ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.742
- Πόντοι
- 6.756
Χωρις κουλουράκια?
Χωρις κουλουράκια?
σκετο μονο με μισο πακετο μαρλμποραΧωρις κουλουράκια?
σκετο μονο με μισο πακετο μαρλμπορα![]()
να χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφριααπο χθες με το παοκ καπνιζεις
Και ο γυφτορουμανος τον χαβα του,όλο κάτι του φταιεινα χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφρια
2 πεναλτι και κοκκινη θα μου πεις και παλι δεν μπορεις? μπα δεν μπορουν τα παλικαρια ουτε με σφαγη![]()
Ωραίο αλλά ελαφρύ πολύ,μέχρι να βραδιασει θα φας άλλες δύο φορές.Ψαρόσουπα βελουτέ και βραστά λαχανικά
μας δουλευειΚαι ο γυφτορουμανος τον χαβα του,όλο κάτι του φταιει
Έχουμε κακή παράδοση με την ομάδα αυτήν και να νικήσουμε ακόμα μας βγαίνει η ψυχή.να χασουμε περιμενα οποτε το 3-3 μου ηρθε ελαφρια
2 πεναλτι και κοκκινη θα μου πεις και παλι δεν μπορεις? μπα δεν μπορουν τα παλικαρια ουτε με σφαγη![]()
μας εμαθαν ολοι μαν μου ενα πραγμα παιζει ο λουτσεσκου ανουσια φλιαρια στα 3/4 ολα τα χωρια μας παιρνουν αποτελεσματαΈχουμε κακή παράδοση με την ομάδα αυτήν και να νικήσουμε ακόμα μας βγαίνει η ψυχή.
Ελπίζω να μην μείνουμε δέκα πόντους πίσω μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης και μας αφήσει για δώρο στην Τούμπα τον Ζαφείρη.μας εμαθαν ολοι μαν μου ενα πραγμα παιζει ο λουτσεσκου ανουσια φλιαρια στα 3/4 ολα τα χωρια μας παιρνουν αποτελεσματα
πρεπει να χωσει χαρτι να παρει παιχτες ο θειος με πορδες δεν θα βαψει αυγα ποτεΕλπίζω να μην μείνουμε δέκα πόντους πίσω μέχρι να έρθει ο Άγιος Βασίλης και μας αφήσει για δώρο στην Τούμπα τον Ζαφείρη.
Και πάλι συμφωνώEιμαι περιπετειωδης τουρίστας.Φροντιζω να τρώω τοπικές σπεσιαλιτέ όπου πάω .
Ξενερώνω όταν ακούω ότι τρώνε μόνο αυτά που ξέρουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν τουρισμό.Αν δεν φας κάτι καινούριο ως τουρίστας ,ποτε θα το φας;
Πόσα μπιφτέκια μαν ?μπιφτέκια κοτόπουλο πράσινη σαλάτα κοκακολα κρεμα σοκολατα
4 αλλά βγήκαν μικρά σα κεφτεδάκιαΠόσα μπιφτέκια μαν ?
Απο που μαν τα καλάμια?Μερίδα καλαμάκια χοιρινά![]()