The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.228
- Πόντοι
- 33.405
οχι δεν μπορω τιποτα φιλε ταλαιπωρουμαι απο 15 Αυγουστου
Με τα δόντια;
οχι δεν μπορω τιποτα φιλε ταλαιπωρουμαι απο 15 Αυγουστου
Μα υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από το να υβρίζει αρχαιοελληνιστι;Με το άγχος του γάμου έχεις χάσει πολύ από την αγάπη και τον ρομαντισμό σου
ναιΜε τα δόντια;
καλό ήτανΜακάρι να ήταν καλος και ο μάστορας που το καλοεψησε και να μην το έκανε σόλα.
δε μου αρέσουν τα αίματα καλό ψήσιμο πάντα
Του έχω προτείνει να βάλει δόντια από πριόνι παππούλη αλλά δεν έχω εισακουστεί ως τώραΜε τα δόντια;
ναι γιατι ξερει απο καλο φαι ο Σαουλακος καλα κανεις και του το επισημαινειςΔεν είναι αίμα. Μυοσφαιρίνη είναι. Και αν την καταστρέψεις με το πολύ ψήσιμο χάνεται και η θρεπτική του αξία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουράγιο.
Τι νούμερο παπούτσια φοράς?καλό ήταν
πάνε και τα παραγγέλνουν μέτριο ψήσιμο και είναι τα αίματα λες και θα σηκωθεί να φύγει το φαί από το πιάτο![]()
Του έχω προτείνει να βάλει δόντια από πριόνι παππούλη αλλά δεν έχω εισακουστεί ως τώρα![]()
Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...Δεν είναι αίμα. Μυοσφαιρίνη είναι. Και αν την καταστρέψεις με το πολύ ψήσιμο χάνεται και η θρεπτική του αξία.![]()
Τι νούμερο παπούτσια φοράς?![]()
και posa kila einai rotaΤι νούμερο παπούτσια φοράς?![]()
Ο rota tha pezei se ligo?και posa kila einai rota
σε ποιά μάρκα?Τι νούμερο παπούτσια φοράς?![]()
οχι δεν ειναι βασικοςΟ rota tha pezei se ligo?
Αρβύλα...μην στενεψουνσε ποιά μάρκα?![]()
Η χοιρινή.Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...
έχει ωραία πιάτα "ωμά" η μπριζόλα πρέπει να είναι μαγειρεμένη
Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...
έχει ωραία πιάτα "ωμά" η μπριζόλα πρέπει να είναι μαγειρεμένη
κάντα 46 να είναι άνεταΑρβύλα...μην στενεψουν
και posa kila einai rota