Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.074
- Πόντοι
- 2.606
κυρα μου εντυπωσιαζεται με σουβλακι κεμπαπ,γυρο,μπιφτεκι κλπ ΑΡΑ νορμαλ γυναικα με τις μαλακιες που τρως θα γινει υστερικηαν δοκιμάσεις θα δεις ότι είναι μια χαρά και εντυπωσιάζονται και οι γκόμενες![]()
Τι είναι αυτά αδερφέ; Που μπήκαμε αυτά τα Κοψιδια;Ενα μπιφτεκι μοαχαρι,ενα με γυρο,ενα χοιρινό,ενα με κοκορετσι,και ζιρο.
να λες ευχαριστώ γιατί υπάρχουν κυράδες που εντυπωσιάζονται μόνο αστακούς και χαβιάριακυρα μου εντυπωσιαζεται με σουβλακι κεμπαπ,γυρο,μπιφτεκι κλπ ΑΡΑ νορμαλ γυναικα με τις μαλακιες που τρως θα γινει υστερικη![]()
ε ναι στο σαξο παλια ειχα παρει αστακομακαροναδα,οσομπουκο στην λαδοκολα και ετσι εντυπωσιασα μια καριολανα λες ευχαριστώ γιατί υπάρχουν κυράδες που εντυπωσιάζονται μόνο αστακούς και χαβιάρια![]()
έτσι είναι ότι γλιτώνεις στο σαξό τα πληρώνεις σε φαγητά μετάε ναι στο σαξο παλια ειχα παρει αστακομακαροναδα,οσομπουκο στην λαδοκολα και ετσι εντυπωσιασα μια καριολα![]()
Εδώ έχεις ένα δίκιο .η πιο απλή λύση με τις σαλάτες είναι αντί για ντομάτες να πάρεις ντοματίνια ούτε τα κόβεις ούτε τίποτα
χώνεις μέσα και παξιμάδια και φέτα ή άλλο κασέρι και γαμάνε τις ντομάτες και τα μαρούλια ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ![]()
έστρωσες τραπεζομάντιλο στο καπό της μηχανής?ε ναι στο σαξο παλια ειχα παρει αστακομακαροναδα,οσομπουκο στην λαδοκολα και ετσι εντυπωσιασα μια καριολα![]()
Απο ενα καλο τα πήρα εγγυησηΤι είναι αυτά αδερφέ; Που μπήκαμε αυτά τα Κοψιδια;
πάντα δίκιο έχωΕδώ έχεις ένα δίκιο .
Το ντοματινι έχει άλλη γεύση .
μολις ξαναπαρω αμαξι παλι σαξο λογικα θα παρω και μισο κιλο μπελουνγκα κοκκινο και μαυρο για μεζε με το κρασακι μουέτσι είναι ότι γλιτώνεις στο σαξό τα πληρώνεις σε φαγητά μετά
αλλά και πάλι να λες ευχαριστώ για τη λαδόκολλα θα μπορούσες να υποχρεωθείς να πας στην ιθάκη να φας αστακομακαρονάδα![]()
μολις ξαναπαρω αμαξι παλι σαξο λογικα θα παρω και μισο κιλο μπελουνγκα κοκκινο και μαυρο για μεζε με το κρασακι μου![]()
εχω φαει με μανιταρι κανονικο (οχι πλευρωτους) στο κεντρο. Ηταν μετριο, ειχε μια σως φετας.φάε και θα με θυμηθείς εντάξει όχι με μπιφτέκι λαχανικών αυτό ήταν too much![]()
ΜΟΝΟ με ζαναξ μπορεις να συναγελαστεις για φαγητα με Σαουλακο να ξερειςεχω φαει με μανιταρι κανονικο (οχι πλευρωτους) στο κεντρο. Ηταν μετριο, ειχε μια σως φετας.
Με κολοκυθοκεφτε, επισης μετριοτατο. Βασικα χωρις κρεας, τρως, χορταινεις, και μια ωρα μετα ξαναπεινας
το μπιφτεκι λαχανικων, αν ειναι εκεινος ο πανέ κατεψυγμενος εμετος, μλκ ειναι οτι χειροτερο εχω φαει στη ζωη μου.
Το μαστελο στο σουβλακι αντικαθιστα το κρεας; Αν ναι τρως αναφορα, αν οχι και συνυπαρχει με κανα μπιφτεκι, το ακουω![]()
δεν πάει το χαβιάρι με το κρασί της παρέαςμολις ξαναπαρω αμαξι παλι σαξο λογικα θα παρω και μισο κιλο μπελουνγκα κοκκινο και μαυρο για μεζε με το κρασακι μου![]()
οχι ρε θα παρω πορφυρακιδεν πάει το χαβιάρι με το κρασί της παρέας![]()
δεν το αντικαθιστά...το πλευρώτους ΙΣΩΣ αλλά και πάλι όχιΤο μαστελο στο σουβλακι αντικαθιστα το κρεας; Αν ναι τρως αναφορα, αν οχι και συνυπαρχει με κανα μπιφτεκι, το ακουω![]()
πόσες φιάλες?οχι ρε θα παρω πορφυρακι
2 1 με το μαυρο μια με το κοκκινο χαβιαριπόσες φιάλες?![]()