πανω η κατω ; huhuhuHuhuhuΜία μελαχρινή, αν και δεν τον κόβω...
Κάτι αντίστοιχο με τα κρεμμύδια ή την σκορδαλιά για το cim...Υγεια : check YES
Ποιο κωριό γουμαν;Κορταρι απο το κωριο
Για αυτό είπα δεν τον κόβω. Περιμένω να έρθεις να διαπιστωθεί εξ οιδιοις ομασσι.μελαγχρινη πανω η κατω ; huhuhu
Κοιτάξτε, κυρία.μελαγχρινη πανω η κατω ; huhuhu
Μάλλον πρεσβεύει το αρχαίο ρητό ''το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν''Ωραίος!!!
@Nicole είδες Ινφο που μου έδωσε; Όχι σαν εσένα που με ξεπέταξες με ένα ‘’πικρό είναι’’
Καμία σχεση , εχω ζησει 3 μηνες κορεα περυσι κ προπερσι ακομα 1 μηνα μεταξυ ιαπωνιας κορεας κ γνκ επισκεπτομαι συχνα αυτο μόνο .Έχετε κάποια σχέση με N.Y. ή το Korean κλπ είναι τυχαίο;