Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.434
- Πόντοι
- 6.256
πίνω χυμό μότιον κάνει την ίδια δουλειά?Να πίνεται χυμό γκρέιπφρουτ, φυσικό που στύβεις στο σπίτι, καίει λίπη και κάνει αποτοξίνωση
με τζίντερ.
πίνω χυμό μότιον κάνει την ίδια δουλειά?Να πίνεται χυμό γκρέιπφρουτ, φυσικό που στύβεις στο σπίτι, καίει λίπη και κάνει αποτοξίνωση
με τζίντερ.
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ θα παιρνεις χαπι για χοληστερινη ΑΝ συνεχισεις ετσιενώ εγώ που πληρώνω διατροφή τρώω όποτε γουστάρω
Λέμε φυσικό, αυτοί του εμπορίου έχουν ζάχαρη και κρυφά συστατικάπίνω χυμό μότιον κάνει την ίδια δουλειά?
εμποριου παιρνω παντα χωρις ζαχαρη και πινω που και που μισο ποτηρακιΛέμε φυσικό, αυτοί του εμπορίου έχουν ζάχαρη και κρυφά συστατικά
για να εθίζεται ο κόσμος να πουλάνε.
δεν έχω κάνω τσεκαπ κάθε χρόνο είναι τζάμπα με την ιδ. ασφάλεια και πάω και βλέπω και τα γκομενάκια τις νοσοκομόμεςπροσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ θα παιρνεις χαπι για χοληστερινη ΑΝ συνεχισεις ετσι

επειδη εισαι ΟΚΝΗΡΟΣ ακομα,πιτσιρικας...δεν έχω κάνω τσεκαπ κάθε χρόνο είναι τζάμπα με την ιδ. ασφάλεια και πάνω και βλέπω και τα γκομενάκια τις νοσοκομόμες![]()

έφυγε πάλι η συμμετρία?το εριξα αρκετα εξω ΠΣΚ πρεπει να ρεφαρω τωρα
υγ αυριο κυρα μου εχει παστιτσιο ρε γαμωτο δε θα κρατηθω
και πως θα τα στύψω ρε μαν δεν έχω τέτοια εργαλεία εγώ εδώ έχω μόνο ανοιχτήρι για κρασιάΛέμε φυσικό, αυτοί του εμπορίου έχουν ζάχαρη και κρυφά συστατικά
για να εθίζεται ο κόσμος να πουλάνε.
Τι τσιμπησες μαν?έφυγε πάλι η συμμετρία?
θα μπεις καλίμπρα?
εμποριου παιρνω παντα χωρις ζαχαρη και πινω που και που μισο ποτηρακι
συνηθως ροδι,κρανμπερυ,μπλουμπερυ,φραουλα

Δοκίμασε και σπιτικό, να πάρεις γκρέιπφρουτ Κρητικά να τα στύψεις.εμποριου παιρνω παντα χωρις ζαχαρη και πινω που και που μισο ποτηρακι
συνηθως ροδι,κρανμπερυ,μπλουμπερυ,φραουλα
φρέντο καπουτσίνο, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπουλο με κινόαΤι τσιμπησες μαν?
Από νιτη κινοα?φρέντο καπουτσίνο, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπουλο με κινόα
οκνηροί είναι κάτι μπουχέσες που κουράζονται όταν πάνε για καφέ επειδή έχει ζέστη ή ιδρώνουν σε δουλειά γραφείου με το airconditionεπειδη εισαι ΟΚΝΗΡΟΣ ακομα,πιτσιρικας...
σε λιγα χρονια την γαμησες![]()
Δοκίμασε και σπιτικό, να πάρεις γκρέιπφρουτ Κρητικά να τα στύψεις.
Το χειμώνα παίρνω πορτοκάλια, μανταρίνια.

δε γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες...Από νιτη κινοα?

δε γνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες...![]()

Εχεις δίκιο στο πρώτο...αντί για τηγανητές πατάτες ( έστω προτηγανισμένες)ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ...club με πατατάκια=κοροϊδία
πίτσα σπέσιαλ=χωρίς γεύση
![]()
Ούτε πιρούνια δεν έχεις ; το κόβεις στη μέση βάζεις ένα πιρούνι και στύβεις.και πως θα τα στύψω ρε μαν δεν έχω τέτοια εργαλεία εγώ εδώ έχω μόνο ανοιχτήρι για κρασιά![]()
χωρίς τζόνυ περπατητή?Έτσι!
Αντρικά πράγματα.
Σε λίγο ο Ατενέζος θα αρχίσει να πίνει χυμό παπάγια-γκουαρανά-πάσιον φρούτ με ομπρελίτσα στο ποτήρι.![]()