gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.679
- Πόντοι
- 7.415
Ναι αλλά διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά; Αυτό είναι το million dollar question.κακώς χάνουν τη γεύση τους
Ναι αλλά διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά; Αυτό είναι το million dollar question.κακώς χάνουν τη γεύση τους
μόνο τα ενεργά ηφαίστεια είναι ικανά να αποδημήσουν μια ρυζογκοφρέταΝαι αλλά διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά; Αυτό είναι το million dollar question.
Ταλαιπωρία δηλαδη,Φακες με στριφτό μακαρονακι (βίδα). Με μπολικο ξύδι κ φρεσκο ψωμι για βούτες
Νερο.
Για φρούτο, τζάμπο (κατι σαν μικρο αχλαδακι με λευκη σάρκα .
Μητσαρα που είσαι παιχταρα μου?Χοιρινό κότσι στο φούρνο σήμερα, με πατάτες σοταρισμένες με πορτοκάλι κ μέλι
Έλιωνε στο στόμα!!!
Χόρτα ραδίκια με λαδολέμονο για συνοδεία κ δύο μπύρες Erdinger![]()
Εδώ είμαι μύστη μου, κάνω σεξ κ παραμένω νέος!!!Μητσαρα που είσαι παιχταρα μου?![]()
Θα σε παρω μαν μου, να με οδηγήσεις με τις τεράστιες γνώσεις σου στο υπέρτατο στάδιο της μυσταγωγιαςΕδώ είμαι μύστη μου, κάνω σεξ κ παραμένω νέος!!!
Εσύ που χάθηκες?
Όποτε θέλεις μύστη μου!Θα σε παρω μαν μου, να με οδηγήσεις με τις τεράστιες γνώσεις σου στο υπέρτατο στάδιο της μυσταγωγιας![]()
Να την αποδομησουν εννοείς, το αποδημησουν σημαίνει κάτι άλλο, που όμως αξίζει σε μια ρυζογκοφρετα...μόνο τα ενεργά ηφαίστεια είναι ικανά να αποδημήσουν μια ρυζογκοφρέτα
καταραμένο siri γράφει ότι θέλειΝα την αποδομησουν εννοείς, το αποδημησουν σημαίνει κάτι άλλο, που όμως αξίζει σε μια ρυζογκοφρετα...
Να πάρεις το καινούριο 17 ultra plus GTi extra virgin, έχει το πρόσφατο update της siriκαταραμένο siri γράφει ότι θέλει![]()
Tο ξενο ειναι πιο γλυκοΚουβαδακι κοτόπουλο kfc και μερικές πατάτες τηγανητές που βούτηξα από τα παιδιά που τις βούτηξα σε σάλτσα barbeque
Όταν λες θαλασσινή;Γαριδομακαροναδα σπεσιαλ,σαλατα θαλλασινη,ζιρο.
Χταποδακι,καβουροψυχα,μύδια,Όταν λες θαλασσινή;
Αυτο το λεμε ποικιλια θαλασσινων ρε μαστορα οχι σαλαταΧταποδακι,καβουροψυχα,μύδια,
Ναι αυτο σε χάλασε τωρα,η προφορά,σαλατα λεω εγω στο δικό μου.Αυτο το λεμε ποικιλια θαλασσινων ρε μαστορα οχι σαλατα![]()