Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.398
- Πόντοι
- 6.256
το βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώροΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΕΙΣ,ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ,ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙΣ
το βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώροΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΕΙΣ,ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ,ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙΣ
Νου σου,μπηκε μισθωτος και αρχισε τα διαγγελματα,επηρεαστηκε απο Κυριακο

υποπτο,υποπτοτο βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώρο
ΝΑΙ ΝΑΙυποπτο,υποπτο
στο ειπα θα εχεις προβληματα με τον νομοτο βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώρο
πολυ ΠΟΛΥ!υποπτο,υποπτο
ΔΕΝ σε βλεπω καλα μελεταω τα στοιχεια και θα αποφανθωΜη δείτε μεροκαματιάρη εργαζόμενο αμέσως να τον χτυπήσετε, να τον καταδώσετε, να τον καταστρέψετε
αυτή η κώρα τρώει τα παιδιά της![]()

να γίνει εξεταστική επιτροπή στην βουλή μόνο αυτούς εμπιστεύομαιΔΕΝ σε βλεπω καλα μελεταω τα στοιχεια και θα αποφανθω![]()
θα γινει ΜΟΝΟΜΕΛΗΣ επιτροπη και θα ειμαι Προεδρας,εισαγγελεας,εισηγητης και υφηγητης ΕΓΩνα γίνει εξεταστική επιτροπή στην βουλή μόνο αυτούς εμπιστεύομαι

θα κανουμε λαμογια να παραγραφειςνα γίνει εξεταστική επιτροπή στην βουλή μόνο αυτούς εμπιστεύομαι
ΝΑΙ ΝΑΙ
θα κανουμε λαμογια να παραγραφεις

Παππουλη τι εγινε με το γαμημενο το ρολογακι;ΟΧΙ ΟΧΙ
Αυτό ζητάω και εγώ απλά εμπιστεύομαι αυτόν τον καράφλα της πλειοψηφίας σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΖΟΥΜΕ άλλωστε?θα γινει ΜΟΝΟΜΕΛΗΣ επιτροπη και θα ειμαι Προεδρας,εισαγγελεας,εισηγητης και υφηγητης ΕΓΩ![]()
ΚΑΛΑ ΚΑΛΑΟΧΙ ΟΧΙ
ΝΑΙθα κανουμε λαμογια να παραγραφεις

θα δικαστεις,θα καταδικαστεις ΚΑΙ θα ταλαιπωρηθεις απο τον ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟΑυτό ζητάω και εγώ απλά εμπιστεύομαι αυτόν τον καράφλα της πλειοψηφίας σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΖΟΥΜΕ άλλωστε?
Δειξε ελεος.θα δικαστεις,θα καταδικαστεις ΚΑΙ θα ταλαιπωρηθεις απο τον ΑΔΕΚΑΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΟ
προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ
Παππουλη τι εγινε με το γαμημενο το ρολογακι;