You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τσίμπησες, μαν!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 798K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.429
- Πόντοι
- 10.656
πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?

Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.014
- Πόντοι
- 216
ναι ρε απλα επειδη δεν ειμαι και πιτσιρικος,δεν χανονται ευκολαπες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.610
- Πόντοι
- 28.246
Αναφορά.Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?
Δεν είναι νήμα αδυνατίσματος τούτο δω.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 2.356
Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;![]()
Σε 2 μηνες 4 με 5 κιλα κατω
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.656
- Πόντοι
- 5.006
ο τονος δεν εχει υδραργυρο?Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.429
- Πόντοι
- 10.656
διαλεγεις ενα απο τα παρακατωναι ρε απλα επειδη δεν ειμαι και πιτσιρικος,δεν χανονται ευκολα
τρεξιμο, ποδηλατο(στατικο), κολυμπι, περπατημα χ2
οτι διαλεξεις χ30 λεπτα, περπατημα διπλο χρονο. 4-5 φορες την εβδομαδα
διαλεγεις ενα απο τα παρακατω
ζαχαρη, ψωμι
το βγαζεις απο τη διατροφη σου
1 κιλο τη βδομαδα ελαφρυτερος ανετα.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.641
- Πόντοι
- 12.756
Απο που μαν?Ποικιλία κρεατικών : Πανσετα χοιρινή ,παιδάκι αρνί,μπιφτέκι,κοτόπουλο φιλέτο κ συκωτακι, χωριάτικο λουκάνικο. Μανιτάρια,τυριά,πατάτες τηγανητές,πιτες
Τώρα ουισκακι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.641
- Πόντοι
- 12.756
Πω ρε πουστηΠοικιλία κρεατικών με της αλοιφές της, σαλάτα τζατζίκι .![]()
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 2.356
Να παρει απο τον ακριβο χωρις υδραργυρο….αμα δεν εχει να παρει με υδραργυρο και να κανει το θερμομετροο τονος δεν εχει υδραργυρο?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 2.356
Καπακια του εβαλε ο αλλος τη πιατελα με τα κρεατικα, αντε να τα χασει μετα τα 5 κιλαδιαλεγεις ενα απο τα παρακατω
τρεξιμο, ποδηλατο(στατικο), κολυμπι, περπατημα χ2
οτι διαλεξεις χ30 λεπτα, περπατημα διπλο χρονο. 4-5 φορες την εβδομαδα
διαλεγεις ενα απο τα παρακατω
ζαχαρη, ψωμι
το βγαζεις απο τη διατροφη σου
1 κιλο τη βδομαδα ελαφρυτερος ανετα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.656
- Πόντοι
- 5.006
εκεινο στην ακρη αριστερα τι ειναι? ριζοτο?Πω ρε πουστη
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 2.356
Αμα βλεπεις πολυ κρεας και λιγες πατατες σημαινει οτι το κρεας ειναι φθηνοτερο απο τις πατατες…Πω ρε πουστη
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.429
- Πόντοι
- 10.656
καλα υπαρχουν χιλιοι τροποι, το θεμα ειναι τι ταιριαζει στον καθενα.Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.
Καταρχην δεν εχουν σημασια τα κιλα που γραφει η ζυγαρια αλλα το ποσοστο λιπους (και κατ'επεκταση η εικονα που κυνηγας). Μετα ερχεται το Input-output θερμιδων. Πολλοι πλακωνονται σε γελοιες διαιτες, και αντι να χασουν λιπος χανουν μυες ενω κυριολεκτικα καταπιεζονται ψυχολογικα, ενω θα μπορουσαν να κρατησουν 100% ακεραια την διατροφη τους και απλα να αυξησουν την εκγυμναση τους. Εφοσον ειπε οτι το προβλημα του ειναι η πεινα, η μονη "ευκολη" λυση ειναι το αεροβιο/cardio.
δεν ειναι τα κρεατα το προβλημα, ο υδατανθρακας ειναι. Ζαχαρη και ψωμια δεν προσφερουν σχεδον τιποτα, το κρεας προσφερει χιλια πραγματα (ειδικα οσα σχετιζονται με τους μυες, πρωτεινες κτλ), απλα καποια κρεατα εχουν και λιπος. Αν μεχρι τωρα σαβουριαζε μια φρατζολα ψωμι ανα γευμα ή μια σοκολατα καθε βραδυ, και μονο που θα εξαφανισει ενα απο τα δυο απο τη διατροφη του θα δει διαφορα. Να χασει κιλα ζητησε, οχι να ριξει την χοληστερινη του. Ενα βημα τη φορα.Καπακια του εβαλε ο αλλος τη πιατελα με τα κρεατικα, αντε να τα χασει μετα τα 5 κιλα
Εγω πχ την εχω καταβρει με διαλειμματικη νηστεια μια στο τοσο. Τρωω οτι μου καυλωσει σε ενα παραθυρο 8-9 ωρων, και τις υπολοιπες καφεδες, ζιρο και λιπτον. Αφου ειμαι πρεζονι και μπορω να μεινω νηστικος, δουλευει ρολοι. Για τον αλλο που δεν μπορει ομως να μεινει νηστικος, δεν θα του το προτεινα, θα ετρωγε φρικες με κατι τετοιο.
Αλλος μπορει να πλακωνεται στις απαχες πρωτεινες (γαλα, γιαουρτι, μοσχαρι, αυγα, συκωτι, κοτατζ κτλ) και απαχα ροφηματα και να κοψει ολα τα αλλα. Οχι απλα χανεις κιλα, το πας γαμιωντας. Αλλα μετα απο 2 μερες εισαι σαν τον Ερυσιχθονα, που το στομαχι του ηταν αδειο ακομα κι αν το γεμιζε. Εμενα αυτη η διατροφη δεν μου ταιριαζει, γινομαι σαν τον Μπαρτζωκα αμα το κανω.

επειδη γινεται περιπλοκο, ας μεινουμε στο input output. Απλα χασε περισσοτερα απο οσα τρως. Ουτε λεφτα θελει ουτε κοπο, απλα θεληση
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.429
- Πόντοι
- 10.656
τωρα καταλαβα οτι εννοουσες την παραθεση με τα κρεαταΚαπακια του εβαλε ο αλλος τη πιατελα με τα κρεατικα, αντε να τα χασει μετα τα 5 κιλα
Δεν την ειχα δει...Νομιζα οτι δεν σου αρεσε η προταση μου για κοψιμο ειτε ζαχαρης ειτε ψωμιου και πηρα φορα.
Οπως και να χει, τα γραψα, ας τα αξιοποιησει αμα θελει
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.429
- Πόντοι
- 10.656
Οποιος χοντρος θελει περσοναλ τρεινινγκ χρεωνω με την ωρα αναλογα την συνεισφορα σας σε πουτανιλικια στο φορουμ 
Δεν ειμαι καλος δασκαλος γιατι εχω νευρα και ηπια (αδιαγνωστα) adhd+ocd, οποτε μερος της λιποδιαλυσης μπορει να εμπεριεχει κλοτσομπουνια και ψυχολογικο πολεμο.
Θα υπογραψετε υπευθυνη δηλωση, εννοειται με εγγυηση επιστροφης χρηματων της new bourdela™ day

Δεν ειμαι καλος δασκαλος γιατι εχω νευρα και ηπια (αδιαγνωστα) adhd+ocd, οποτε μερος της λιποδιαλυσης μπορει να εμπεριεχει κλοτσομπουνια και ψυχολογικο πολεμο.
Θα υπογραψετε υπευθυνη δηλωση, εννοειται με εγγυηση επιστροφης χρηματων της new bourdela™ day
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.001
- Πόντοι
- 2.356
Ναι ενταξει το κρεας για διαιτα, θελει και λιγο ρεγουλο βεβαια για χοληστερινη οπως ειπες.τωρα καταλαβα οτι εννοουσες την παραθεση με τα κρεαταΔεν την ειχα δει...
Νομιζα οτι δεν σου αρεσε η προταση μου για κοψιμο ειτε ζαχαρης ειτε ψωμιου και πηρα φορα.
Οπως και να χει, τα γραψα, ας τα αξιοποιησει αμα θελει
Αυτες οι «ποικιλιες κρεατικων» στα μαγαζια ειναι θανατος….τρως πατατες και πιτες μαζι, ολα τιγκα στο λιπος.
το ισοζυγιο λιπους/ μυϊκης μαζας ειναι το πιο σημαντικο, θα συμφωνησω
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.963
- Πόντοι
- 1.346
προτιμω σκουμπριρεγγα ή σκουμπρί?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για τον σολομο το λενεο τονος δεν εχει υδραργυρο?
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.610
- Πόντοι
- 28.246
Και ο τόνος εχει.προτιμω σκουμπρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για τον σολομο το λενε
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.963
- Πόντοι
- 1.346
τι σκατα,να θες να φας υγιεινα και να μην μπορειςΚαι ο τόνος εχει.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 21K