gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.286
- Πόντοι
- 8.695
Τι τυριά?Τορτελινια με σάλτσα
Τυρια,κασερια από πάνω τριμμένα.
Μπιφτέκια
Σαλάτα ντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι και φρέσκο κρεμμυδάκι και ΛΑΔΙ.
Τι τυριά?Τορτελινια με σάλτσα
Μπιφτέκια
το λαδι γιατι το εβαλες με κεφαλαία?Τορτελινια με σάλτσα
Μπιφτέκια
Το τόνισα για ένα σπέσιαλ μέλος...το λαδι γιατι το εβαλες με κεφαλαία?
Α)Ανθότυρο ,Τι τυριά?
Χωρις κουλουράκια?
σκετο μονο με μισο πακετο μαρλμποραΧωρις κουλουράκια?

σκετο μονο με μισο πακετο μαρλμπορα![]()
απο χθες με το παοκ καπνιζειςνα χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφριααπο χθες με το παοκ καπνιζεις

Και ο γυφτορουμανος τον χαβα του,όλο κάτι του φταιεινα χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφρια
2 πεναλτι και κοκκινη θα μου πεις και παλι δεν μπορεις? μπα δεν μπορουν τα παλικαρια ουτε με σφαγη![]()
Ωραίο αλλά ελαφρύ πολύ,μέχρι να βραδιασει θα φας άλλες δύο φορές.Ψαρόσουπα βελουτέ και βραστά λαχανικά
μας δουλευειΚαι ο γυφτορουμανος τον χαβα του,όλο κάτι του φταιει

Έχουμε κακή παράδοση με την ομάδα αυτήν και να νικήσουμε ακόμα μας βγαίνει η ψυχή.να χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφρια
2 πεναλτι και κοκκινη θα μου πεις και παλι δεν μπορεις? μπα δεν μπορουν τα παλικαρια ουτε με σφαγη![]()
μας εμαθαν ολοι μαν μου ενα πραγμα παιζει ο λουτσεσκου ανουσια φλιαρια στα 3/4 ολα τα χωρια μας παιρνουν αποτελεσματαΈχουμε κακή παράδοση με την ομάδα αυτήν και να νικήσουμε ακόμα μας βγαίνει η ψυχή.
Ελπίζω να μην μείνουμε δέκα πόντους πίσω μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης και μας αφήσει για δώρο στην Τούμπα τον Ζαφείρη.μας εμαθαν ολοι μαν μου ενα πραγμα παιζει ο λουτσεσκου ανουσια φλιαρια στα 3/4 ολα τα χωρια μας παιρνουν αποτελεσματα
πρεπει να χωσει χαρτι να παρει παιχτες ο θειος με πορδες δεν θα βαψει αυγα ποτεΕλπίζω να μην μείνουμε δέκα πόντους πίσω μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης και μας αφήσει για δώρο στην Τούμπα τον Ζαφείρη.

Και πάλι συμφωνώEιμαι περιπετειωδης τουρίστας.Φροντιζω να τρώω τοπικές σπεσιαλιτέ όπου πάω .
Ξενερώνω όταν ακούω ότι τρώνε μόνο αυτά που ξέρουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν τουρισμό.Αν δεν φας κάτι καινούριο ως τουρίστας ,ποτε θα το φας;