ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.719
- Πόντοι
- 12.756
Nαι μαν αυριο το άλλο, σε λιγο κανενα καλάμι να περνάει η ώρα.Ζεί το μπούρικο μαν ?
Nαι μαν αυριο το άλλο, σε λιγο κανενα καλάμι να περνάει η ώρα.Ζεί το μπούρικο μαν ?
Παρε αλλο δεν κανει ουτε αυτοαν με ρωτάς εγώ θέλω μια alfa 4c τον φούρνο τι να τον κάνω?????
Στείλε μια γωνιά κρατσανιστή ρε κωλομπαράNαι μαν αυριο το άλλο, σε λιγο κανενα καλάμι να περνάει η ώρα.

ψηνουν γαματα αυτεςΣτα κωργιά δεν το λένε φούρνο, το λένε σόμπα γιατί είναι κάτι ξυλοσόμπες
που ψήνουν και ζεσταίνουν 2 σε 1
εξαρτάται το κωργιό στο δικό μας για να ζεσταθούμε καίμε το κορτάριΣτα κωργιά δεν το λένε φούρνο, το λένε σόμπα γιατί είναι κάτι ξυλοσόμπες
που ψήνουν και ζεσταίνουν 2 σε 1
δεν έχω τέτοιο αλλά κάποια μέρα θα αποκτήσωΠαρε αλλο δεν κανει ουτε αυτο

ΝΑΙ είναι μαντεμένιες (χυτοσίδηρος)ψηνουν γαματα αυτες
Να σου στείλει ο αθηναιος ο κουβαρντας.Στείλε μια γωνιά κρατσανιστή ρε κωλομπαρά![]()
με 2.3 οικονομικες συβουλες απο νιπλη τα αφηνεις ολα πισω και παιρνεις ερφραιερεξαρτάται το κωργιό στο δικό μας για να ζεσταθούμε καίμε το κορτάρι![]()
έχω αρφραιερ το βρήκα σε μια μετακόμιση που πήγα για το μεροκάματομε 2.3 οικονομικες συβουλες απο νιπλη τα αφηνεις ολα πισω και παιρνεις ερφραιερ
Καλο θα ηταν να μην θιγονται υποληψεις και προσωπα.Τωρα επειδη ξεχααε να παρει πορτοφολι 50-100-200 φορες και κερασαν αλλοι πρεπει να το κανουμε θεμα?Καλα δεν λεω @athinaios44 ?Να σου στείλει ο αθηναιος ο κουβαρντας.

Ενιοτε
το βρηκες?έχω αρφραιερ το βρήκα σε μια μετακόμιση που πήγα για το μεροκάματο
ΝαιΚαλο θα ηταν να μην θιγονται υποληψεις και προσωπα.Τωρα επειδη ξεχααε να παρει πορτοφολι 50-100-200 φορες και κερασαν αλλοι πρεπει να το κανουμε θεμα?Καλα δεν λεω @athinaios44 ?![]()
τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούςτο βρηκες?
ΑΘΗΝΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! @athinaios44

Λογικα απο φιλο σου ε?τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούς
το βρήκα έχω και μάρτυρες![]()

τώρα γιατί μπλέκεις τον αθηναίο θα αρχίσει πάλι τους εξωβελισμούς
το βρήκα έχω και μάρτυρες![]()
Λογικα απο φιλο σου ε?