Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.496
- Πόντοι
- 28.246
Δεν σου λεω.Μα ποιος είσαι, η khaleesi;
Δεν σου λεω.Μα ποιος είσαι, η khaleesi;
σε πτυω που ξεγελασες ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΣΟΥ με την κοτα ρε μουνι....ανηψιος ειμαι και εγωΤα ΚΕΦΑΛΑΙΑ δεν τονίζονται.
Σωστο αυτο.Tα κεφαλαια ομως τοκιζονται![]()
Ενα και ξεχασες,αλλα ειμαι μετριοφρων και δεν το κανω θεμαΣωστο αυτο.
Ανηψιος είσαι. Αλλα τι ανηψιος; Αποκληρωμενος.σε πτυω που ξεγελασες ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΣΟΥ με την κοτα ρε μουνι....ανηψιος ειμαι και εγω
Τι να αποφανθείς; το λέει καθαρά τοΔΕΝ σε βλεπω καλα μελεταω τα στοιχεια και θα αποφανθω![]()
Την ελιά από πάνω ξέχασες....Ρίχνουμε χοντρά τρίμματα φέτας και συνοδεύουμε με τυροκαυτερή (άσπρη) σπατουλαρισμένη σε φρυγανισμένο ψωμί με λάδι.
Ευτυχώς κάποιος κρατάει ψηλά το επίπεδο του νήματοςΓειά σας ναυάγια για μεσημέρι γευματισα στο GB rouf garden στον όγδοο όροφο, πείρα ένα μοσχαράκι Wellington καρδιά από φιλέτο μόσχου με προσούτο deluxe μανιταριών, σάλτσα με κρασί Βουργουνδίας καί τρούφα, για ορεκτικό Burrata με ροδάκινα κονφί, καβουρδισμένα αμύγδαλα και παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι, προτίμησα ελληνική σαλάτα με τομάτα, φέτα Π.Ο.Π., κάπαρη και παξιμάδια από χαρούπι, τα συνοδευσαμε με δύο ετικέτες κρασιών από τα αγαπημένα μου!! Σας χαιρετώ φτωχαντζες να περνάτε καλά!
Ο χαμογελαστός οδηγός το γνωστό μέλος του μπου?![]()
Κασέρι με ρόδες και κασεροταρίφα.![]()
Ο χαμογελαστός οδηγός το γνωστό μέλος του μπου?![]()
Τι τσουρέκι μαν ?Διπλό εσπρέσσο, τσουρέκι από σούπερ μάρκετ, δημητριακά σοκολάτα με ξινογαλα.
Τώρα πάω για τσίπουρο στην παραλία
Ευδεμονειτε!
απο ποιο σουπερ μαρκετ μαν?Διπλό εσπρέσσο, τσουρέκι από σούπερ μάρκετ, δημητριακά σοκολάτα με ξινογαλα.
Τώρα πάω για τσίπουρο στην παραλία
Ευδεμονειτε!
Φρέντο καπουτσίνο ντεκαφεινε με στέβια και γάλα αμυγδάλου![]()
μαγειρεψες ενα κουκι?1 κουκι γεμιστο με σοκολατα,καφε τριπλο,