Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Μηνύματα
- 23.601
- Like
- 22.412
- Πόντοι
- 6.256
Η χοιρινή.
Το φιλέτο Μόσχου δεν τρώγεται καλοψημενο. Πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που το ψήνει για να παραμείνει μαλακό.
Εννοείτε ότι είτε μισόψημένη, είτε καλοψημενο χαιρετά μου τον Πλάτανο αν σου φέρουν το φιλέτο 15 λεπτά μετά το βγάλσιμο από την φωτιά.
Ζεστή στην φέρνουν αλλά κρυώνει πολύ γρήγορα.Το ριμπάι σερβίρεται πάντα σε ΚΑΛΑ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ πιάτο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.
Αλλά από τότε που ο κάθε Λάκης έμαθε τα wagyu γαμήθηκε το σύμπαν.
Δεν με πειράζει να είναι λίγο σκληρό δεν μου αρέσει με αίμα ή αιμοπετάλια ή ότι είναι...
Δεν έφαγα wagyu δεν είχα σκοπό να αφήσω 650ε για μεσημεριανό
