Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σιγά μην χορεύουν και techno...λαχανικό με κιμαδακι...μια χαρά.η χοληστερινη σου και τα τριγλυκεριδια μπαρμπα χορευουν καρσιλαμα με αυτα που μασαμπουκιαζεις![]()
Oλα οκ μαν ρυθμισμένα ολαΠολλά για πρωινό και σε βλέπω να τρέχεις..
Τι μάρκα το νερό μαν?Ψαρονέφρι με πιπεριές μανιτάρια και σος μουστάρδας
Πατάτες ψητές στο air fryer με μπούκοβο
Σίζαρς σάλαντ
Νερό 1.5Lt
Ροδάκινα βερύκοκα
Σε λίγο Φρέντο
ΑΡΡΕΝΑ φυσικά μανΤι μάρκα το νερό μαν?
Πρόσεξε γιατί είσαι σε κρίσιμο σημείο:Κλαμπ σάντουιτς, Πίτσα σπέσιαλ, μπύρα fischer, παγωτινια σοκολάτα και βανίλια
ελα μωρε ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΔΙΚΕ κανε λιγο κρατειclub με πατατάκια=κοροϊδία
πίτσα σπέσιαλ=χωρίς γεύση
![]()

έκανα ADJUSTMENT με τον διατροφολόγο και από 2.5Κ θερμίδες την ημέρα με πήγε στις 1800 με μειωμένα λιπαρά και υδρογονάνθρακεςελα μωρε ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΔΙΚΕ κανε λιγο κρατει![]()

κομπογιαννιτης ειναι ο γιατρος Η τον εχεις κανει να σκισει τα πτυχια τουέκανα ADJUSTMENT με τον διατροφολόγο και από 2.5Κ θερμίδες την ημέρα με πήγε στις 1800 με μειωμένα λιπαρά και υδρογονάνθρακες![]()

είμαι σε καλό επίπεδο σε ποσοστά λίπους και κάνω σωστή διατροφή εκτός από τις φορές που το γαμάω και αυτός δεν λέει τίποτα γιατί εγώ πληρώνω και θα κάνω ότι γουστάρωκομπογιαννιτης ειναι ο γιατρος Η τον εχεις κανει να σκισει τα πτυχια του
υγ εισαι ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ η αλλιως ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ η ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΟΣ η Μαγουλιθρας2![]()

το εριξα αρκετα εξω ΠΣΚ πρεπει να ρεφαρω τωραείμαι σε καλό επίπεδο σε ποσοστά λίπους και κάνω σωστή διατροφή εκτός από τις φορές που το γαμάω και αυτός δεν λέει τίποτα γιατί εγώ πληρώνω και θα κάνω ότι γουστάρω![]()
Τι υδρογονάνθρακες είναι αυτοί μαν ;;;έκανα ADJUSTMENT με τον διατροφολόγο και από 2.5Κ θερμίδες την ημέρα με πήγε στις 1800 με μειωμένα λιπαρά και υδρογονάνθρακες![]()
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κόψεις τα δρακουλίνια, πακοτίνια, πατούσες, γαριδάκιατο εριξα αρκετα εξω ΠΣΚ πρεπει να ρεφαρω τωρα
υγ αυριο κυρα μου εχει παστιτσιο ρε γαμωτο δε θα κρατηθω
νότια της κρήτης είναιΤι υδρογονάνθρακες είναι αυτοί μαν ;;;
![]()
πανε αυτα πλεον 2-3 φορες τον μηναΠρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κόψεις τα δρακουλίνια, πακοτίνια, πατούσες, γαριδάκια
αυτά θα σε καταστρέψουν
το παστίτσιο είναι του θεού δεν πειράζει απλά αντί για ψωμί να φας μαζί ρυζογκοφρέτες

ενώ εγώ που πληρώνω διατροφή τρώω όποτε γουστάρωπανε αυτα πλεον 2-3 φορες τον μηνα![]()
πλεον φιλε δεν εχω κατι να χασω ερεψαΝα πίνεται χυμό γκρέιπφρουτ, φυσικό που στύβεις στο σπίτι, καίει λίπη και κάνει αποτοξίνωση
με τζίντερ.