Heavywash
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.736
- Πόντοι
- 5.636
Πολύ μαϊντανό ρίχνεις μανσπιτικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ με μπιφτεκια και τζατζικι απτα χερακια μου, λιγο κρεμμυδι και ντοματα-μαιντανο
![]()
επειδη ηταν μικρες οι πιτες εφαγα τρια![]()
Πολύ μαϊντανό ρίχνεις μανσπιτικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ με μπιφτεκια και τζατζικι απτα χερακια μου, λιγο κρεμμυδι και ντοματα-μαιντανο
![]()
Πολύ μαϊντανό ρίχνεις μαν![]()

ακριβως οσο χρειαζεται ριχνωΠολύ μαϊντανό ρίχνεις μαν![]()

Δεν σου κάθεται ανάμεσα στα δόντια όταν το μασάς;ακριβως οσο χρειαζεται ριχνω![]()
πηγα στον οδοντιατρο του αθηναιου και μου αφησε μονο τριαΔεν σου κάθεται ανάμεσα στα δόντια όταν το μασάς;![]()
"Bγες έξω να παίξεις μπάλα βρε που θα κάνεις τα μάτια σου τετράγωνα "...θα μπορούσε να πει.δε βρίζει μου παίρνει το μόντεμ και δε μπορώ να παίξω online![]()
Γιατί ρε παικτη,τι έφαγες;Έφαγα Goody's μετά από πάρα πολλά χρόνια ...αηδία σκετη...απορώ πως τρώνε γκούντις κ McDonald's ...
Κυριακάτικα ρεβύθια;ρεβυθια σουπα με μπολικο στημενο λεμονι και μια φετα ψωμι ολικης επιδορπιο μια μπαρα πρωτεινης χωρις ζαχαρη
Biotech USA Zero Bar Μπάρα με 40% Πρωτεΐνη 50gr
Το ρεβύθι πάει με ελιές και ταραμά,άντε και σαλάτα και όχι με αμερικανοφερτες μπάρεςρεβυθια σουπα με μπολικο στημενο λεμονι και μια φετα ψωμι ολικης επιδορπιο μια μπαρα πρωτεινης χωρις ζαχαρη
Biotech USA Zero Bar Μπάρα με 40% Πρωτεΐνη 50gr
Κοντοσούβλι χοιρινό
Τηγανητές πατάτες
Τυρί
Σαλατα ντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι και ΛΑΔΙ( συνήθως δεν το αναφέρω κάν απλώς ήθελα να το τονίσω για μερικούς λάτρεις της κατοχικής κουζίνας που μπορεί να πίνουν καφέ από αλεσμένα βελανιδια).
Νομίζω ήθελε κανένα πεντάλεπτο ακόμα το μπιφτέκι μανσπιτικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ με μπιφτεκια και τζατζικι απτα χερακια μου, λιγο κρεμμυδι και ντοματα-μαιντανο
![]()
Νομίζω ήθελε κανένα πεντάλεπτο ακόμα το μπιφτέκι μαν

Τι πενταλεπτο μαν, κοντευει να περπατησει το μπιφτέκι.Νομίζω ήθελε κανένα πεντάλεπτο ακόμα το μπιφτέκι μαν
Ξερω καλό κτηνίατρο μαν, και δεινόσαυρους ανασταίνειμια χαρα ψημενο ειναι ρε μουνοπανα, ξερετε ποση ωρα εκανα να το πιασω ετσι οπως ετρεχε για να το φωτογραφισω;
Μη βριζεις μαν,αλλά όντως γαμηθηκαν με το μπιφτεκι.μια χαρα ψημενο ειναι ρε μουνοπανα, ξερετε ποση ωρα εκανα να το πιασω ετσι οπως ετρεχε για να το φωτογραφισω;
Τι τσιμπησες μαν?Τι πενταλεπτο μαν, κοντευει να περπατησει το μπιφτέκι.
Σουβλάκι με μπιφτέκι ρε παικτη;σπιτικο ΣΟΥΒΛΑΚΙ με μπιφτεκια και τζατζικι απτα χερακια μου, λιγο κρεμμυδι και ντοματα-μαιντανο
![]()
Στα Αθηνεζικα ...ΦΕΤΑ...και όχι αυτό το ανοστο το στενοχωρημένο το λευκό.τι τυρί; (Να μεταφερθεί το μαδομούνι στο παρόν νημα)
Ήμουν στα ξένα μαν πριν καμια ωρα γυρισα. Ιφουντ θα δουλέψει.Μη βριζεις μαν,αλλά όντως γαμηθηκαν με το μπιφτεκι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι τσιμπησες μαν?