Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.480
- Πόντοι
- 6.256
το wifi από που εκπέμπει?Προτιμώ να πάω εργάτης στις ελιές με τους πακηδες. 70ε μεροκάματο, φαγητό και wifi

το wifi από που εκπέμπει?Προτιμώ να πάω εργάτης στις ελιές με τους πακηδες. 70ε μεροκάματο, φαγητό και wifi

Ελον μάσκ υποθετω. Δεν ξέρω, κι εγώ αφεντικο είμαι και δίνω ένα σκέτο καφέ και μια τυρόπιτα αλλά φέτο που δεν έχει λαδια λέω να πάω μεροκάματο και ακούω ότι παίζουν κάτι τέτοια. Ξέρεις κάτι εσύ;το wifi από που εκπέμπει?![]()
Και φρέντο εξπρεσο κερασμενοςτο επταωρο 80 ευρω
Ντοματούλα, κρεμμυδάκι δεν έχει μαν;Ταλαιπωρια παλι
Εχει λαχανο καροτο μανΝτοματούλα, κρεμμυδάκι δεν έχει μαν;
Απο που ψωμι κσι τσιπουρο μαν?Ρεβυθάδα (χυλωμένη), λακέρδα, ραπανάκια για την όρεξη, ψωμί ολικής
και 200μλ τσίπουρο.
Ψωμί από φούρνο (Α.Γλυφάδα), τσίπουρο Θεσσαλίας χωρίς γλυκάνισο.Απο που ψωμι κσι τσιπουρο μαν?
Προχειροφτιαγμένο φίλος ! Κοινώς.....σαβούρα, γνώμη μο υαπό την εικόνα.-Ωρα για τσιμπημα
Το καλυτερο φιλε στα νοτια προαστια,μη το ψαχνειςΠροχειροφτιαγμένο φίλος ! Κοινώς.....σαβούρα, γνώμη μο υαπό την εικόνα.-
Καλα τα χουμε πει για μπαρμπα σταυρο μανΛίγο στεγνό για πεϊνιρλί, του μπαρμπα Σταύρου κολυμπάγανε στο βούτυρο,
αλλά γούστα είναι αυτά.
Πω ρε πουστηΚοριζο. Κονσέρβα δελα λιντλ. Κρισπις πουλου![]()
θες μια ουρανια να στρωσουμεΝαι μαν έχω τρελαθει στο σπανακορυζο, τον αρακά και τις φακες ναπουμεΠω ρε πουστηθες μια ουρανια να στρωσουμε

εγω στηριζω Δημο και ΑρτοποιητηΜυλοκόπι πλακί στο φούρνο, σαλάτα χωριάτικη (χωρίς φέτα),
ψωμί ολικής.
Saint Tryfon, αλμπανς το έχουνε αλλά καλό είναι.εγω στηριζω Δημο και Αρτοποιητη