Κατάλαβες τι είδος, μεσαιωνικά rpg witcher, oblivion, skyrim, gothic διασκεδαστικά και θέλεις χρόνο
να τα τελειώσεις. Επίσης το vtm bloodlines.
τα καλυτερα ειναι αυτα. Το πισι σου ελπιζω να σηκωνει και τα πιο φρεσκα...
Τα μεσαιωνικα ειναι λιγο ειδος υπο εξαφανιση γιατι τα εχουμε εξαντλησει. Αλλα εχε ανοιχτο μυαλο, και θα δεις οτι θα σου αρεσουν αρκετα γιατι ειναι καλογραμμενα κι ας μην ειναι μεσαιωνικα (με τοπ combat/γραφικα/story).
Αποθηκευσε αυτο το σχολιο, τσεκαρε gameplay στο youtube, και Pick your poison. Καποια ειναι παλαιοτερα αλλα κρατιουνται.
ΟΛΑ τα Farcy απο το 3 και μετα,
Shadow of mordor και το σικουελ shadow of war, LOTR rpgs πολυ καλα
fallout 4 με ολα τα DLC (το προηγουμενο το new vegas εχει δυστυχως πολυ παλαιας κοπης γραφικα αν και τρομερο),
οπως και metal gear solid V (οτι καλυτερο και αρρωστο),
RDR2 κλασσικο,
τριλογια tomb raider ΣΠΕΡΝΕΙ, ενα και ενα,
Cyberpunk με το DLC οτι καλυτερο κι ας ειναι fps,
mass effect (andromeda κυριως),
Just cause 3 (φοβερο) και Just Cause 4 (μετριο προς καλο),
horizon zero dawn 1+2,
Τα assassins creed: origins, odyssey, valhalla, δεν ειναι οπως τα κλασσικα AC, ειναι rpg με progression/gear κτλ
the last of us 1+2 (αλλα δεν ειναι ακριβως open world, ειναι Linear, δες την σειρα καλυτερα

),
days gone σε ιδιο στυλ, ανω του μετριου,
dragon age inquisition (κατι σαν medieval), του '14 αλλα μοναδικο, με pause combat και 3-4 ενεργους χαρακτηρες
Starfield μετα τις διορθωσεις υποτιθεται ειναι "καλο"
Nier automata το οποιο εχει και σικουελ αλλα ειναι πολυ γιαπωνεζια για τα γουστα μου,
GTA V κλασσικο πλεον, αλλα σε ιδιο στυλ ειναι τρομερο το sleeping dogs, underrated διαμαντακι,
Hogwarts Legacy ειναι δυνατο αλλα πολυ zoomer για τα γουστα μου
Deus ex mankind divided ωραιο
Outer worlds σε πιο Indie style, αλλα σε ανεκτα επιπεδα
στα ιδια indie επιπεδα και Greedfall (medieval) που εμενα μου αρεσε
σε Linear φοβερο (αλλα παλιο) και το bioshock infinite
Baldur's gate 3 medieval ΑΛΛΑ ειναι turn-based, πραγμα το οποιο μισω, μπορει εσενα να σου κανει
Kingdom come deliverance 1+2 ειναι 100% medieval αλλα το combat για εμενα ειναι αθλιο (fps με σπαθια κτλ)
Elden ring αν γουσταρεις soulslike οτι καλυτερο, για εμενα κατουραει dark souls τα οποια επισης δυνατα
outward λενε ειναι καλο (medieval) αλλα δεν το εχω παιξει ακομα
το oblivion εβγαλε update (2025) το οποιο ουσιαστικα ειναι το ιδιο game αλλα με σαφως ανωτερα γραφικα (oblivion remaster), αν εχεις καιρο να το παιξεις πιστευω θα γουσταρεις.
εχει και αρκετα καινουρια, τα οποια ενω εχουν γραφικαρες, δεν μπορω να τα συστησω. πχ το star wars outlaws, to dragon age veilguard, AC shadows, πολυ κακα stories, πολυ DEI, μια αηδια...
ξεχναω πολλα, λιγο πολυ με αυτη τη λιστα εχεις υλικο για κανα δυο χρονια

ρωτα οτι θες