Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.300
Μην δεχτείς πρόταση από άλλον άντρα. Σε παίρνω εγώ.
Πανσετα ρε αλάνι; Το αγαπημένο μου να και το ψήνω με ποικίλους τρόπους. Από απλό ψήσιμο στο φούρνο, μεχρι τυλιγμένη στη σούβλα και στο κάρβουνο.
Το επόμενο θ ειναι baby back ribs απλα δ το βρισκω ευκολα στα κρεωπολεια της πόλης..

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.368
Πόντοι
28.246
Το επόμενο θ ειναι baby back ribs απλα δ το βρισκω ευκολα στα κρεωπολεια της πόλης..
Τα είχα φτιάξει προπερσι Χριστούγεννα τα baby back ribs. Η αδερφή μου σχεδόν δεν άφησε να φάει άλλος.

Προπερσι Πάσχα. Το τυλιγμένο είναι εξοχικό. Το απέξω είναι κανά πενταναρι κιλά πανσετα ρόλο στη σούβλα. (Πέρυσι έβαλα οχτομιση κιλά το ίδιο και το αρνί.
Φέτος δεν με αφήσανε. :(

Για να δούνε μερικοί πως ένα φτηνό κρέας άμα το περιποιήθεις το τραπεζωματα κανεις και με τις δύο Παρασκευές (B.B.R. και πανσετα.)

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.968
Πόντοι
8.695
να σου γα......αυτα εφαγα μολις τωρα.........αλλα με ΞΥΔΙ στο μαρουλι...λεμονι μονο στο λαχανο!!!!!!!!
Σιχαίνομαι το ξύδι, άντε κάνα μπαλσαμικο στη σαλάτα ή τα ψητά λαχανικά....
Λεμόνι rules!!

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.968
Πόντοι
8.695

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.300
Τα είχα φτιάξει προπερσι Χριστούγεννα τα baby back ribs. Η αδερφή μου σχεδόν δεν άφησε να φάει άλλος.

Προπερσι Πάσχα. Το τυλιγμένο είναι εξοχικό. Το απέξω είναι κανά πενταναρι κιλά πανσετα ρόλο στη σούβλα. (Πέρυσι έβαλα οχτομιση κιλά το ίδιο και το αρνί.
Φέτος δεν με αφήσανε. :(

Για να δούνε μερικοί πως ένα φτηνό κρέας άμα το περιποιήθεις το τραπεζωματα κανεις και με τις δύο Παρασκευές (B.B.R. και πανσετα.)

Μερακλίδικη κατασταση

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
20
Like
16.968
Πόντοι
8.695
ελα ρε μαν.....λεμονι στο μαρουλι?????????????????????????????????
Με μπαλσαμικο συμβιβάζεσαι; Απλά είχα κομμένο λεμόνι και το βαλα να μη χαλάσει...

ΥΓ το μαρούλι ότι και να του βάλεις, μαρούλι και ανοστο θα παραμείνει...

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.798
Πόντοι
5.946
Δε μαριναρω μονο καμια ωρα πριν αν εχω χρόνο , τη τελευταία φορα π εκανα 1,5 κιλο πανσετα στο φουρνο αργοψημένη κανα 3-4 ωρες, το εκανα κ βγηκε πολυ καλό .. αλλα με σως bbq
IMG_2919.jpeg
IMG_2907.jpeg
AA1KNvGM.img
american style pork ribs........αυτο το κανεις??(εικονα απο ιντερνετ μην πεταχτει κανενας εξυπνος)........αν το κανεις οταν ερθεις Αθηνα εχω προταση ....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Nicole

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.798
Πόντοι
5.946

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.300
AA1KNvGM.img
american style pork ribs........αυτο το κανεις??(εικονα απο ιντερνετ μην πεταχτη κανενας εξυπνος)........αν το κανεις οταν ερθεις Αθηνα εχω προταση ....
Αυτο θα κανω , αλλα εσεις μιλατε γ μαρουλια.. ψητα λαχανικα ναι , το μαρουλι ρ παιδια οτι κ ν το κανεις τι ν δωσει

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.368
Πόντοι
28.246
AA1KNvGM.img
american style pork ribs........αυτο το κανεις??(εικονα απο ιντερνετ μην πεταχτη κανενας εξυπνος)........αν το κανεις οταν ερθεις Αθηνα εχω προταση ....
Αυτό ακριβώς. Pork ribs ή Baby back ribs που τα ειπε η Νικόλ.

Γαμανε. Ακόμα στον φούρνο της κουζίνας.

• Αγάπη

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.798
Πόντοι
5.946
Αυτο θα κανω , αλλα εσεις μιλατε γ μαρουλια.. ψητα λαχανικα ναι , το μαρουλι ρ παιδια οτι κ ν το κανεις τι ν δωσει
λοιπον... εσυ θα κανεις τα κρεατα και εγω το μαρουλι τοτε.....

• Αγάπη

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.300
Coleslaw θελουμε τουλαχιστον .. η τα καλαμποκια π ηδη ειχα βαλει στο πιατο .. η πατατοσαλατα με μουσταρδα .. τα μαρουλια δ κολλάνε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom