Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.778
- Πόντοι
- 28.246
Από το σπίτι μαν. Στο ξύπνημα είμαι ακόμα.Από πού μαν ?
Από το σπίτι μαν. Στο ξύπνημα είμαι ακόμα.Από πού μαν ?
ΠΆΛΙ ο Ελ κααμπι θα μας ξελασπώνειΑπό το σπίτι μαν. Στο ξύπνημα είμαι ακόμα.
Αυτή είναι η δουλειά του και δη ως πρώτη επιλογή σέντερ φορ.ΠΆΛΙ ο Ελ κααμπι θα μας ξελασπώνει![]()
η χοληστερινη σου και τα τριγλυκεριδια μπαρμπα χορευουν καρσιλαμα με αυτα που μασαμπουκιαζειςΕγώ κολοκύθια γεμιστά αυγολέμονο, με πολύ φέτα από πάνω και από πλάγια και από κάτω.
η χοληστερινη σου και τα τριγλυκεριδια μπαρμπα χορευουν καρσιλαμα με αυτα που μασαμπουκιαζεις![]()
Όποια κοιμηθεί μαζί σου, θα νομίζει πως είναι στη Γάζα κ πέφτουν βόμβες...Σαλάτα μαυρομάτικα, γαρίδες με σκόρδο (δε ξέρω νούμερο, έτσι τις πουλάνε),
αντζούγιες λαδόξιδο και 2 ποτήρια μοσχοφίλερο.
Πολλά για πρωινό και σε βλέπω να τρέχεις..Τυρόπιτα,σπανακόπιτα, κρουασάν,κεικ,πιροσκι,χυμο,τώρα καφεδαρα παραλια.
Το έχει εκπαιδεύσει το στομάχι του, μην τον φοβάσαι. Το ίδιο και ο Έλγκα.Πολλά για πρωινό και σε βλέπω να τρέχεις..
Σιγά μην χορεύουν και techno...λαχανικό με κιμαδακι...μια χαρά.η χοληστερινη σου και τα τριγλυκεριδια μπαρμπα χορευουν καρσιλαμα με αυτα που μασαμπουκιαζεις![]()
Oλα οκ μαν ρυθμισμένα ολαΠολλά για πρωινό και σε βλέπω να τρέχεις..
Τι μάρκα το νερό μαν?Ψαρονέφρι με πιπεριές μανιτάρια και σος μουστάρδας
Πατάτες ψητές στο air fryer με μπούκοβο
Σίζαρς σάλαντ
Νερό 1.5Lt
Ροδάκινα βερύκοκα
Σε λίγο Φρέντο
ΑΡΡΕΝΑ φυσικά μανΤι μάρκα το νερό μαν?
Πρόσεξε γιατί είσαι σε κρίσιμο σημείο:Κλαμπ σάντουιτς, Πίτσα σπέσιαλ, μπύρα fischer, παγωτινια σοκολάτα και βανίλια