ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.911
- Πόντοι
- 12.756
Παμε γιαννηΠατάτες ογκρατεν, φέτα, ψωμί.
Κατάντια μαν, πειναω τώρα![]()
Παμε γιαννηΠατάτες ογκρατεν, φέτα, ψωμί.
Απο που τα φτεκια μαν,κσι τι ρυζι?μπιφτέκια κοτόπουλο με ρύζι
σαλάτα χόρτα με λεμόνι και φέτα ΧΩΡΙΣ λάδι
τυροκαυτερή με πιπεριά κόκκινη γαμηστερή
κρασί άγνωστης προέλευσης που το έφερε πελάτης σε μπουκάλι νερού παίζει να είναι και ντίζελ![]()
από χασάπηΑπο που τα φτεκια μαν,κσι τι ρυζι?
Θα στουμπωσεις μ αυτό μαναπό χασάπη
ρύζι αυτό στο σακουλάκι που γίνεται μόνο του
το εξισορρόπησα με το κρασί όμως που αν του βάλω ετικέτα μπαλσάμικο δε θα καταλάβεις διαφοράΘα στουμπωσεις μ αυτό μαν
Πάλι καλά εσύ, τουλάχιστον τσιμπησες και πρωτεϊνη...ένας φίλος μου είχε φάει κάποτε φασολάκια με ελιές...και μετά από δύο με τρεις ώρες πείνασε πάλι και αναρωτιόταν γιατί...μα χωρίς τυρί πως θα χορτάσεις όταν δεν έχεις κρέας στο τραπέζι;Πατάτες ογκρατεν, φέτα, ψωμί.
Έχει γεύση ρυζιού αυτό στο σακουλάκι η είναι κάτι ανάμεσα σε χαρτοπολεμο και φελιζολ;από χασάπη
ρύζι αυτό στο σακουλάκι που γίνεται μόνο του
στο πράσινο σακουλάκι είναι πιο ωραίο αλλά βαριέμαι τη διαδικασία να ανακατεύωΈχει γεύση ρυζιού αυτό στο σακουλάκι η είναι κάτι ανάμεσα σε χαρτοπολεμο και φελιζολ;
Ρύζι ρυζενιο χωρίς σακουλάκια και λοιπά πουστριλικια δεν καταδεχεσαι να φας;στο πράσινο σακουλάκι είναι πιο ωραίο αλλά βαριέμαι τη διαδικασία να ανακατεύω
δηλαδή εσένα το ρύζι πως στο δίνουν αν όχι σε σακουλάκι? το κουβαλάς στις τσέπες σου?Ρύζι ρυζενιο χωρίς σακουλάκια και λοιπά πουστριλικια δεν καταδεχεσαι να φας;![]()
Τώρα σε πείραξε και το ρύζι που τρώει από τι συσκευασία είναι αργυροκομπλεξικε;Ρύζι ρυζενιο χωρίς σακουλάκια και λοιπά πουστριλικια δεν καταδεχεσαι να φας;![]()
Εγώ ξέρω ότι υπάρχει και άλλη επιλογή πέρα από το σακουλάκι ...εσύ το ξέρεις;Τώρα σε πείραξε και το ρύζι που τρώει από τι συσκευασία είναι αργυροκομπλεξικε;
Ποια είναι η άλλη επιλογή εκτός από σακουλάκι;Εγώ ξέρω ότι υπάρχει και άλλη επιλογή πέρα από το σακουλάκι ...εσύ το ξέρεις;
Άλλο να το βράζεις ΜΕ το σακουλάκι και άλλο να το ρίχνεις ΓΝΗΣΙΟ χωρίς αμερικανιες στην κατσαρόλα.Τι δεν καταλαβαίνεις;δηλαδή εσένα το ρύζι πως στο δίνουν αν όχι σε σακουλάκι? το κουβαλάς στις τσέπες σου?
Άμα λέω εγώ ότι είσαι κομπλεξικος δεν με ακούς.Άλλο να το βράζεις ΜΕ το σακουλάκι και άλλο να το ρίχνεις ΓΝΗΣΙΟ χωρίς αμερικανιες στην κατσαρόλα.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Μόνο το πλαστικοποιημένο ρύζι ξερεις μάλλον...γκουρμεδιαρης.Ποια είναι η άλλη επιλογή εκτός από σακουλάκι;