rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 47.232
- Πόντοι
- 19.321
Κόκκορα μεθυσμένο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι (Νο2) από πάνω πεκορίνο, χωριάτικη και Μάμος.
Τώρα καρπούζι.
Τώρα καρπούζι.
Πω ρε πουστηΚόκκορα μεθυσμένο κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι (Νο2) από πάνω πεκορίνο, χωριάτικη και Μάμος.
Τώρα καρπούζι.

Να ενημερώσεις μανΉμουν στα ξένα μαν πριν καμια ωρα γυρισα. Ιφουντ θα δουλέψει.
δεν είναι μπιφτέκι αυτό είναι ταρτάρΝομίζω ήθελε κανένα πεντάλεπτο ακόμα το μπιφτέκι μαν
Οικονομία στο κάρβουνο κάνανε τα μουνόπανα...δεν είναι μπιφτέκι αυτό είναι ταρτάρ![]()
Σκέτα, ούτε ένα ρύζι, κάτι; Κετογονική κάνεις;Μανιτάρια (σβησμένα με λευκό κρασί) με λευκή σάλτσα από βουτυρόγαλο...
Επειδή με έχετε "φάει" (μην πω μου τα έχετε πρήξει) ότι το νήμα είναι γκουρμέ...
Κάτι για σπρωξιμο ισωςΣκέτα, ούτε ένα ρύζι, κάτι; Κετογονική κάνεις;
Σορρυ μαν η συνολική εικόνα είναι λίαν επιεικώς για αναφοράΜανιτάρια (σβησμένα με λευκό κρασί) με λευκή σάλτσα από βουτυρόγαλο...
Επειδή με έχετε "φάει" (μην πω μου τα έχετε πρήξει) ότι το νήμα είναι γκουρμέ...

σε παρακαλώ πολύ μη βρίζειςΟικονομία στο κάρβουνο κάνανε τα μουνόπανα...
Σβήσιμο με βουτυρογαλο; Που υπάρχει αυτό;Μανιτάρια (σβησμένα με λευκό κρασί) με λευκή σάλτσα από βουτυρόγαλο...
Σβήσιμο με βουτυρογαλο; Που υπάρχει αυτό;

ΩραίοΠέννες με κόκκινη σάλτσα και κεφαλοτύρι. Σαλάτα μαρούλι με κόκκινη πιπεριά και χαρουποπαξιμάδι
Σβησμένα με λευκό κρασί, το γράφω...Σβήσιμο με βουτυρογαλο; Που υπάρχει αυτό;
Οκ μπερδεύτηκα...Σβησμένα με λευκό κρασί, το γράφω...
Για κάτι ελαφρύ καλό είναι άλλα μετά από δύο ώρες σε κόβω για πιτογυρο...Μανιτάρια (σβησμένα με λευκό κρασί) με λευκή σάλτσα από βουτυρόγαλο...
Σωρρυς αλλά γαμιουνται αφού ...σε παρακαλώ πολύ μη βρίζεις
ΝαιΣορρυ μαν η συνολική εικόνα είναι λίαν επιεικώς για αναφορά![]()
Έτσι και έγινε Αργυρότοξε... Έφαγα σάντουϊτς με κοτόπουλο αντί για πιτόγυρο... Είσαι γάτα με πέταλα...Για κάτι ελαφρύ καλό είναι άλλα μετά από δύο ώρες σε κόβω για πιτογυρο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωρρυς αλλά γαμιουνται αφού ...
Είμαι Σαλόνικα με εκλεκτούς συναγωνιστές και τρώμε σούσι σε πενταστερο ξενοδοχείο ...ίσα που μας έκατσε στο δόντι απλώς εγώ πρότεινα να μην φάμε κάτι από καντίνα η γυραδικο για να μην χαλάσουμε την γεύση,έτσι για να μείνει το κυριλέ στοιχείο.Έτσι και έγινε Αργυρότοξε... Έφαγα σάντουϊτς με κοτόπουλο αντί για πιτόγυρο... Είσαι γάτα με πέταλα...