Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.348
- Πόντοι
- 1.346
εξαιρετικοεγω εχω βελανιδιας
εξαιρετικοεγω εχω βελανιδιας
για το μελι πορτοκαλιας τι λες?εξαιρετικο
Αειθαλής θάμνος.Το μέλι ερείκης έχει μεγαλη περιεκτικότητα σε φαινόλες, ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και έχει τη μοναδική ιδιότητα να ρίχνει τη χοληστερίνη.
Από εσπεριδοειδή μέλι μόνο ολόκληροε κερήθρα να το τρώτε ειδικά κοντά στην Φιλιππιάδα κ Άρτα κ Κορονησιαγια το μελι πορτοκαλιας τι λες?
κυριως προερχεται απο Πελοποννησο.Ολοι οι τυποι μελιου ειναι ωφελιμοι για την υγειααν το πρωι πινεις γαλα η τσαι ριξε μεσα μια κουταλια.Και πανω στο ψωμι ειναι πολυ καλογια το μελι πορτοκαλιας τι λες?
ξακουστο το μελι Κυθηρων.Ξακουστο και ακριβο.Καποιοι ντοπιοι παραγωγοι στελνουν ταχυδρομικως
Ροζ φυτό ..Erika...όνομα κ φυτό .
Κορυφαίο μέλι Κύθηρα από το σιεμπρεβεντε θάμνο αλλά δύσκολα να βρεις
Επίσης στην Πελοπόννησο στην περιοχή μοναστηριού Παναγίας Ελούσας έχει φοβερά μέλια
Κοσμάς νομίζω λέγεται το χωριό κ πριν βγεις για Λεωνίδιο
Στη φασολαδα βαζω μονο κρεμμυδι, σελινο, καροτο και ντοματα/σαλτσα συν μπαχαρια. Και μολις μπει στο πιατο της γαμαω το σπιτι στο ωμο λαδι και στο λεμονι, μαζι με ψωμι.με λουκανικο;
αναφορα;γιατι φιλαρακι;Ειδικα με βαρυ χειμωνα η σκετη φασολαδα δεν σε χορταινει,θελει και ενα πικαντικο λουκανικοΣτη φασολαδα βαζω μονο κρεμμυδι, σελινο, καροτο και ντοματα/σαλτσα συν μπαχαρια. Και μολις μπει στο πιατο της γαμαω το σπιτι στο ωμο λαδι και στο λεμονι, μαζι με ψωμι.
Το λουκανικο ειναι το χειροτερο βρωμοκρεας οσο νοστιμο κι αν ειναι, υποτιθεται τρωμε μια/δυο φορες τη βδομαδα οσπρια/λαδερα για να σπασουμε την ακατασχετη σαβουροκρεατοφαγια. Ασε που αμα εχω κανενα βαρβατο λουκανικο φορτωμενο απο το χωριο θα παει στραφι, θα το μαγαρισω μεσα στα φασολια (το βαζω στο σπετσοφαι μερικες φορες και το μετανιωνω). Αυστηρα ψησιμο με πανσετες, συκωτακια κτλ κοψιδια, αλλιως θα φαμε ριπορτ![]()
δεν το γνωριζω,αν καποιος ξερει ας γραψει.τωρα τελευταια ειναι της μοδας το μελι μανουκα...κανει 100 ευρω βεβαια...
τι λετε?
ο @Zebu ειναι αυστηρος οταν παρεκλινουμεαναφορα;γιατι φιλαρακι;Ειδικα με βαρυ χειμωνα η σκετη φασολαδα δεν σε χορταινει,θελει και ενα πικαντικο λουκανικο
ρεγγα ή σκουμπρί?μαλιστα....άλλα συνοδευτικα επιτρεπονται;Ρεγγα πχ
πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?
ναι ρε απλα επειδη δεν ειμαι και πιτσιρικος,δεν χανονται ευκολαπες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;![]()
Αναφορά.Καμια συμβουλη τι να κανω που θελω να αδυνατισω κανα 5αρι κιλά αλλα οταν πειναω μου ειναι δυσκολο να κατσω με αδειο στομαχι ή με πολυ λιγο φαγητο.Τι να κανω ρε πουστη μου?
Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.πες την αληθεια, ειναι μονο 5 τα κιλα;![]()
ο τονος δεν εχει υδραργυρο?Πεντε κιλα τα χανει σ’ ενα μηνα με πολυ σαλατα, τονο, κρεας χωρις λιπαρα, ελαχιστο λαδι, κομμενα τα ψωμια , γλυκα κλπ. Σαλατα πρασινη οση θες μεχρι να σκασεις και λιγη πρωτεϊνη σε καθε γευμα. αλκοολ ελαχιστο η καθολου αν γινεται.
Σε 2 μηνες 4 με 5 κιλα κατω
διαλεγεις ενα απο τα παρακατωναι ρε απλα επειδη δεν ειμαι και πιτσιρικος,δεν χανονται ευκολα