Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 585K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.921
Πόντοι
10.656
Όλα αυτά τα μπέρις είναι επιεικώς γαμάτα (σε προηγούμενη ζωή παίζει να ήμουν αρκούδος) αλλά θέλουν ψυχρό κλίμα για να βγει κάτι που να τρώγεται.
Από του Βασιλόπουλου τα παίρνω εγώ, φρέσκα Νάουσας (νομίζω :think:) αλλά πρέπει να περιμένω τα Χριστουγεννιάτικα τους (κατεψυγμένα, αποξηραμένα, κονσέρβες ΟΥΣΤ).
σε χωριο ειχα βρει πριν λιγα χρονια χρονια βατομουρια χυμα, στην αυλη καποιου ημιπαρατημενου σπιτιου.
Δοκιμασα ενα και ηταν ζαχαρη, μελι, μλκ λεω θα τους τα αδειασω.
Μαζεψα ενα κιλο+ σε σακουλα, πηγα σπιτι εφαγα το μισο σαν να ηταν ποπ κορν, και μετα ολη μερα εχεζα σε μωβ αποχρωση :tooth:
toilet GIF

απο τοτε δεν ξαναβρηκα. Τα υπολοιπα berries που εχω φαει, τα θεωρω ψιλοαδιαφορα γευστικα, αλλα ισως να αλλαξω γνωμη αν τα φαω και αυτα ετσι απευθειας απ'την πηγη, οχι απο σουπερμαρκετ κτλ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.303
Πόντοι
16.235
σε χωριο ειχα βρει πριν λιγα χρονια χρονια βατομουρια χυμα, στην αυλη καποιου ημιπαρατημενου σπιτιου.
Δοκιμασα ενα και ηταν ζαχαρη, μελι, μλκ λεω θα τους τα αδειασω.
Μαζεψα ενα κιλο+ σε σακουλα, πηγα σπιτι εφαγα το μισο σαν να ηταν ποπ κορν, και μετα ολη μερα εχεζα σε μωβ αποχρωση :tooth:
toilet GIF

απο τοτε δεν ξαναβρηκα. Τα υπολοιπα berries που εχω φαει, τα θεωρω ψιλοαδιαφορα γευστικα, αλλα ισως να αλλαξω γνωμη αν τα φαω και αυτα ετσι απευθειας απ'την πηγη, οχι απο σουπερμαρκετ κτλ
Ωραίος!
Ενθυμουμαι όταν απόλαυσα εν Θεσσαλονίκη ζυμαρικά ζυμωμένα με μελάνι ( και ουχί με σάλτσα μελανιού) όπου το περιεχόμενο της κενώσεως μου ήτο τοπικώς μελανοχρουν...εκ των πιο ξεχωριστών κενώσεων που εβιωσα ποτέ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:cheesy::cheesy::cheesy:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.960
Πόντοι
1.706
Εμεις τους αναναδες τους τρωμε απο το δεντρο

Συνημμένα

• IMG_20250913_173310.jpg
    IMG_20250913_173310.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 9

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.303
Πόντοι
16.235
Εμεις τους αναναδες τους τρωμε απο το δεντρο
Oπως εμείς τα κορομηλα και τα σύκα...σιγά μην πληρώνω για αυτά σε μανάβικα και σούπερ μάρκετ,δίπλα μας φυτρώνουν αφού,περπατάμε στον δρόμο και τσιμπάμε.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.170
Πόντοι
1.406
Φήμες στο σαη λένε ότι ο νιπλης βαφτίζει μόνο κορίτσια γιατί ο πνευματικος του του είπε ότι έτσι ίσως τον λυπηθεί ο Θεός και βγάλει γκομενα. Αληθευει?
Ήρεμα ρωτάω :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.031
Πόντοι
12.756
Φήμες στο σαη λένε ότι ο νιπλης βαφτίζει μόνο κορίτσια γιατί ο πνευματικος του του είπε ότι έτσι ίσως τον λυπηθεί ο Θεός και βγάλει γκομενα. Αληθευει?
Ήρεμα ρωτάω :coffee:

ΝΑΙ​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom