celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.246
- Πόντοι
- 6.256
Να σου στείλει ο αθηναιος ο κουβαρντας.Στείλε μια γωνιά κρατσανιστή ρε κωλομπαρά![]()
με 2.3 οικονομικες συβουλες απο νιπλη τα αφηνεις ολα πισω και παιρνεις ερφραιερεξαρτάται το κωργιό στο δικό μας για να ζεσταθούμε καίμε το κορτάρι![]()
έχω αρφραιερ το βρήκα σε μια μετακόμιση που πήγα για το μεροκάματομε 2.3 οικονομικες συβουλες απο νιπλη τα αφηνεις ολα πισω και παιρνεις ερφραιερ
Καλο θα ηταν να μην θιγονται υποληψεις και προσωπα.Τωρα επειδη ξεχααε να παρει πορτοφολι 50-100-200 φορες και κερασαν αλλοι πρεπει να το κανουμε θεμα?Καλα δεν λεω @athinaios44 ?Να σου στείλει ο αθηναιος ο κουβαρντας.
Ενιοτε
το βρηκες?έχω αρφραιερ το βρήκα σε μια μετακόμιση που πήγα για το μεροκάματο
ΝαιΚαλο θα ηταν να μην θιγονται υποληψεις και προσωπα.Τωρα επειδη ξεχααε να παρει πορτοφολι 50-100-200 φορες και κερασαν αλλοι πρεπει να το κανουμε θεμα?Καλα δεν λεω @athinaios44 ?![]()
τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούςτο βρηκες?
ΑΘΗΝΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! @athinaios44
Λογικα απο φιλο σου ε?τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούς
το βρήκα έχω και μάρτυρες![]()
τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούς
το βρήκα έχω και μάρτυρες![]()
Λογικα απο φιλο σου ε?
το βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώροΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΒΕΛΙΣΤΕΙΣ,ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ,ΘΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙΣ
Νου σου,μπηκε μισθωτος και αρχισε τα διαγγελματα,επηρεαστηκε απο Κυριακο
υποπτο,υποπτοτο βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώρο
ΝΑΙ ΝΑΙυποπτο,υποπτο
στο ειπα θα εχεις προβληματα με τον νομοτο βρήκα αμπαλαρισμένο προφανώς το είχαν τυλίξει για να το πάρω δώρο
πολυ ΠΟΛΥ!υποπτο,υποπτο