Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.343
- Πόντοι
- 16.131
Ξέχασες να βάλεις στη λεζάντα, Μαρία 23 ετων
@Nicole ο ανανάς κάνει δουλειά που λένε ή τζάμπα τρώω; δεν μ αρέσει κι όλας!!! Στις γυναίκες νομίζω δεν αλλάζει κάτι, ο,τι και να φάνε το ίδιο μυρίζουν…Κάτι αντίστοιχο με τα κρεμμύδια ή την σκορδαλιά για το cim...
Νμζ εχει ν κανει η οσμη κ η γευση πολυ μ τη διατροφη κ την ενυδάτωση.. ποσο νερο πινεις κτλ.. γ τον ανανα δε ξερω ν σ πω συγκεκριμένα αλλα η διατροφη γνκ μ φρουτα βοηθαει.@Nicole ο ανανάς κάνει δουλειά που λένε ή τζάμπα τρώω; δεν μ αρέσει κι όλας!!! Στις γυναίκες νομίζω δεν αλλάζει κάτι, ο,τι και να φάνε το ίδιο μυρίζουν…
Πιο αναλυτική αυτή τη φορά! Δεν είναι στο σάιτ και η ειρήνη χειρδαρη, να τη ρωτήσουμε, γιορτάζει κι ολας σήμερα!Νμζ εχει ν κανει η οσμη κ η γευση πολυ μ τη διατροφη κ την ενυδάτωση.. ποσο νερο πινεις κτλ.. γ τον ανανα δε ξερω ν σ πω συγκεκριμένα αλλα η διατροφη γνκ μ φρουτα βοηθαει.
Να υπενθυμίσουμε δε πως το επιστημονικό επιτελείο του μπου εχει ψηφισει την μπλε φαντα ως νο 1 οπότε να το συμπεριλάβουμε κ αυτο καλοι μου φίλοι.Πιο αναλυτική αυτή τη φορά! Δεν είναι στο σάιτ και η ειρήνη χειρδαρη, να τη ρωτήσουμε, γιορτάζει κι ολας σήμερα!
Η επιστημονική εξήγηση αυτού, ποια είναι; Ότι το μπλε κάνει ρήμα με το κομπλέ;Να υπενθυμίσουμε δε πως το επιστημονικό επιτελείο του μπου εχει ψηφισει την μπλε φαντα ως νο 1 οπότε να το συμπεριλάβουμε κ αυτο καλοι μου φίλοι.
Γιατί όχι;θα παμε?

Από Θεσσαλονίκη και Π.Α.Ο.Κ.;;;Να υπενθυμίσουμε δε πως το επιστημονικό επιτελείο του μπου εχει ψηφισει την μπλε φαντα ως νο 1 οπότε να το συμπεριλάβουμε κ αυτο καλοι μου φίλοι.
Nα στειλω ροντρι κτλ?Γιατί όχι;![]()
Τι άλλο περιμένεις αδερφέ, για να στείλεις ώρα και μέρος; Να κάνει και κακά;Nα στειλω ροντρι κτλ?
Η μπιφτεκούπολη στη Γλυφάδα υπάρχει ακόμη;;;Τι άλλο περιμένεις αδερφέ, για να στείλεις ώρα και μέρος; Να κάνει και κακά;
Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο χώρο κύριε. Σε αυτά πάει η αριστοκρατία.Η μπιφτεκούπολη στη Γλυφάδα υπάρχει ακόμη;;;
Ημείς;;;Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο χώρο κύριε. Σε αυτά πάει η αριστοκρατία.
Θεός σχωρέστην.Ημείς;;;
Το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας εις Μπιφτεκούπολιν Γλυφάδος Αττικής;;;
Ευτυχώς, που η γιαγιά Ελισσάβετ απεβίωσε προτού αναγνώσει την ανάρτησίν σας, κύριε.

Εστειλα κοιτα βαιμπερΤι άλλο περιμένεις αδερφέ, για να στείλεις ώρα και μέρος; Να κάνει και κακά;