athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.389
- Πόντοι
- 12.756
τραβα για υπνοείμαι διστακτικός γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα πλέον![]()
τραβα για υπνοείμαι διστακτικός γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα πλέον![]()
Δεν ήταν ακριβής περιγραφή, τι σουβλάκια;είμαι διστακτικός γιατί έχουν αγριέψει τα πράγματα πλέον![]()
δε νυστάζω είμαι σε διακοπές μέχρι τη δευτέρα πρέπει να κλείσει μήναςτραβα για υπνο
1 με μπιφτέκι και ντομάτα κρεμίδι και τζατζίκιΔεν ήταν ακριβής περιγραφή, τι σουβλάκια;
κομμάτια κρέας σε σούβλα δλδ όπως λέμε τα καλαμάκια στην Αθήνα;
Τυλιχτά; σάντουιτς;
eisai kourasmenos fygeδε νυστάζω είμαι σε διακοπές μέχρι τη δευτέρα πρέπει να κλείσει μήνας![]()
είμαι ξεκούραστος και φρέσκος έχω όλο το βράδυeisai kourasmenos fyge
καλα οταν ΜΠΕΙ στο δωματιο η μητερα σου και σε βρισει θα σου πω εγωείμαι ξεκούραστος και φρέσκος έχω όλο το βράδυ![]()
ΝαιGamioles....
δε βρίζει μου παίρνει το μόντεμ και δε μπορώ να παίξω onlineκαλα οταν ΜΠΕΙ στο δωματιο η μητερα σου και σε βρισει θα σου πω εγω![]()
Κανένα καλό παιχνίδι έχεις να προτείνεις;δε βρίζει μου παίρνει το μόντεμ και δε μπορώ να παίξω online![]()
να πάρεις το gran turismoΚανένα καλό παιχνίδι έχεις να προτείνεις;
αυτά που έχω τα τερμάτισα 50 φορές![]()
πω ρε πουστηνα πάρεις το gran turismo![]()
τι παιχνίδι προτείνεις δηλαδή εσύ το sims?πω ρε πουστη![]()
Έχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrollsνα πάρεις το gran turismo![]()
εγω γουσταρω τρομου,αγωνια silent hill,resident evil,doom...τι παιχνίδι προτείνεις δηλαδή εσύ το sims?![]()
παίζω και diablo αλλά ξενερώνω λίγο γιατί στο ps5 παίζει μόνο με χειριστήριο δε μαρέσει.Έχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrolls
αλλά δεν βγαίνουν τόσο καλά παιχνίδια πλέον.
μια χαρα παιχνιδαρες βγαινουν, ειδικα σε rpg. Πες μου τι εχεις παιξει μεχρι τωρα πανω κατω να σου πω με τι να συνεχισειςΈχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrolls
αλλά δεν βγαίνουν τόσο καλά παιχνίδια πλέον.
ε ναι Σιβηρια στα γκουλαγκ ετρωγες μπριος με Μπελουνγκα εσυ ΠΡΟΔΟΤΗ του ΓκορμπατσοφΈφαγα Goody's μετά από πάρα πολλά χρόνια ...αηδία σκετη...απορώ πως τρώνε γκούντις κ McDonald's ...