Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 6.256
από ΜΟΝΟΣ μου είμαι καθαρός και ξάστερος σαν το γάργαρο νερόμπουργανα σε πανε οι γονεις![]()
από ΜΟΝΟΣ μου είμαι καθαρός και ξάστερος σαν το γάργαρο νερόμπουργανα σε πανε οι γονεις![]()
Μοκέτα ραφτή;;;είχα πριν κάτι χρόνια μια άλφα που είχε τα καλύτερα πατάκια ήθελα να τα κρατήσω για ενθύμιο![]()

τρως παντοφλιες στο ΠΡΩΤΟ ψιχουλοαπό ΜΟΝΟΣ μου είμαι καθαρός και ξάστερος σαν το γάργαρο νερό![]()

όχι αν είχα τέτοια τζουλιέτα δε θα την πούλαγαΜοκέτα ραφτή;;;![]()
Τι Τσιμπησες?τρως παντοφλιες στο ΠΡΩΤΟ ψιχουλο![]()
κοτοπουλακι ψητο με ψητες πατατες,σαλατα,ζιροΤ
Τι Τσιμπησες?
δεν κάνω ψίχουλα....τρώω μόνο στην κουζίνα Η στο σταντ.....και ΑΝ φάω στο σαλόνι είναι υπό αυστηρές συνθήκες εξασφάλισης ποιότητας.τρως παντοφλιες στο ΠΡΩΤΟ ψιχουλο![]()
ναι θες ΑΛΛΑ δεν μπορειςδεν κάνω ψίχουλα....τρώω μόνο στην κουζίνα Η στο σταντ.....και ΑΝ φάω στο σαλόνι είναι υπό αυστηρές συνθήκες εξασφάλισης ποιότητας.

ΔΕΝ θέλω....και στη δουλειά όταν βλέπω τα μαλακισμένα να τρώνε τυρόπιτες και μαλακίες μέσα στα αμάξια τους γαμάω τα πέταλαναι θες ΑΛΛΑ δεν μπορεις![]()

θα ερθω να κανω μεροκαματα σε σεναΔΕΝ θέλω....και στη δουλειά όταν βλέπω τα μαλακισμένα να τρώνε τυρόπιτες και μαλακίες μέσα στα αμάξια τους γαμάω τα πέταλα
φαγητό ΜΟΝΟ εκεί που προβλέπεται![]()
έλα αλλά αν κάνεις ψίχουλα στο αμάξι θα το καθαρίσεις με την οδοντόβουρτσα σουθα ερθω να κανω μεροκαματα σε σενα
80 ευρω μεροκαματο χωρις ενσημα κερδισμενος εισαιέλα αλλά αν κάνεις ψίχουλα στο αμάξι θα το καθαρίσεις με την οδοντόβουρτσα σου
χωρίς ένσημα δε περνάς ούτε από την πόρτα εδώ είμαστε τυπικοί80 ευρω μεροκαματο χωρις ενσημα κερδισμενος εισαι
υγ ειμαι πεντακαθαριδης
το επταωρο 80 ευρωχωρίς ένσημα δε περνάς ούτε από την πόρτα εδώ είμαστε τυπικοί
80 ευρώ την εβδομάδα είναι πολύ λίγα είσαι σίγουρος?
Ναδα μαν. Εψα.Λαδα μαν?
ποιο επτάωρο ρε κουμουνιστήτο επταωρο 80 ευρω
ΕΙΠΑ θελω τοσα για να μην νευριασω και σου πω εξαωροποιο επτάωρο ρε κουμουνιστή
μην ακούς του συνδικάλες που ζητάνε πενθήμερο 7ωρο με βασικό 1400 ευρώ
1400 αρχίδια θα πάρουν που τους πείραξε το 8ωρο
μην με βιδώνεις τώρα
για να πάρεις εδώ 80 ευρώ μεροκάματο πρέπει να βρεις τρόπο να χωρέσεις 72 ώρες δουλειάς στις 24 ώρες της μέρας.ΕΙΠΑ θελω τοσα για να μην νευριασω και σου πω εξαωρο
Προτιμώ να πάω εργάτης στις ελιές με τους πακηδες. 70ε μεροκάματο, φαγητό και wifiγια να πάρεις εδώ 80 ευρώ μεροκάματο πρέπει να βρεις τρόπο να χωρέσεις 72 ώρες δουλειάς στις 24 ώρες της μέρας.