rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.903
- Πόντοι
- 15.446
To skype το τερμάτισε η microsoft εκτός να χρησιμοποιείς Microsoft Teams, Google Meet ...όλο το οπερέισον το παρακολουθώ εγώ μέσω σκαιπ από την Αθήνα![]()
To skype το τερμάτισε η microsoft εκτός να χρησιμοποιείς Microsoft Teams, Google Meet ...όλο το οπερέισον το παρακολουθώ εγώ μέσω σκαιπ από την Αθήνα![]()
Δε πιστεύω όταν εξαργυρώσω να πάρω πίσω ... mp3-4...σε χαρντγουερ γουόλετς για έξτρα λειερς οφ προτέκτιον
έχουμε ειδικούς πορτοφολάδες για τέτοια
στις αρχές πριν αναπτυχθούμε τα έσωζα μαζί με κάτι mp3 των slipknot που είχα σε ένα στικάκι![]()
ήταν σχήμα λόγου μόνο signalTo skype το τερμάτισε η microsoft εκτός να χρησιμοποιείς Microsoft Teams, Google Meet ...
Όχι τελεγκραμ με ρώσους μαφιόζους?ήταν σχήμα λόγου μόνο signal![]()
αυτό δεν ακούγεται για κάτι που θα έκανα εγώ δεν λειτουργώ έτσιΔε πιστεύω όταν εξαργυρώσω να πάρω πίσω ... mp3-4...![]()
όχι η επιχείρηση μας είναι λετζιτΌχι τελεγκραμ με ρώσους μαφιόζους?
Το σκαιπ καταργηθηκε το Μάιοβεβαίως έχουμε στήσει τα κομπιούτερς σε ένα πολεμικό καταφύγιο και κλέβουμε ρεύμα με μπαλαντέζα από το δημοτικό στάδιο
όλο το οπερέισον το παρακολουθώ εγώ μέσω σκαιπ από την Αθήνα![]()
Σε ντενεκε από φετα και από πάνω φυτεύουν βασιλικόΚαι το Ιλλίριουμ που το αποθηκεύετε?
Δώσε ίνφο στον λαό
Με κατι τετοια κρατας την κετο ανεταΌπως είναι ο δρόμος από Αργυρούπολη (λεωφ. Κύπρου) εκεί που τελειώνει
δεξιά βγαίνεις Γούναρη Ελληνικό (μετά Άνω Γλυφάδα) το 2ο μαγαζί μετά το παρκάκι.
Έχει κοκορέτσι, κοντοσούβλι, κοτόπουλα, γουρουνοπούλα, αρνάκι, κεφαλάκια κλπ
αλλά δίνει μόνο πακέτο.
![]()
Ναιαπο που ;;
Λαχανο-καροτο-σως εισαι για αναφορά ...
Από πού μαν ?
από Μέτσοβο μανΑπό πού μαν ?
όχι για μέναΤο σκαιπ καταργηθηκε το Μάιο
Από πού μαν ?Καφές (φραπεδιά) ΜΟΝΟ.