tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.406
Καλο Ελληνικό ψάρι το μυλοκοπι. Και πλακι ΓΑΜΑΕΙ.Μυλοκόπι πλακί στο φούρνο, σαλάτα χωριάτικη (χωρίς φέτα),
ψωμί ολικής.
Καλο Ελληνικό ψάρι το μυλοκοπι. Και πλακι ΓΑΜΑΕΙ.Μυλοκόπι πλακί στο φούρνο, σαλάτα χωριάτικη (χωρίς φέτα),
ψωμί ολικής.
Ναι και σούπα γίνεται και πλακί με πατάτες, ντομάτες κλπ.Καλο Ελληνικό ψάρι το μυλοκοπι. Και πλακι ΓΑΜΑΕΙ.
Μίνι αναφορά κανονικά γιατί κατά τη ταπεινή μου άποψη η χωριάτικη είναι περιττη με το πλακι. Θα προτιμουσα λίγη ταραμοσαλάτα πχΝαι και σούπα γίνεται και πλακί με πατάτες, ντομάτες κλπ.

Δεν έβαλα φέτα, ντομάτα/αγγούρι/κρεμμύδι/ελιές μεγάλες πικρές/κάπαρη.Μίνι αναφορά κανονικά γιατί κατά τη ταπεινή μου άποψη η χωριάτικη είναι περιττη με το πλακι. Θα προτιμουσα λίγη ταραμοσαλάτα πχ![]()
Θα τη φτιαξουμε,εμαθα τι σου λαχεΝαι μαν έχω τρελαθει στο σπανακορυζο, τον αρακά και τις φακες ναπουμε![]()

Τι ψαρι μαν?Ψάρι στον φούρνο με σαλτσα, πιπεργια, κρεμμύδι, σκόρδο, δάφνη, συνοδεία ρύζι και πρασινη σαλάτα
ΤσιπούραΤι ψαρι μαν?
Από που η πουρα μαν?Τσιπούρα
Εγώ τόνο με φακές!Μεσημέρι με λαχανοκαρότοτοματινο σαλάτα και 2 τόνους (nuxe ftom lidl) μέσα με ελαιόλαδο !
Τι τσιμπησες μαν?Από που η πουρα μαν?
Τι τονο μαν?Εγώ τόνο με φακές!
Ταρατσα την εκανε μαν δηλαδη.Μεσημέρι με λαχανοκαρότοτοματινο σαλάτα και 2 τόνους (nuxe ftom lidl) μέσα με ελαιόλαδο !
Πατάτες ογκρατεν, φέτα, ψωμί.Τι τσιμπησες μαν?