Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

  • Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

  • Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

  • Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

  • Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
43.111
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
23.598
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Μακάρι να ήταν καλος και ο μάστορας που το καλοεψησε και να μην το έκανε σόλα.
καλό ήταν

πάνε και τα παραγγέλνουν μέτριο ψήσιμο και είναι τα αίματα λες και θα σηκωθεί να φύγει το φαί από το πιάτο :confused:
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
60.885
Κριτικές
90
Like
49.214
Πόντοι
33.405
δε μου αρέσουν τα αίματα καλό ψήσιμο πάντα

Δεν είναι αίμα. Μυοσφαιρίνη είναι. Και αν την καταστρέψεις με το πολύ ψήσιμο χάνεται και η θρεπτική του αξία. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Κουράγιο.
 

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
59.771
Like
74.304
Πόντοι
12.756
Δεν είναι αίμα. Μυοσφαιρίνη είναι. Και αν την καταστρέψεις με το πολύ ψήσιμο χάνεται και η θρεπτική του αξία. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:



Κουράγιο.
ναι γιατι ξερει απο καλο φαι ο Σαουλακος καλα κανεις και του το επισημαινεις:coffee:
 

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
23.598
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Δεν είναι αίμα. Μυοσφαιρίνη είναι. Και αν την καταστρέψεις με το πολύ ψήσιμο χάνεται και η θρεπτική του αξία. :coffee:
Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...

έχει ωραία πιάτα "ωμά" η μπριζόλα πρέπει να είναι μαγειρεμένη
 
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Μηνύματα
34.089
Κριτικές
42
Like
40.488
Πόντοι
28.246
Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...

έχει ωραία πιάτα "ωμά" η μπριζόλα πρέπει να είναι μαγειρεμένη
Η χοιρινή.

Το φιλέτο Μόσχου δεν τρώγεται καλοψημενο. Πρέπει να είναι πολύ μάγκας αυτός που το ψήνει για να παραμείνει μαλακό.

Εννοείτε ότι είτε μισόψημένη, είτε καλοψημενο χαιρετά μου τον Πλάτανο αν σου φέρουν το φιλέτο 15 λεπτά μετά το βγάλσιμο από την φωτιά.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
60.885
Κριτικές
90
Like
49.214
Πόντοι
33.405
Αφήνει μια γεύση πολύ άσχημη για εμένα...και δε μαρέσει και σαν θέαμα...άσε που κρυώνει σε 30" και γίνεται αηδία...

έχει ωραία πιάτα "ωμά" η μπριζόλα πρέπει να είναι μαγειρεμένη

Το ριμπάι σερβίρεται πάντα σε ΚΑΛΑ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ πιάτο γι αυτόν ακριβώς το λόγο.

Αλλά από τότε που ο κάθε Λάκης έμαθε τα wagyu γαμήθηκε το σύμπαν.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom