Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 803K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.431
Πόντοι
10.656
Πριν λιγο πηρα μια μεγαλη ντομινος σπεσιαλ, οπως ηρθε την εκανα σαντουιτς (διπλωσα στη μεση), και την καταβροχθισα σε 1 λεπτο σαν ΓΥΦΤΟΣ.
Εννοειται χωρις φιλαδελφια και αρχιδιες στο στεφανι, ξερο ψωμι, να το αφηνεις μια μερα και την επομενη να φτιαχνεις καρεκλα απο τα ΙΚΕΑ με αυτο.

7/10 η εμπειρια, ηθελε λιγη εξτρα σαλτσα να γλιστραει :coffee:

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.297
Πόντοι
2.356
Καθε μερα και πιο ντιγκι* επιλογες

*Απο το ντιγκιντάγκα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Πριν λιγο πηρα μια μεγαλη ντομινος σπεσιαλ, οπως ηρθε την εκανα σαντουιτς (διπλωσα στη μεση), και την καταβροχθισα σε 1 λεπτο σαν ΓΥΦΤΟΣ.
Εννοειται χωρις φιλαδελφια και αρχιδιες στο στεφανι, ξερο ψωμι, να το αφηνεις μια μερα και την επομενη να φτιαχνεις καρεκλα απο τα ΙΚΕΑ με αυτο.

7/10 η εμπειρια, ηθελε λιγη εξτρα σαλτσα να γλιστραει :coffee:
κάτι ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ βαζουν στα στεφάνια μαλακίες :coffee:

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.574
Πόντοι
2.356
πουλανε νομιζω ολα τα σουπερμαρκετ, σκλαβενιτης σιγουρα

βεβαια με 20 ευρω το κιλο, καλυτερα να παρεις κανονικα/συμβατικα φρουτα, να χορτασεις κιολας.
Να πεις οτι ειναι και νοστιμα τα μυρτιλα... :confused:σα χαλασμενα σταφυλια ειναι στη γευση
Όλα αυτά τα μπέρις είναι επιεικώς γαμάτα (σε προηγούμενη ζωή παίζει να ήμουν αρκούδος) αλλά θέλουν ψυχρό κλίμα για να βγει κάτι που να τρώγεται.
Από του Βασιλόπουλου τα παίρνω εγώ, φρέσκα Νάουσας (νομίζω :think:) αλλά πρέπει να περιμένω τα Χριστουγεννιάτικα τους (κατεψυγμένα, αποξηραμένα, κονσέρβες ΟΥΣΤ).

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.241
Πόντοι
16.235
εν τω μεταξυ ολα αυτα τα σκατακια εχουν τις ιδιες θερμιδες με τα αντιστοιχα που εχουν ζαχαρη :tooth:
απλα αντικαθιστουν την ζαχαρη με σκατοβουτυρα και αλευρια, μιας και τα γλυκαντικα εχουν πολυ λιγοτερη μαζα.
Και απο εκει που νομιζεις οτι καταναλωνεις κατι πιο υγιεινο που παχαινει λιγοτερο, καταληγεις να τρως κατι ακομα πιο επεξεργασμενο με ολες τις θερμιδες του :coffee:
μεγαλη μπιζνα
Μπράβο,να αγιασει το πληκτρολόγιο σου....σε λίγο θα μας πουν ότι ο γύψος είναι καλύτερος από ένα ρυζόγαλο με πρόβειο γάλα και λιπαρά 6% διότι ...δεν έχει πολλές θερμίδες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.431
Πόντοι
10.656
Όλα αυτά τα μπέρις είναι επιεικώς γαμάτα (σε προηγούμενη ζωή παίζει να ήμουν αρκούδος) αλλά θέλουν ψυχρό κλίμα για να βγει κάτι που να τρώγεται.
Από του Βασιλόπουλου τα παίρνω εγώ, φρέσκα Νάουσας (νομίζω :think:) αλλά πρέπει να περιμένω τα Χριστουγεννιάτικα τους (κατεψυγμένα, αποξηραμένα, κονσέρβες ΟΥΣΤ).
σε χωριο ειχα βρει πριν λιγα χρονια χρονια βατομουρια χυμα, στην αυλη καποιου ημιπαρατημενου σπιτιου.
Δοκιμασα ενα και ηταν ζαχαρη, μελι, μλκ λεω θα τους τα αδειασω.
Μαζεψα ενα κιλο+ σε σακουλα, πηγα σπιτι εφαγα το μισο σαν να ηταν ποπ κορν, και μετα ολη μερα εχεζα σε μωβ αποχρωση :tooth:
toilet GIF

απο τοτε δεν ξαναβρηκα. Τα υπολοιπα berries που εχω φαει, τα θεωρω ψιλοαδιαφορα γευστικα, αλλα ισως να αλλαξω γνωμη αν τα φαω και αυτα ετσι απευθειας απ'την πηγη, οχι απο σουπερμαρκετ κτλ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.241
Πόντοι
16.235
σε χωριο ειχα βρει πριν λιγα χρονια χρονια βατομουρια χυμα, στην αυλη καποιου ημιπαρατημενου σπιτιου.
Δοκιμασα ενα και ηταν ζαχαρη, μελι, μλκ λεω θα τους τα αδειασω.
Μαζεψα ενα κιλο+ σε σακουλα, πηγα σπιτι εφαγα το μισο σαν να ηταν ποπ κορν, και μετα ολη μερα εχεζα σε μωβ αποχρωση :tooth:
toilet GIF

απο τοτε δεν ξαναβρηκα. Τα υπολοιπα berries που εχω φαει, τα θεωρω ψιλοαδιαφορα γευστικα, αλλα ισως να αλλαξω γνωμη αν τα φαω και αυτα ετσι απευθειας απ'την πηγη, οχι απο σουπερμαρκετ κτλ
Ωραίος!
Ενθυμουμαι όταν απόλαυσα εν Θεσσαλονίκη ζυμαρικά ζυμωμένα με μελάνι ( και ουχί με σάλτσα μελανιού) όπου το περιεχόμενο της κενώσεως μου ήτο τοπικώς μελανοχρουν...εκ των πιο ξεχωριστών κενώσεων που εβιωσα ποτέ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:cheesy::cheesy::cheesy:

urlauber

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
5.297
Πόντοι
2.356