rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.297
- Πόντοι
- 19.321
Έχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrollsνα πάρεις το gran turismo![]()
αλλά δεν βγαίνουν τόσο καλά παιχνίδια πλέον.
Έχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrollsνα πάρεις το gran turismo![]()
εγω γουσταρω τρομου,αγωνια silent hill,resident evil,doom...τι παιχνίδι προτείνεις δηλαδή εσύ το sims?![]()
παίζω και diablo αλλά ξενερώνω λίγο γιατί στο ps5 παίζει μόνο με χειριστήριο δε μαρέσει.Έχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrolls
μια χαρα παιχνιδαρες βγαινουν, ειδικα σε rpg. Πες μου τι εχεις παιξει μεχρι τωρα πανω κατω να σου πω με τι να συνεχισειςΈχω παίξει με αυτοκίνητα nfs, αλλά προτιμώ rpg τα καλύτερα για μένα elder scrolls

ε ναι Σιβηρια στα γκουλαγκ ετρωγες μπριος με Μπελουνγκα εσυ ΠΡΟΔΟΤΗ του ΓκορμπατσοφΈφαγα Goody's μετά από πάρα πολλά χρόνια ...αηδία σκετη...απορώ πως τρώνε γκούντις κ McDonald's ...

εγω γουσταρω τρομου,αγωνια silent hill,resident evil,doom...
ΟΤΑΝ μεγαλωσεις θα αλλαξεις προτιμησεις
doom και tekken έπαιζα όταν ήμουν στο δημοτικό και το γυμνάσιο....και DEAD SPACE γαμούσεεπισης mortal kombat,tekken

το diablo ειναι ισομετρικο Α-rpg, και πολυ σαπιο. Το αλανι ο ροντριγκεζ εφοσον ειναι elder scrolls φαν, θα γουσταρει τα καλα τα Open worldπαίζω και diablo αλλά ξενερώνω λίγο γιατί στο ps5 παίζει μόνο με χειριστήριο δε μαρέσει.
Κατάλαβες τι είδος, μεσαιωνικά rpg witcher, oblivion, skyrim, gothic διασκεδαστικά και θέλεις χρόνομια χαρα παιχνιδαρες βγαινουν, ειδικα σε rpg. Πες μου τι εχεις παιξει μεχρι τωρα πανω κατω να σου πω με τι να συνεχισεις![]()
μια χαρά είναι μπαίνεις σφάζεις τα πάντα και ξεδίνεις δεν είναι για πολλά πολλάτο diablo ειναι ισομετρικο Α-rpg, και πολυ σαπιο. Το αλανι ο ροντριγκεζ εφοσον ειναι elder scrolls φαν, θα γουσταρει τα καλα τα Open world
στειλε ps5Κατάλαβες τι είδος, μεσαιωνικά rpg witcher, oblivion, skyrim, gothic διασκεδαστικά και θέλεις χρόνο
να τα τελειώσεις. Επίσης το vtm bloodlines.

Εντάξει δεν βάραγες μόνο, είχε και side missions για να ανεβάσεις skillsμια χαρά είναι μπαίνεις σφάζεις τα πάντα και ξεδίνεις δεν είναι για πολλά πολλά![]()

το ξέρω τώρα κάνω τα πάραγκονςΕντάξει δεν βάραγες μόνο, είχε και side missions για να ανεβάσεις skills![]()

Μολιαντ ,,,είχαμε κ χαβιάρι οξυρυγχου με οινο από cricova ..oταν εδώ στην Ελλάδα εσείς οι καπιταλιστές τρώγατε ζυμάρι με νερό για να νιώθετε Χορτάτοιε ναι Σιβηρια στα γκουλαγκ ετρωγες μπριος με Μπελουνγκα εσυ ΠΡΟΔΟΤΗ του Γκορμπατσοφ![]()
τα καλυτερα ειναι αυτα. Το πισι σου ελπιζω να σηκωνει και τα πιο φρεσκα...Κατάλαβες τι είδος, μεσαιωνικά rpg witcher, oblivion, skyrim, gothic διασκεδαστικά και θέλεις χρόνο
να τα τελειώσεις. Επίσης το vtm bloodlines.
),