Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 559K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.809
Πόντοι
47.293
Αειθαλής θάμνος.Το μέλι ερείκης έχει μεγαλη περιεκτικότητα σε φαινόλες, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και έχει τη μοναδική ιδιότητα να ρίχνει τη χοληστερίνη.

Ροζ φυτό ..Erika...όνομα κ φυτό .
Κορυφαίο μέλι Κύθηρα από το σιεμπρεβεντε θάμνο αλλά δύσκολα να βρεις
Επίσης στην Πελοπόννησο στην περιοχή μοναστηριού Παναγίας Ελούσας έχει φοβερά μέλια
Κοσμάς νομίζω λέγεται το χωριό κ πριν βγεις για Λεωνίδιο

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346
για το μελι πορτοκαλιας τι λες?
κυριως προερχεται απο Πελοποννησο.Ολοι οι τυποι μελιου ειναι ωφελιμοι για την υγειααν το πρωι πινεις γαλα η τσαι ριξε μεσα μια κουταλια.Και πανω στο ψωμι ειναι πολυ καλο

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346

Ροζ φυτό ..Erika...όνομα κ φυτό .
Κορυφαίο μέλι Κύθηρα από το σιεμπρεβεντε θάμνο αλλά δύσκολα να βρεις
Επίσης στην Πελοπόννησο στην περιοχή μοναστηριού Παναγίας Ελούσας έχει φοβερά μέλια
Κοσμάς νομίζω λέγεται το χωριό κ πριν βγεις για Λεωνίδιο
ξακουστο το μελι Κυθηρων.Ξακουστο και ακριβο.Καποιοι ντοπιοι παραγωγοι στελνουν ταχυδρομικως

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Στη φασολαδα βαζω μονο κρεμμυδι, σελινο, καροτο και ντοματα/σαλτσα συν μπαχαρια. Και μολις μπει στο πιατο της γαμαω το σπιτι στο ωμο λαδι και στο λεμονι, μαζι με ψωμι.

Το λουκανικο ειναι το χειροτερο βρωμοκρεας οσο νοστιμο κι αν ειναι, υποτιθεται τρωμε μια/δυο φορες τη βδομαδα οσπρια/λαδερα για να σπασουμε την ακατασχετη σαβουροκρεατοφαγια. Ασε που αμα εχω κανενα βαρβατο λουκανικο φορτωμενο απο το χωριο θα παει στραφι, θα το μαγαρισω μεσα στα φασολια (το βαζω στο σπετσοφαι μερικες φορες και το μετανιωνω). Αυστηρα ψησιμο με πανσετες, συκωτακια κτλ κοψιδια, αλλιως θα φαμε ριπορτ :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346
Στη φασολαδα βαζω μονο κρεμμυδι, σελινο, καροτο και ντοματα/σαλτσα συν μπαχαρια. Και μολις μπει στο πιατο της γαμαω το σπιτι στο ωμο λαδι και στο λεμονι, μαζι με ψωμι.

Το λουκανικο ειναι το χειροτερο βρωμοκρεας οσο νοστιμο κι αν ειναι, υποτιθεται τρωμε μια/δυο φορες τη βδομαδα οσπρια/λαδερα για να σπασουμε την ακατασχετη σαβουροκρεατοφαγια. Ασε που αμα εχω κανενα βαρβατο λουκανικο φορτωμενο απο το χωριο θα παει στραφι, θα το μαγαρισω μεσα στα φασολια (το βαζω στο σπετσοφαι μερικες φορες και το μετανιωνω). Αυστηρα ψησιμο με πανσετες, συκωτακια κτλ κοψιδια, αλλιως θα φαμε ριπορτ :coffee:
αναφορα;γιατι φιλαρακι;Ειδικα με βαρυ χειμωνα η σκετη φασολαδα δεν σε χορταινει,θελει και ενα πικαντικο λουκανικο

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.348
Πόντοι
1.346

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.381
Πόντοι
206
Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?
πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα; :coffee:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.437
Πόντοι
28.246
Αναφορά.

Δεν είναι νήμα αδυνατίσματος τούτο δω.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.276
Πόντοι
2.356
πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα; :coffee:
Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.
Σε 2 μηνες 4 με 5 κιλα κατω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.394
Πόντοι
5.006
Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.
Σε 2 μηνες 4 με 5 κιλα κατω
ο τονος δεν εχει υδραργυρο?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656